Megrendelés és Ügyfélszolgálat

+36 30 737 4359

Naturcomfort Magyar süngomba plusz kapszula 90 db
Naturcomfort Magyar süngomba plusz kapszula 90 db
16 702 Ft

Naturcomfort Magyar süngomba plusz kapszula 90 db

A Süngomba Plusz kapszula alapvetően az idegek „acélosabbá tételére”, idegrendszer kiegyensúlyozott működésére, emésztőrendszer védelmére ajánlott, továbbá immunstimuláns, immunrendszert erősítő hatású.

Pár éve agyi infarktust kaptam, lebénult a kezem, problémám lett a beszéddel, figyelmem szétszórt lett, az egyensúlyomat is nehezen tudtam koordinálni. Rehabilitációs osztályon tanítottak újra járni, ujjaimat mozgatni. Fiam hozta nekem a Süngomba Plusz kapszulát, azt mondta segítheti a figyelmem, a koncentrációm javítását, az idegrendszerre jó hatású, stroke-os betegeknél kifejezetten jó eredményeket mutatott kutatásokban. Mivel teljesen természetes, nagyon örültem annak, hogy egészségesebb frissebb, aktívabb lehetek. Még a sportoldalt is ismét végigolvasom az újságban, ennek nagyon örülök!

Kiss Lajos

16 702 Ft
Részletek

Tanulmányok és vásárlói tapasztalatok alapján jótékony hatással lehet:

  • idegrendszeri problémákra,
  • emésztőrendszeri problémákra,
  • immunstimulánsként,
  • antimikrobális hatássa miatt.

A készítmény a porított Süngombán túl hozzáadott B1 és B 12 vitamint tartalmaz. Rendkívül kedvező ásványianyag-összetétel jellemzi: magas kálium- és foszfortartalom, valamint alacsony nátrium- és kalciumérték jellemző rá.

Egyszerűen fogalmazva: a B1 olyan az agynak, mint “testnek a kenyér”, az “agy tápláléka”, a B12 pedig az oxigénellátásért felelős vitamin, hiánya esetén fáradékonyság, tompaság lép fel.

E két vitaminnal megtámogatva javallott a szedése annak is, akinek nincsenek idegbántalmai, vagy éppen nem a menopauzában (változó korban) van, de szüksége van jobb memóriára, gyorsabb és tisztább gondolkodásra.

Termékünket ajánljuk idősebb korban, amikor úgymond “kihagy az ember agya”, fiatalabbaknak, ha szellemi munkát végeznek, vagy még fiatalabbaknak, ha tanulnak, és kell a “pörgés”.

A süngomba és az emésztőrendsze

A süngomba képes lehet gátolni a Helicobacter pylori nevű baktérium növekedését, mely a gyomorfekélyek egyik fő okozója. A gyomor krónikus gyulladásos betegségének kiegészítő kezelésére vonatkozó vizsgálati eredmények is születtek, melyek alátámasztják a süngomba használhatóságát. A Süngombát a népgyógyászatban eredményesen használták és használják gyomorfekélyre, a duodénum fekélyes megbetegedésére, gyomor nyálkahártya gyulladásra, a gyomor és nyelőcső és vastagbél kóros elváltozásain terápiájára. Gyulladásgátló hatású.

A süngomba és az idegrendszer

A süngombát a hagyományos kínai gyógyászatban már évszázadok óta ismerik és használják. (pl. depresszió, szorongás, Alzheimer kór, Parkinson kór vagy Sclerosis multiplex esetén).

A süngomba termőtestében lévő anyagok serkentik az idegi növekedést, mely hatással van egyes agyi funkciókra és általában az idegrendszerre. A süngomba ugyanis képes lehet befolyásolni az idegsejtek növekedési faktorát, a Neuron Growth Factor-t (NGF). Ez a növekedési faktor pedig főszerepet játszik az idegrendszer kialakulásában, egészséges működésében, regenerációjában. Az idegkárosodás – akár cukorbetegség, akár alkohol, stressz okozza – pedig egy olyan probléma, mely sokak életét megkeseríti. Ilyenkor akár egy kismértékű javulás is nagyon fontos lehet ezen betegek számára.

Süngomba a tanuláshoz?

Az idegrendszerre gyakorolt kedvező hatásának köszönhetően eredményesen támogathatja a koncentrációt, tanulást, összpontosított figyelmet, akár fiatal kortól is. Ugye jól jön iskolaidőben, vizsgaidőszakban egy kis erősítés?

A süngomba és a menopauza

Egy nemzetközi szaklapban publikált vizsgálat alapján a süngomba fogyasztása csökkentheti a menopauza környékén lévő nők depresszióját és szorongását, valamint javíthatja az alvásuk minőségét. Ezen klinikai vizsgálat eredménye alapján érdemes lehet a menopauza környékén lévő hölgyeknek a süngombát napi szinten beiktatni az étkezésükbe, hogy mosolygósabbak legyenek a mindennapjaik.

A süngomba immunstimuláló hatása

Japán kutatók szerint a süngomba kettős mechanizmussal is hathat: egyrészt a gomba termőtestében lévő bizonyos óriásmolekulák (a poliszacharidok) képesek lehetnek modulálni az immunrendszert, ezáltal a szervezetet hatékonyabb válaszadásra késztethetik. Másrészt a gomba tartalmaz olyan alacsony molekulasúlyú összetevőket (pl. fenolokat, zsírsavakat), melyek közvetlenül a kóros sejtekre fejthetnek ki jótékony hatást.

A készítmény nem tartalmaz mesterséges színezéket, sem kémiai vegyszereket, ezért nem terheli meg a szervezetet.

Hogyan kell használni a Süngomba Plusz kapszulát?

Felnőtteknek: 3×1 kapszula javasolt naponta.

Fiataloknak: 12-18 éveseknek: napi 1-2 kapszula javasolt.

A minőségre garanciát vállal

  • A Magyar Természetgyógyászok Szövetsége
  • Polgári Erika tulajdonos, aki elkötelezetten csakis olyan természetes összetevőjű, magas minőségű termékeket kínál, amelyeket maga és családja is rendszeresen használ.

Süngomba
porított süngomba

B1 vitamin

B12 vitamin

A jelenleg hatályban lévő EU-s (A 37/2004 (IV. 26.) EU) és magyar jogszabályok alapján a gyógyhatású gombáknak ill. semmilyen más élelmiszernek (pl. fokhagyma) gyógyhatást tulajdonítani nem szabad, ezért a fenti leírásban olvasható állítások nem vonatkoztathatók a fentebb leírt élelmiszertermékekre sem. A megfogalmazott állítások kizárólag a hatóanyagok (és nem a termék) élettani hatásaira vonatkoznak, és a vásárlók általános tájékoztatását szolgálják. Napjaink tudományos vizsgálatainak eredményeit összegzik a hatóanyagokkal kapcsolatban, feltüntetve a vonatkozó tudományos publikációt, ill. klinikai vizsgálatot, ahol az állítást megfogalmazták. Hivatkozás: Dr. Gothárd Csaba – Dr. Taraczközi István: Gyógyító gombák


Adatok
Kiszerelés
90 kapszula
Termék típusa
kapszula
Vonalkód
5999887042034
Gyártó
Naturcomfort
Cikkszám
608910
Hasonló termékek