Megrendelés és Ügyfélszolgálat

+36 30 737 4359

NETAMIN Natúr borsófehérje 500g
NETAMIN Natúr borsófehérje 500g
5 440 Ft

NETAMIN Natúr borsófehérje 500g

NETAMIN NATÚR BORSÓ FEHÉRJE 500g

(1 adag=33g)

Borsóból kinyert természetes fehérje.

Könnyen emészthető, kiválóan hasznosul (98%-os felszívódás!)

Natúr íz, sokoldalú használhatóság: turmixok, főzés, sütés

80%-os fehérjetartalommal.

Tisztán növényi és természetes, nem tartalmaz adalékanyagot.

Hipoallergén (nem válthat ki allergiás reakciót).

NEM TARTALMAZ glutént, laktózt, GMO-t, szóját, állati eredetű összetevőket.

5 440 Ft
Részletek

TERMÉKLEÍRÁS

Növényi eredetű, teljesen természetes, könnyen emészthető, kiváló minőségű fehérjeforrás. Kiemelkedően magas, 80%-os fehérjetartalom! 100 grammban 80 gramm protein!
A borsó fehérje a legjobb növényi fehérjék közé tartozik, nem csak tápértéke, de emészthetősége és hasznosulása miatt is. Emellett teljesen hipoallergén, így nem vált ki semmilyen allergiás reakciót.

Kiváló aminosav tartalom

A borsó fehérje az összes esszenciális aminosavat tartalmazza, vagyis teljes értékű fehérjének számít. Különösen gazdag elágazó láncú aminosavakban (BCAA-k), melyek fontos szerepet töltenek be az izomnövekedésben és a regenerációban. Lizin és arginin tartalma ugyancsak nagyszerű. A lizin fontos szerepet játszik a kollagén képződésében, erősíti az immunrendszert.

Rendkívül jó emészthetőség

A borsó fehérje könnyen emészthető és ennek köszönhetően a felszívódási aránya rendkívül magas, 98 százalékos!1 A szervezet szinte teljesen képes felhasználni és saját szöveteibe beépíteni.

Allergiabarát

Az összes fehérje-készítmény közül a borsó fehérje esetében mutatták ki a legkevesebb allergiás reakciót. A tejsavó-, tojás- és szójafehérjék a népesség jelentős részében allergiás reakciót váltanak ki, ráadásul ezek előfordulásának kockázata egyre növekszik a rendszeres használattal.

A Netamin Natúr Borsó Fehérje garantáltan gluténmentes, szójamentes és laktózmentes. Emellett hozzáadott cukrot és adalékanyagokat sem tartalmaz.

Használhatod főzéshez és sütéshez is!

A borsó fehérje meleg vagy hideg receptekhez is felhasználható. Hő hatására a fehérjetartalom nem csökken, a fehérje mindössze denaturálódik, azaz megváltozik a kémiai szerkezete (pl. ahogy a tojás sütésekor az állaga megváltozik). A Netamin Natúr Borsó Fehérje semleges íze miatt kiválóan alkalmas sütéshez, főzéshez, sós és édes ételek, illetve italok elkészítéséhez. Liszt helyettesítésére, főzelékek és levesek sűrítéséhez is használható. A szükséges liszt felét-harmadát helyettesítheted fehérjeporral, recepttől függően akár a teljes mennyiséget.

Összetevők: borsóból kinyert természetes borsófehérje

500g = 15 adag

Felhasználási javaslat: fehérjeturmixként 3 csapott evőkanál (33 gramm) fehérjeport ízlés szerint ízesítve rázz össze vízzel vagy (növényi) tejjel egy shakerben, vagy gyümölcsökkel készíts belőle smoothie-t turmixgépben. Főzéshez a liszthez hasonlóan használható mindenféle étel fehérjetartalmának növeléséhez.

 


Adatok
Cikkszám
450321
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek