Megrendelés és Ügyfélszolgálat

+36 70 771 42 52

ÉLET ÍRTA SZAKÁCSKÖNYV

ÉLET ÍRTA SZAKÁCSKÖNYV
ÉLET ÍRTA SZAKÁCSKÖNYV
ÉLET ÍRTA SZAKÁCSKÖNYV
ÉLET ÍRTA SZAKÁCSKÖNYV
ÉLET ÍRTA SZAKÁCSKÖNYV

ÉLET ÍRTA SZAKÁCSKÖNYV

Honnan az elnevezés? Onnan, hogy több mint 1000 ügyfelünk tapasztalatai alapján születtek meg az ételek, és bizonyultak igazi, energiát adó, NEM HÍZLALÓ ÉTELNEK! Többek között, ezeknek az ételeknek a fogyasztásával ügyfeleinknek sikerült elérni a vágyott testsúlyukat is.

,,A TEST HELYREÁLLÍTÁSA A FEJBEN KEZDŐDIK, ÉS A KONYHÁBAN FOLYTATÓDIK!"

Testszerviz

Az Élet írta szakácskönyv története

A Testszerviz programon haladó vagy azt elvégző ügyfeleinknek az élelmiszerekbe, ételekbe vetett bizalmának ékes bizonyítéka lett ez a szakácskönyv.
Továbbá annak, hogy van elsajátítható és működő megoldás. Azon túl, hogy a Testszerviz technológia milyen pozitív hatásokat eredményezett az életünkben úgy tűnik, hogy ez a folyamat az egészség irányába nem véges. Maguk az ügyfelek fejlesztgetik tovább, és viszik előre azzal, hogy önmagukat
és másokat is szórakoztatva újabb remek ételeket hoznak létre. Számunkra ez a rendkívüli kreatívitás és lelkes hozzáállás a témához egyet jelent a személyes sikerünkkel. Nem kellett sok időnek eltelnie ahhoz, hogy felismerjük azt, hogy a folyamatot fel kell ölelnünk. Nyugtázva az ügyfeleink sikereit létrehoztuk az Élet írta szakácskönyvet, hogy széles körben is népszerűsítsük a játék folyatatása érdekében.

Részletek

Akiknek ajánljuk:

Nagy segítség ez azoknak, akiknek fontos a helyes táplálkozás, ugyanakkor nem akarnak komoly szakáccsá képződni. Nem is fog fejtörést vagy komoly
eszközöket igénylő recepteket találni benne. Egyszerűen és gyorsan elkészethető, finom ételek sokaságát viszont igen! A receptek csoportosítása is eltér a hagyományos szakácskönyvekétől. Itt reggelik, ebédek, vacsorák és desszertek felosztásban találja meg mindenki azt, ami számára finomnak tűnik.
Ennek az elrendezésnek a célja is az volt, hogy olyan konyhai eszközt biztosítsunk, ami tényleg könnyedén kerül be a napi használatba.

A táplálkozásról:

Nem állítjuk, hogy ez az egyetlen helyes táplálkozási irány, azt azonban igen, hogy több mint 800 ügyfelünk tapasztalatai alapján születtek meg az ételek, és bizonyultak igazi, energiát adó, nem hizlaló ételeknek! Az Élet írta szakácskönyvben fellelhető összes recept megfelel a Testszerviz technológia alapelveinek.

A receptekről:

A Testszerviz programot végző ügyfeleink rendkívüli kreativitásról tettek tanúbizonyságot a saját konyhájukban. Jelszavuk: „Lehet finom, ami egészséges!”A Testszerviz technológia alapelveit elsajátítva szinte mindjüknek kedve támadt egy kis kísérletezésre. És a kísérletekből remek ételek lettek.
Táplálóak, a test számára azt adják, amire annak szüksége van. A szakácskönyvbe található minden egyes receptet mi magunk is kipróbáltuk.

Úgy tűnik, hogy fontos szempont volt a receptek megíróinak az egyszerűség. A receptekhez szükséges alapanyagok egy nagyobb boltban könnyen beszerezhetők. Semmi speciális dolog nem kell hozzájuk, gyorsan és könnyedén elkészíthetőek.


Adatok
Cikkszám
164450
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek