Megrendelés és Ügyfélszolgálat

+36 70 771 42 52

CAFFE GIOIA LAVAZZA ESPRESSO POINT KOMPATIBILIS BIO 100% ARABICA KAPSZULA 30 DB
CAFFE GIOIA LAVAZZA ESPRESSO POINT KOMPATIBILIS BIO 100% ARABICA KAPSZULA 30 DB
4 680 Ft

CAFFE GIOIA LAVAZZA ESPRESSO POINT KOMPATIBILIS BIO 100% ARABICA KAPSZULA 30 DB

CAFFE GIOIA LAVAZZA ESPRESSO POINT KOMPATIBILIS BIO 100% ARABICA KAPSZULA 30 DB
CAFFE GIOIA LAVAZZA ESPRESSO POINT KOMPATIBILIS BIO 100% ARABICA KAPSZULA 30 DB

Igazi kávérajongó, és az olasz kávé szerelmese? És Lavazza Espresso Point kompatibilis kávékapszulát keres? Nem elhanyagolható szempont az előállítás módja sem az Ön számára? Ma már olyan bio kávék közül is válogathat, amelyek ökológiai gazdaságból származnak, és kizárólag organikus módszereket alkalmaztak a termesztés során.

A Bio 100% Arabica kávé méltán nyerte el 2019-ben a Superior Taste Award díjat, mely arról tesz tanúbizonyságot, hogy a Caffé Gioia bio kávékapszulája valóban megfelel a legmagasabb szintű követelményeknek is. Az aromás, édes ízű, alacsony koffein tartalommal rendelkező bio kávé gyümölcsös, karamellás ízekkel varázsolja el a gőzölgő fekete szerelmeseit. A tapasztalatok azt mutatják, hogy egyre többen érdeklődnek a hasonló, bio megoldások iránt. „Az vagy, amit megeszel”- szokták mondani, s ez akkor is igaz, ha a kávéfogyasztásról van szó.

Ismerje meg a természetes módszerekkel megszületett, gazdag ízvilágű Bio 100% Arabica kávékapszulát a Caffé Gioia tolmácsolásában! A kávékeverék elérhető; szemes kávé, őrölt kávé, kávépárna, és kávékapszula kivitelben is, legyen az Nespresso kompatibilis, Dolce Gusto kompatibilis, vagy Lavazza Espresso Point kompatibilis kapszula.

4 680 Ft
Részletek

LAVAZZA KÁVÉGÉPEKKEL KOMPATIBILIS KAPSZULÁK
A gőzölgő fekete szerelmesei a Lavazza Espresso Point kompatibilis kávékapszulák között hatféle típusból is válogathatnak.

A Caffé Gioia termékcsalád díjnyertes kávékeverékeket tartalmazó kapszulái, a Superior Taste Award jelentette minőséget tudhatják magukénak.
A kapszulás kávéfőzésnél aligha találhatnánk egyszerűbbet és gyorsabbat. Ugyanakkor a minőséget sem kell mindennek oltárán feláldozni, hiszen az olasz kávé prémium színvonala köszön vissza a kapszulákból.

A Lavazza Espresso Point kompatibilis kapszulák között egyaránt megtalálhatják számításukat a bivalyerős fekete kedvelői, a lágyabb ízeket előnyben részesítők, de az ökológiai gazdaságból származó bio kapszulák iránt érdeklődők is. A Caffé Gioia bio classic kávéja krémes és testes összhatást biztosít, mogyorós, csokoládés utóízzel és illattal keveredve, megcélozva ezzel az igazi ínyenceket. A kávékeverékek elérhetőek; szemes kávé, őrölt kávé, kávépárna, és kávékapszula kivitelben is, legyen az Nespresso kompatibilis, Dolce Gusto kompatibilis, vagy Lavazza Espresso Point kompatibilis kapszula.

100% ARABICA KÁVÉ
Kávé és kávé között is nagy különbség van. Nem véletlen, hogy a 100% arabica kávé nagy népszerűségnek örvend a gőzölgő fekete kedvelőinek körében. Az arabica kávécserje speciális körülményeket követel meg, ám ezek megléte esetén tökéletes ízélményt kínál a belőle készült ital. A Caffé Gioia termékcsalád 100% arabica kávét tartalmazó készítménye az igazi olasz kávé jellegzetességeivel büszkélkedik. Ennek megfelelően a lágy ízek kedvelői éppen úgy rátalálhatnak közöttük kedvenceikre, mint azok, akik egy erőteljes és intenzív kávéval indítanák a napot. A termék elérhető; szemes kávé, őrölt kávé, kávépárna, és kávékapszula kivitelben is, legyen az Nespresso kompatibilis, Dolce Gusto kompatibilis, vagy Lavazza Espresso Point kompatibilis kapszula.

BIO KÁVÉ
A természetes megoldások és a környezettudatos gondolkodásmód a kávézás világát is elérte. A Caffé Gioia bio kávéi között azok is megtalálhatják számításukat, akiknek nem mindegy, milyen körülmények között termesztett a kávé. Az olasz kávé jellegzetességeit magukon viselő bio kávék organikus módszerekkel termesztettek, méghozzá műtrágyák és rovarirtók nélkül. A mogyorós, csokoládés ízek kedvelői éppen úgy megtalálhatják számításukat a bio kávék között, mint azok, akik inkább részesítik előnyben az aromás, gyümölcsös, vagy éppen karakteres ízvilágot.
A 2019-ben Superior Taste Award díjat nyert bio arabica kapszulás és kávépárnás kivitelben is elérhető, de természetesen a szemes és őrölt kávét választók is rábukkanhatnak új kedvencükre. Ismerje meg a bio kávékban rejlő lehetőségeket, és fedezze fel a bio gazdálkozás során szerzett hozzáadott értéket a kávézás világában! A termék elérhető; szemes kávé, őrölt kávé, kávépárna, és kávékapszula kivitelben is, legyen az Nespresso kompatibilis, Dolce Gusto kompatibilis, vagy Lavazza Espresso Point kompatibilis kapszula.


Adatok
Gyártó
Caffé Gioia
Cikkszám
299417
Tömeg
180 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek