Megrendelés és Ügyfélszolgálat

+36 70 771 42 52

 G&G KOLOSZTRUM PLUSZ 60 kapszula
G&G KOLOSZTRUM PLUSZ 60 kapszula
7 900 Ft

G&G KOLOSZTRUM PLUSZ 60 kapszula

 G&G KOLOSZTRUM PLUSZ 60 kapszula

Miben segít?

 • fokozza az immunrendszer működését
 • baktérium és gomba ölő hatása ismert
 • megakadályozza a Candida-gomba elszaporodását
 • enyhíti a puffadást és a gázképződést
 • hüvelygomba esetén ajánlott
 • ekcéma és egyéb gombás fertőzésekkel is felveszi a harcot
 • antibiotikum kúra után javasolt a szedése  (az antibiotikumok kipusztítják a barátságos bélbaktériumokat)
 • emésztőrendszeri panaszok esetén ajánlott a szedése
 • lassítja az öregedési folyamatokat
 • segíti a zsírégetést
 • asztmásoknak, allergiásoknak ajánlott a szedése

Öszetevők (1 kapszulában):

Kolosztrum (min. 20% IgG tartalom) 400mg, DDS-1 Lactobacillus acidophilus (50milliárd/gramm) 10mg, Bifidobacterium 3-as keverék (Bifidobacterium Breve, Bifidobacterium Infantis és Bifidobacterium Longum) (50milliárd/gramm) 10mg, fruktooligoszaharidok (prebiotikum) 10mg, zöldség cellulóz kapszula       

Alkalmas vegetáriánusoknak, vegánoknak?

nem

7 900 Ft
Részletek

Termékleírás:

Javában zajlik a G&G 50 éves évfordulóján meghirdetett RELAUNCH, azaz újraindítás program, melynek keretében a teljes termékpaletta megújul, átalakul. A több éves program részeként most a közkedvelt multi-probiotikumra, a PB80-ra került sor. Az elmúlt évek legfrissebb kutatásai és trendjei alapján a G&G megváltoztatta az összetevők arányait és a fő helyre a Kolosztrumot helyezte. Ennek alapján a készítmény neve is megváltozott PB80-ról Kolosztrum Pluszra.
A Kolosztrum egy tejszerű folyékony anyag, amely az emlős állatokban a szülés utáni első napokban termelődik, mielőtt az anyatej megjelenne. Olyan fehérjéket tartalmaz, amelyek ellenanyagként (antitest) harcolnak a szervezetünkbe kerülő vírusok és baktériumok ellen. A Kolosztrum ellenanyag szintje akár 100-szor nagyobb lehet, mint amennyi az átlagos tehéntejé, és eredetileg ez a nagyon magas ellenanyag szint keltette fel az emberek érdeklődését. Később néhány atléta rájött, hogy a Kolosztrum alkalmas zsírégetésre, a zsírmentes izomtömeg növelésére, továbbá az állóképesség és a sportteljesítmény javítására is. A fentieken túl a Kolosztrumot az immunrendszer működésének fokozására, sérülések gyógyítására, az idegpályák károsodásainak regenerálására, a hangulat javítására, az öregedési folyamat lassítására továbbá gomba-, és baktériumölő szerként is alkalmazzák. Az antibiotikumok elterjedése előtti időkben a Kolosztrum volt a fertőzések ellen harcoló antitestek, az Immunglobulinok fő forrása. Valójában Albert Sabin -a Sabin-csepp feltalálója- gyermekbénulás ellen kifejlesztett, szájon át bevehető vakcinájában található Immunglobulin is Kolosztrumból származott. Később, az antibiotikumok elterjedésével a Kolosztrum iránti érdeklődés hanyatlani kezdett, de az elmúlt években egy új trend kezdett kibontakozni: az ismert antibiotikumoknak ellenálló, úgynevezett szuperbaktériumok fajtáinak és számának világszerte folyamatos növekedésével, az antibiotikumok természetes alternatívái, így a Kolosztrum iránti érdeklődés is hónapról-hónapra fokozódik. A Kolosztrum minőségét legtöbbször az úgynevezett IgG szint mutatja. Az IgG az IgA, IgM, IgD és IgE közül a szervezetünkben legnagyobb mennyiségben előforduló Immunglobulin, azaz antitest, amelynek fontosságát mutatja az a tény is, hogy egyedüli ellenanyagként képes biztosítani egy fejlődő magzat immunitását. A G&G által használt Kolosztrumban az IgG szint garantáltan 20%. A Kolosztrumot adó, mezőn legeltetett szarvasmarhákat szennyezés mentes európai bio-farmokon tenyésztik 100%-os kontrol alatt, ami azt jelenti, hogy szó szerint minden doboz Kolosztrum tartalma visszakövethető arra a szarvasmarhára, amelyiktől származik. A Kolosztrumot a leghatékonyabb probiotikumokkal és prebiotikummal együtt szedni. Ezért a G&G Kolosztrum Plusz készítménye a régi PB80-hoz hasonlóan, de annál koncentráltabb formában tartalmazza a legmagasabb hatásfokú DDS-1 jellegű Lactobacillus acidophilus-t, a 3-féle Bifidobacterium törzset tartalmazó keveréket (Breve, Infantis, Longum) és prebiotikumként a Fruktooligoszaharidokat

Ez a készítmény a G&G által kifejlesztett és szabadalmaztatott speciális TRUFILTM kapszulázási eljárásmóddal készült. Ez a forradalmi technológia lehetővé teszi, hogy a termék csak az aktív hatóanyagokat tartalmazza, és semmi mást! Ezért a készítmény nem tartalmaz semmilyen mesterséges vivőanyagot, kötőanyagot, töltőanyagot, hordozóanyagot, tömegnövelő szert, szinezéket vagy tartósítószert. Szintén nem tartalmaz cukrot, élesztőt, glutént vagy gabonát. Garantált antiallergén formula.

Az összetevők 100% természetes alapúak és a termékek jelentős részében növényi eredetűek. A gyógynövény készítmények esetében jónéhány kivonat organikus (bio-) tisztaságú, melyet a címke külön jelez.  A gyártás során semmilyen hőt nem alkalmaznak. A kapszulahéj, amibe az aktív hatóanyagok kerülnek, minden esetben növényi eredetű. Bizonyos kapszulás G&G termékeknél természetes alapként, kövön őrölt barnarízs lisztet vagy lucerna port alkalmaznak. A G&G készítmények túlnyomó többsége alkalmas vegánoknak és vegetáriánusoknak is.

A közel 50 éves szakmai tapasztalat alapján, válogatott, minőségi alapanyagokból készített formulák biztosítják a probléma mentes, könnyű fogyasztást, a gyors, nagy arányú felszívódást, és a hatékony eredményeket. 


Szedési javaslat:

napi 1-3 kapszula étkezések előtt bő folyadékkal Napi egy kapszula esetén reggel éhgyomorra - napi 2 ill. 3 kapszula szedése esetén 1-1-1 kapszula reggeli, ebéd és vacsora előtt 

Figyelmeztetések:
A készítmény szedése nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A szedési javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A dobozt gyermekek elől gondosan elzárva kell tartani! Száraz, hűvös helyen tartandó! Minőségét megőrzi a dobozon feltüntetett időpontig (eredeti angol címke jobb alsó sarka (nap/hó/év)) A legtöbb készítmény átlagos minőség megőrzési ideje kb.1-2 év. Terhes vagy szoptatós anyák, továbbá bárki, aki orvosi kezelés alatt áll, vagy erre szorul, konzultáljon kezelőorvosával!

Adatok
Cikkszám
318389
Tömeg
60 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek