Megrendelés és Ügyfélszolgálat

+36 30 737 4359

Naturcomfort Magyar Családi kézkrém 250 ml
Naturcomfort Magyar Családi kézkrém 250 ml
3 321 Ft

Naturcomfort Magyar Családi kézkrém 250 ml

A Magyar Családi Kézkrémbe sűrített jótékony hatású anyagoknak köszönhetően a bőr mély rétegeibe hatolva, belülről kifelé haladva varázsolja ápolttá, illatossá, puhává az Ön kezeit.

A kézkrém kiváló. Először ódzkodtam tőle, de aztán megtapasztaltam, hogy nagyon sokáig tartja a puhaságot, s mivel sokat mosogatok, és nem szoktam gumikesztyűt használni (kényelmetlen nekem), ezért nagyon hasznos számomra a termékük. Nagyon szeretem! Mosogatás előtt bekenem vele a kezem, és óvja, megvédi a bőrömet.

Nagy Józsefné, Békésszentandrás

3 321 Ft
Részletek

Bőre puhasága, egészsége a kezében van!

Télen a hideg levegő és a szél miatt könnyen szárazzá, repedezetté válhat kézfejünk. Ilyenkor a bőrfelület is sérülékenyebbé válhat. A kézkrémben lévő rendkívül magas koncentrátumú gyógynövényeknek köszönhetően a kézfejen lévő bőr megerősödhet és a szárazság pár napon belül felpuhul: így újra visszanyerheti a kéz eredeti állapotát.

A Magyar Családi Kézkrém nyáron is alkalmas a kéz ápolására. Valamint a nyári munkák előtt is érdemes használni a krémet annak védő hatása miatt. Tapasztalataink azt mutatják, hogy a kezet igénybe vevő munkáknál lényegesebben kevésbé sérül a kéz állapota, ha előtte a Magyar Családi Kézkrémmel volt bekenve.

Figyelem Hölgyeim! Mosogatás előtt és után kiváló a Magyar Családi Kézkrém.

A krémben található bőrápoló hatóanyagok: avokádóolaj, kókuszolaj, kékkamilla, B5-vitamin, E-vitamin, D-panthenol, chitosan, karbamid (urea), glicerin, shea-vaj. A krém kellemes illatát a hozzáadott aloe verának köszönheti.

A készítmény nem tartalmaz mesterséges színezéket, sem kémiai vegyszereket, ezért nem terheli meg a szervezetet.

3 ok, amiért a Magyar Családi Kézkrém nem hiányozhat a polcodról

  • Kellemes illatú
  • Különleges gyógynövény hatóanyagának köszönhetően érdemes az olajos, mosószeres, földes munálatok előtt is bekenni kezed, hogy óvja. Vásárlói tapasztalataink alapján rendkívül jó védelmet nyújt az igénybe vett kéznek.
  • A kiszáradt kezet 1-2 nap alatt újra puhává varázsolja

A Magyar Családi Kézkrém nagy, 250 ml-es kiszerelésének köszönhetően az egész családot elláthatja.

A minőségre garanciát vállal

  • Több mint 176.000 elégedett vásárlónk, akik újabb és újabb rendelésekkel fejezik ki a a NaturComfort termékei iránti elkötelezettségüket
  • A Magyar Természetgyógyászok Szövetsége
  • Polgári Erika tulajdonos, aki elkötelezetten csakis olyan természetes összetevőjű, magas minőségű termékeket kínál, amelyeket maga és családja is rendszeresen használ.

Avokádóolaj
A gyors felszívódást biztosítja

Kókuszolaj
Gomba-, baktérium-, és vírusölő hatású

Kékkamilla olaj
Megelőzi, illetve kezeli a bőrfelszíni gyulladást

B5 és E-vitamin
A mélyhidratálásért felel


Adatok
Kiszerelés
250 ml
Termék típusa
krém
Vonalkód
5998172502659
Gyártó
Naturcomfort
Cikkszám
891200
Hasonló termékek