Megrendelés és Ügyfélszolgálat

+36 70 771 42 52

LR COLOSTRUM COMPACT KAPSZULA (60 DB)
LR COLOSTRUM COMPACT KAPSZULA (60 DB)
23 890 Ft

LR COLOSTRUM COMPACT KAPSZULA (60 DB)

LR Colostrum Compact kapszula (60 kapszula)

  • 800 mg zsírtalanított kolosztrumpor/napi adag
  • Kíméletes feldolgozás
  • Az egyetlen szájon át bevehető immunglobulin-tartalmú anyag
  • Tartósítószer és mesterséges színezék nélkül
23 890 Ft
Részletek

A tehéntől származó Colostrum biológiailag hasonló felépítésű fehérjéket tartalmaz, mint az emberi vérben található immunanyagok, ám negyvenszer nagyobb koncentrációban.  

A  kolosztrumból  készült termékekről elmondható, hogy a világon az egyetlen szájon át bevehető immunglobulintartalmú anyag, és az egyetlen, amellyel az immunrendszer számára hasznos fehérjéket (laktoferrin, interleukin, stb.) szájon át a szervezetbe juttathatunk. 

Minden  édesanya  tisztában  van  azzal,  hogy  mennyire  fontos  az  anyatej  gyermeke számára.  Egyetlen  kémiai  laboratórium  sem  képes  az  anyatejhez  hasonló táplálék létrehozására, nem is beszélve a még értékesebb kolosztrumról. Az előtejben jelenlévő hatóanyagok  sehol  máshol  nem  találhatók  ilyen  magas,  tökéletesen  harmonikus koncentrációban.

A Colostrum rendkívül tápláló hatása mellett nagy mennyiségben tartalmaz immunbiológiailag (a szervezet védekező rendszere szempontjából) hasznos anyagokat. Az előtejben jelenlévő hatóanyagok sehol máshol nem találhatók ilyen magas, tökéletesen harmonikus koncentrációban. 

A Colostrumot már 2000 évvel ezelőtt Indiában betegek gyógyítására használták, a Colostrum fantasztikus értékei miatt nyilvánították a tehenet szent állattá.

Humán klinikai tanulmányA tehéntől származó és orálisan szedhető Colostrumban található immunfaktorok hatásosak a bélrendszerben található betegséget okozó organizmusok ellen. A tehén Colostrumában található immunglobulinok szedése új lehetőséget kínál a (vírus és bakteriális) antigének által okozott bélrendszeri megbetegedések passzív immunizációjára. – Dr. R. McClead, et.al;Pediatrics Research

A kolosztrum a szarvasmarha előteje, amely a kisborjú születését követő néhány napban termelődik. Ezt követően képződik a már teljesen folyékony állagú és fehér színű anyatej. Német minőségű termék. Nem tartalmaz mesterséges színezékanyagot és tartósítószert. Útközben is praktikus.

FOGYASZTÁSI JAVASLAT Vegyél be reggel és este egy kapszulát vízzel. Ne fogyaszd meleg innivalóval. Hűvös és száraz helyen tárold.Figyelj a változatos és kiegyensúlyozott étrendre, valamint az egészséges életmódra. Tartsd távol a gyermekektől.

TANÚSÍTVÁNY A FRESENIUS Intézet minősítő pecsétjével. 
Összetevők: 77% tehén-kolosztrum por (tehén-kolosztrum tejpor, zsírtalanított), zselatin, elválasztószer (étkezési zsírsavak magnéziumsói), színezék (titándioxid)

Adatok
Kiszerelés
60 kapszula
Adag
kb. 1 havi
Termék típusa
kapszula
Termék hatása
immunerősítő
Kinek ajánljuk?
férfiak, nők
Mentes
Tartósítószer-mentes, Színezékmentes
Gyártó
LR Healt & Beauty
Cikkszám
673033
Tömeg
36,9 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek