Megrendelés és Ügyfélszolgálat

+36 70 771 42 52

CÉL A 100 ÉV! könyv
CÉL A 100 ÉV! könyv
5 250 Ft

CÉL A 100 ÉV! könyv

CÉL A 100 ÉV! könyv
CÉL A 100 ÉV! könyv

CÉL A 100 ÉV!

A Testszerviz és Rippel Feri bemutatja:

Cél a 100 év!

„Divatba hozzuk az Életmódváltást!”

Amikor Rippel Ferivel megismerkedtünk, azonnal volt egy nagy közös elhatározásunk, miszerint itt az ideje, hogy „Divatba hozzuk az Életmódváltást!”

És ne a szavak szintjén, hanem elérjük, hogy emberek tízezrei induljanak el egy jobb élet, a helyes életmód irányába.

Az elhatározást tettek követték és ennek az egyik első lépése a Cél a 100 év! című könyv.

5 250 Ft
Részletek

Miről is szól ez a könyv? És kiknek érdemes elolvasni?

Két síkon fut a történet. Rippel Feri saját története, hogy honnan indult és hová érkezett meg, hogyan szervizelte meg a testét, illetve a Testszerviz életmódváltó technológia története.

Ez egy motivációs könyv, mely azonnal gyakorlati segítséget is ad mindazoknak, akik szeretnének változtatni a testi állapotukon.

  • Hogy lehet-e?
  • Hogy hogyan lehet?
  • Hogy milyen valódi megoldások vannak?
  • Mit kell tennünk és tudnunk ahhoz, hogy a változás hatékony és tartós legyen?

Ezekre a kérdésekre is választ ad ez a könyv.

Nem vitatkozik a kétkedőkkel, nem hárít támadásokat, nem vallja magáról, hogy ez az egyetlen út. Mindössze annyit mond, hogy van működőképes megoldás, Ferinek, nekünk és 2000 ügyfelünknek sikerült, így arról beszélünk, amit megcsináltunk és elértünk, nem pedig lila vágyálmokról.

  • Ez a könyv beindít!
  • Ez a könyv ismereteket közöl!
  • Ez a könyv motivál!
  • Ez a könyv gyakorlati segítséget ad, bárkinek, aki elolvassa!

Hogy a könyvben írtak követendőek-e? Csak nézz ránk és látni fogod, hogy igen! Megcsináltuk! És Divatba hozzuk az Életmódváltást!

Ez a könyv ebben élenjáró!

 

Kiadói előszó

"A Cél a 100 év! cím kicsit fellengzősen hathat, sokak számára egyáltalán nem reális.

„Nem valószínű, hogy meg lehet érni, és különben is biztos nyomorúságos lesz az utolsó 1-2 évtized és ilyenek hangzanak el.”

Tudom, hogy ezek naponta felmerülő válaszok a meddig is lehet élni kérdésre. Ugyanakkor számos esetben azt látom, hogy az emberi élet hossza igenis növelhető. És az élet minősége is.

Ez a könyv nem arról szól, hogy ma mi az általános. Nem arról, hogy milyen gondolatok vannak a társadalom fejében, hanem arról, hogy mit gondolunk a témáról Rippel Feri és a Testszerviz.

Nem elméletekre alapozva, hanem saját életpályánkra, tevékenységünkre és arra, amit külön-külön ő és én is elértünk.

A közös nevezőnk az, hogy mi bizony el akarjuk érni a 100 évet és teszünk is ezért nem keveset.

Amikor Ferivel találkoztam, rögtön közös pontokat találtunk és a közös munka, cél adta magát.

Mind a ketten életmódot váltottunk és remek fizikai állapotot értünk el. Mind a ketten kínlódtunk testi problémákkal (jelentős túlsúly, energia hiány stb) és mind a ketten legyőztük ezeket.

Mind a ketten arra tettük fel az életünket, hogy példát mutassunk, és segítsünk azoknak, akik komolyan gondolják a hosszú és egészséges életet, az életmódváltást.

A Testszerviz és Rippel Feri küldetése közös.

Divatba hozzuk az életmódváltást!

És nem csak egy ilyen feliratú zászlót lobogtatunk, hanem teszünk azért minden nap, hogy a hozzánk fordulók elinduljanak ezen az úton.

A Testszerviz program és a GO100! (Cél a 100!) programok szépen találkoztak és épültek egymásra.

Ma közösen dolgozunk azért, hogy létrehozzunk Magyarországon egy „Kék Zónát”, amiben a 100 év nem utópia, hanem elérhető, reális célkitűzés.

Tűzzük ki a 100 évet. Ha 90 lesz belőle, akkor sem leszünk boldogtalanok! Ugye te is aláírnád most rögtön a 90 évet, amit jó formában tölthetsz el.

Szóval Cél a 100 év! Ez legalább egy olyan nagy cél, amiért érdemes egy kicsit, vagy nagyon megmozdulni!"

Burget Péter

Testszerviz Alapító

 

Dr. Kricsfalvi Péter főorvos szaklektor szavai a könyvről:

"Ez a könyv egy népszerű artistaművész, aki egyben természetgyógyász, és egy olyan szerző közös munkája, akinek a nevéhez már két könyv is fűződik az egészség témájában. Céljuk egyértelmű: felhívni a figyelmet testünk, lelkünk rendszeres „szervizelésére”, gondozására, saját valódi szükségleteink nagyon alapos megismerésére.

Vannak az orvosi szakma által vitát kiváltó megállapítások a könyvben, melyekről évek óta folyik diskurzus a különféle irányzatokat támogatók és ellenzők, köztük szakemberek és laikusok táborai között (pl. keto-diéta). 

Rippel Ferenc, egy extrém erőkifejtésre képes, kiemelkedően sikeres ember, aki elérte céljait a GO100 program segítségével, és egy tanulságos történetben megírta saját egyéni útját. Személyes tapasztalatai okulásul szolgálhatnak azoknak, akik számára vonzó, és példaként szolgálhat ez az életmód.

A Cél a 100 év című könyv másoknak is érdekes, tanulságos olvasmány lehet, amelyből a saját életükre vonatkozó következtetéseket is le tudnak vonni.

A könyv mondanivalójának az a lényege, hogy az életmódváltás képes javítani a test fizikai jellegű problémáin, és nincs más teendő, mint nekikezdeni. A számára megfelelő módszert mindenkinek magának kell – ideális esetben szakemberek segítségével – megtalálnia.

Az intenzív reklámok és marketingfogások korát éljük, zúdulnak ránk az ötletek, ajánlatok, termék és életmód javaslatok.

Ez a könyv egészségünk, testi-lelki jóllétünk megőrzésére, visszaszerzésére biztat és ösztönöz mindannyiunkat. Ez egy nemes szándék és megfontolásra érdemes cél. Mindenkinek meg kell találnia benne a saját útját, mert nincsenek mindenkire egyformán érvényes megoldások."


Adatok
Cikkszám
435803
Tömeg
500 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek