Megrendelés és Ügyfélszolgálat

+36 70 771 42 52

LR COLOSTRUM LIQUID - FOLYÉKONY KOLOSZTRUM 125 ML
LR COLOSTRUM LIQUID - FOLYÉKONY KOLOSZTRUM 125 ML
17 590 Ft

LR COLOSTRUM LIQUID - FOLYÉKONY KOLOSZTRUM 125 ML

LR COLOSTRUM LIQUID - FOLYÉKONY KOLOSZTRUM 125 ML
LR COLOSTRUM LIQUID - FOLYÉKONY KOLOSZTRUM 125 ML

LR Colostrum Liquid (125 ml)

  • 100% folyékony kolosztrum
  • Az egyetlen szájon át bevehető immunglobulin-tartalmú anyag
  • Immunerősítő
  • Tartósítószer és színezék nélkül
  • A német tehenek előteje
  • Zsírtalanított, kazeinmentesített termék
  • Szabadalmaztatott hideg előállítási folyamat
17 590 Ft
Részletek

A tehéntől származó Colostrum biológiailag hasonló felépítésű fehérjéket tartalmaz, mint az emberi vérben található immunanyagok, ám negyvenszer nagyobb koncentrációban.  

A  kolosztrumból  készült termékekről elmondható, hogy a világon az egyetlen szájon át bevehető immunglobulintartalmú anyag, és az egyetlen, amellyel az immunrendszer számára hasznos fehérjéket (laktoferrin, interleukin, stb.) szájon át a szervezetbe juttathatunk. 

Minden  édesanya  tisztában  van  azzal,  hogy  mennyire  fontos  az  anyatej  gyermeke számára.  Egyetlen  kémiai  laboratórium  sem  képes  az  anyatejhez  hasonló táplálék létrehozására, nem is beszélve a még értékesebb kolosztrumról. Az előtejben jelenlévő hatóanyagok  sehol  máshol  nem  találhatók  ilyen  magas,  tökéletesen  harmonikus koncentrációban.

A Colostrum rendkívül tápláló hatása mellett nagy mennyiségben tartalmaz immunbiológiailag (a szervezet védekező rendszere szempontjából) hasznos anyagokat. Az előtejben jelenlévő hatóanyagok sehol máshol nem találhatók ilyen magas, tökéletesen harmonikus koncentrációban. 

A Colostrumot már 2000 évvel ezelőtt Indiában betegek gyógyítására használták, a Colostrum fantasztikus értékei miatt nyilvánították a tehenet szent állattá.

Humán klinikai tanulmányA tehéntől származó és orálisan szedhető Colostrumban található immunfaktorok hatásosak a bélrendszerben található betegséget okozó organizmusok ellen. A tehén Colostrumában található immunglobulinok szedése új lehetőséget kínál a (vírus és bakteriális) antigének által okozott bélrendszeri megbetegedések passzív immunizációjára. – Dr. R. McClead, et.al;Pediatrics Research

A kolosztrum a szarvasmarha előteje, amely a kisborjú születését követő néhány napban termelődik. Ezt követően képződik a már teljesen folyékony állagú és fehér színű anyatej. Német minőségű termék. Nem tartalmaz mesterséges színezékanyagot és tartósítószert. Útközben is praktikus.

FOGYASZTÁSI JAVASLAT

Felnőtteknek napi 8 ml.  Ne fogyaszd meleg innivalóval! Hűvös és száraz helyen tárold! Figyelj a változatos és kiegyensúlyozott étrendre, valamint az egészséges életmódra! Tartsd távol a gyermekektől!

Az LR Colostrum egy kíméletesen előállított természetes termék. Mint minden más természetes nyersanyag esetében, előfordulhatnak kisebb eltérések az ízében, színében vagy állagában. Ennek nincs hatása a minőségre és az értékes tartalomra.

TANÚSÍTVÁNY A FRESENIUS Intézet minősítő pecsétjével. 
Összetevők: kolosztrumtej, zsírtalanított és kazeinmentesített

Adatok
Gyártó
LR Health & Beauty
Kiszerelés
125 ml
Termék típusa
folyékony
Termék hatása
immunerősítő
Kinek ajánljuk?
férfiak, nők
Mentes
Tartósítószer-mentes, Színezékmentes
Cikkszám
220339
Tömeg
140 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek