Megrendelés és Ügyfélszolgálat

+36 30 737 4359

LR PRO BALANCE TABLETTA (360 DB)
LR PRO BALANCE TABLETTA (360 DB)
11 390 Ft

LR PRO BALANCE TABLETTA (360 DB)

LR Pro Balance tabletta (360 tabletta /252 g)

Minden korosztálynak ajánlott. 

INFORMÁCIÓ A HATÓANYAGOKRÓL A Pro Balanceban található ásványi anyagok: mint pl. nátrium, kálium, magnézium, kálcium, réz, szilícium, króm és molibdén nem csak önmagukban fontos lúgosító elemek.
A Pro Balance olyan speciális, sókkal alkotott kötésekben tartalmazza ezeket, amelyek képesek beépülni a szervezet sejtjeibe és így jelentősen nő a felszívódás. Ezáltal erősen lúgosítják a szervezetet, és segítenek kiegyenlíteni a túlsavasodást.
11 390 Ft
Részletek
Ásványi anyagokra szüksége van a szervezetnek a túléléshez.
Ezek olyan szervetlen anyagok, mint a sók és a fémek. Részt vesznek a szervezet különböző anyagcsere folyamataiban: só- és vízháztartás, testazonos immunvédelem, idegfunkciók és csontkeményedés. A tömeges elemek, mint a kálium és a kálcium nagy dózis-ban szükségesek, más anyagok, mint a cink, a jód vagy a szelén kisebb adagban. Ezeket hívjuk nyomelemeknek.

Segíti a megfelelő sav-bázis egyensúly kialakítását, valamint megküzd a túlsavasodással, és biztosítja az általános jó közérzetet. Ásványi anyagokkal segít a fáradtság leküzdésében.

A Pro Balance bázikus ásványokat és nyomelemeket tartalmaz, mint a kálcium és a kálium. Gluténmentes és laktózmentes, nem tartalmaz állati eredetű összetevőket.

FOGYASZTÁSI JAVASLAT

Napi 3x4 tabletta. Ne lépd túl az ajánlott napi mennyiséget. Hűvös és száraz helyen tárold. Figyelj a változatos és kiegyensúlyozott étrendre, valamint az egészséges életmódra. Tartsd távol a gyermekektől.

INFORMÁCIÓ A HATÓANYAGOKRÓL 
A Pro Balanceban található ásványi anyagok: mint pl. nátrium, kálium, magnézium, kálcium, réz, szilícium, króm és molibdén nem csak önmagukban fontos lúgosító elemek.
A Pro Balance olyan speciális, sókkal alkotott kötésekben tartalmazza ezeket, amelyek képesek beépülni a szervezet sejtjeibe és így jelentősen nő a felszívódás. Ezáltal erősen lúgosítják a szervezetet, és segítenek kiegyenlíteni a túlsavasodást.
 
ALKALMAZÁSI TERÜLETEK
  • Segít leküzdeni a túlsavasodást
  • Az idegrendszer normál működéséért1
  • Az izomzat normál működéséért1
  • Hozzájárul az elektrolit-egyensúly2 megtartásához
  • A normál energia-anyagcseréért3
  • A makrotápanyagok normál energia-anyagcseréjéért3
1 A kálium hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez és az izmok normál állapotának megtartásához.
2 A magnézium hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, valamint az elektrolitegyensúly megtartásához.
3 A kálcium hozzájárul a normál energia-anyagcseréhez, valamint a csontok és a fogak normál állapotának megtartásához.
Összetevők: nátrium-karbonát, kálcium-karbonát, tömegnövelő szer (szorbit, tömegnövelő szer cellulóz), magnézium-karbonát, kálium-citrát, nátrium-citrát, kálium-karbonát, magnézium-citrát, kálcium-citrát, maltodextrin, kukoricakeményítő, elválasztó szer (szilícium-dioxid és magnéziumsó étkezési zsírsavakból), réz-glükonát, krómklorid, nátrium-molibdát

Adatok
Kiszerelés
250 gr
Adag
30 adag
Termék típusa
tabletta
Termék hatása
idegrendszer, immunerősítő, álló- és teljesítőképesség
Kinek ajánljuk?
férfiak, nők
Mentes
Gluténmentes, Laktózmentes
Gyártó
LR Healt & Beauty
Cikkszám
107810
Tömeg
252 g/db
Hasonló termékek