Megrendelés és Ügyfélszolgálat

+36 30 737 4359

CAFFE GIOIA LAVAZZA ESPRESSO POINT KOMPATIBILIS KOFFEINMENTES KAPSZULA 100 DB
CAFFE GIOIA LAVAZZA ESPRESSO POINT KOMPATIBILIS KOFFEINMENTES KAPSZULA 100 DB
10 990 Ft

CAFFE GIOIA LAVAZZA ESPRESSO POINT KOMPATIBILIS KOFFEINMENTES KAPSZULA 100 DB

CAFFE GIOIA LAVAZZA ESPRESSO POINT KOMPATIBILIS KOFFEINMENTES KAPSZULA 100 DB
CAFFE GIOIA LAVAZZA ESPRESSO POINT KOMPATIBILIS KOFFEINMENTES KAPSZULA 100 DB
A koffeinmentes kávék koronázatlan királynője a Caffé Gioia termékcsalád Lavazza Espresso Point kompatibilis kávékeveréke. A 80%-ban Arabica és 20%-ban Robusta kávékat tartalmazó kapszulák nem véletlen kapták a Fair Trade nemzetközi jelzést. Segítségével azoknak sem kell lemondaniuk a kávéfogyasztás élményéről, akik valamilyen oknál fogva kerülnék a magas koffeintartalmú italokat. A Caffé Gioia Lavazza kompatibilis kapszulái maximum 10% koffeint tartalmaznak, így akár késő délután is nyugodtan hódolhatnak az olasz kávé ízének, illatának a gőzölgő fekete kedvelői. Vannak olyan élethelyzetek és egészségügyi állapotok, amikor a magas koffeintartalom mindenképpen kerülendő. Ma már nem kell kompromisszumot kötni ekkor sem, hiszen a koffeinmentes Caffé Gioia kapszulák várandósság során, vagy szív-és érrendszeri megbetegedések esetén is gond nélkül fogyaszthatóak. A kávékeverék elérhető; szemes kávé, őrölt kávé, kávépárna, és kávékapszula kivitelben is, legyen az Nespresso kompatibilis, Dolce Gusto kompatibilis, vagy Lavazza Espresso Point kompatibilis kapszula.
10 990 Ft
Részletek
LAVAZZA KÁVÉGÉPEKKEL KOMPATIBILIS KAPSZULÁK
A gőzölgő fekete szerelmesei a Lavazza Espresso Point kompatibilis kávékapszulák között hatféle típusból is válogathatnak. A Caffé Gioia termékcsalád díjnyertes kávékeverékeket tartalmazó kapszulái, a Superior Taste Award jelentette minőséget tudhatják magukénak.
A kapszulás kávéfőzésnél aligha találhatnánk egyszerűbbet és gyorsabbat. Ugyanakkor a minőséget sem kell mindennek oltárán feláldozni, hiszen a olasz kávé prémium színvonala köszön vissza a kapszulákból. A Lavazza Espresso Point kompatibilis kapszulák között egyaránt megtalálhatják számításukat a bivalyerős fekete kedvelői, a lágyabb ízeket előnyben részesítők, de az ökológiai gazdaságból származó bio kapszulák iránt érdeklődők is. A Caffé Gioia bio classic kávéja krémes és testes összhatást biztosít, mogyorós, csokoládés utóízzel és illattal keveredve, megcélozva ezzel az igazi ínyenceket. A kávékeverékek elérhetőek; szemes kávé, őrölt kávé, kávépárna, és kávékapszula kivitelben is, legyen az Nespresso kompatibilis, Dolce Gusto kompatibilis, vagy Lavazza Espresso Point kompatibilis kapszula.

KOFFEINMENTES KÁVÉK
A koffeinmentes kávék nagy érdeklődésre tartanak számot a kávékínálatban. A szemes, őrölt kávék mellett kávépárnák és kapszulák formájában egyaránt beszerezhető a gőzölgő fekete alapanyaga. A koffeinmentes kávékat kifejezetten azok részesítik előnyben, akik a koffein élénkítő hatása nélkül élveznék a kávézás élményét. Magas vérnyomással, vagy emésztőrendszeri betegségekkel problémás lehet a koffeint tartalmazó ital fogyasztása. Ugyanakkor nem kell lemondani ilyenkor sem egy csészényi gőzölgő feketéről. A kávéfogyasztás sokkal többről szól, mint pusztán a napindításhoz szükséges energianyerésről.
Egy jó olasz kávé társaságában megpihenhet az ember a hétköznapok rohanásában. A Caffé Gioia termékcsalád koffeinmentes kávéi ezt akkor is lehetővé teszik, ha a délután folyamán már nem szívesen fogyasztanánk koffeint, vagy alapvetően mellőznénk azt mindennapjainkból. A magas minőségű kávékeveréket szív-és érrendszeri megbetegedéssel küzdők, valamint várandós nők is gond nélkül fogyaszthatják. A kávékeverék elérhető; szemes kávé, őrölt kávé, kávépárna, és kávékapszula kivitelben is, legyen az Nespresso kompatibilis, Dolce Gusto kompatibilis, vagy Lavazza Espresso Point kompatibilis kapszula.

Adatok
Gyártó
Caffé Gioia
Cikkszám
183694
Hasonló termékek