Megrendelés és Ügyfélszolgálat

+36 30 737 4359

EMÓCIÓ 7.84 ITAL 1 L
EMÓCIÓ 7.84 ITAL 1 L
9 965 Ft

EMÓCIÓ 7.84 ITAL 1 L

Az Emóció 7.84 egy élőflórát tartalmazó, magas antioxidánstartalommal bíró ital, mely bélflóránkat és immunrendszerünket hivatott erősíteni.

Többféle jótékony hatású baktériumot (például az emberben található Lactobacillus plantarum, Propionibacterium freudenreichii, Lactococcus lactis , Saccharomyces cerevisiae), flavonoidot (meggy, kékszőlő, fekete ribizli sűrítmény), antioxidánsokat, vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket tartalmaz.

Ezen összetételénél fogva rejlik benne az az erő, mely képes lassítani szervezetünkben az aktivált oxigén által beindított láncreakciókat, úgy mint öregedés, betegségek kialakulása.

Felhasználási terület: méregtelenítés, egészség megőrzés, bél panaszok kezelése, reflux csökkentése, antioxidánsok juttatása a szervezetbe, emésztés elősegítése.

Az EMÓCIÓ 7.84 esszenciális savakban igen gazdag, melyek a fermentáció során képződnek. Ez azért hasznos, mert a fémionokkal olyan kötésben állnak, melyek könnyen felszívódó formájuk miatt, biztosítják a mikro–, mezo- és makroelemeket a szervezet számára, illetve fokozzák a szervezet természetes védekező mechanizmusainak hatékonyságát.

9 965 Ft
Részletek

MILYEN ESETEKBEN INDOKOLT AZ EMÓCIÓ FOGYASZTÁSA?

  • Antibiotikum-kezelés alatt és után. Anitbiotikum hatására bélflóránk sérülhet, emésztésünk gyengülhet, sok esetben kialakul hasmenés, puffadás és hányinger. Az Emócióban található hasznos bélbaktériumok bevitelével ezeket a kellemetlen mellékhatásokat megelőzhetjük.

  • Immunrendszerünket is erősíthetjük Emócióval. Ősszel, a megfázásos, náthás időszakok előtt érdemes elkezdeni szedni, hogy szervezetünket felkészítsük a kórokozók legyőzésére.

  • Allergiás tünetek enyhítésére és azok kialakulásának megelőzésére. Az allergiás ciklusok előtt egy hónappal ajánlott megkezdeni az Emóció fogyasztását.

  • IBS (irritábilis bél szindróma), vírusos eredetű bélhurut vagy krónikus bélgyulladások esetén

  • Utazáshoz kapcsolódó hasmenéses állapot megelőzésére és kezelésére

  • Candida-kezelés keretein belül az Emóció fogyasztása segíthet visszaállítani a megfelelő bélflórát és azt fenntartani

  • Érrendszeri betegségek esetén az Emóció flavonoid-tartalma miatt hozzájárulhat az erek és a szív munkájának támogatásához, valamint a szív- és érrendszeri megbetegedések kialakulásának megelőzéséhez

Összetétele: cukornádmelasz, fekete ribizli-, meggy-, kékszőlőhéj-kivonat, élőflóra

Élőflóra: tejsavbaktériumok (Lactobacillus plantarum, Propionibacterium freudenreichii, Lactoccocus lactis), élesztőgombák (Saccharomyces cerevisiae, Mucor hiemalis, Clostridium pasteurianum)

Csíraszám mennyisége 30ml-ben: 3x105

Flavonoid-tartalma 30ml-ben: 40mg

Adagolása:

  • Felnőtteknek: 1-2x30ml naponta

  • Gyerekeknek: 1-2x5ml naponta

Amennyiben immunerősítésre használjuk, úgy maradjunk a kisebb adagoknál, a magasabb dózis betegségek esetén vagy a bélflóra visszaállítását célzó kezelés alatt ajánlott. Antibiotikum-kúra alatt ügyeljünk arra, hogy az antibiotikum és az Emóció bevétele között legalább 2 óra teljen el!


Adatok
Probléma típusa
endometriózis, meddőség
Cikkszám
310672
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek