Megrendelés és Ügyfélszolgálat

+36 30 737 4359

CAFFÉ GIOIA KOFFEINMENTES SZEMES KÁVÉ 80% ARABICA 250G
CAFFÉ GIOIA KOFFEINMENTES SZEMES KÁVÉ 80% ARABICA 250G
1 990 Ft 
1 699 Ft

CAFFÉ GIOIA KOFFEINMENTES SZEMES KÁVÉ 80% ARABICA 250G

CAFFÉ GIOIA KOFFEINMENTES SZEMES KÁVÉ 80% ARABICA 250G
CAFFÉ GIOIA KOFFEINMENTES SZEMES KÁVÉ 80% ARABICA 250G

A kávé fogyasztása a társasági események elmaradhatatlan eleme, de napindítóként, vagy a hétköznapi hajtásból kicsit kiszakadva, egyedül is remek választás.

A Caffé Gioia koffeinmentes szemes kávé ideális mindazok számára, akik egészségügyi okokból, vagy várandósság apropóján nem fogyaszthatják a hagyományos, koffeines változatot. Akkor is megéri a minimális koffein-tartalommal rendelkező alapanyag mellett letenni a voksot, ha késő délután vagy estefelé sem szeretnénk lemondani a gőzölgő fekete jelentette gasztronómiai élményről. A kiváló aroma, az édes és a savas ízek közötti harmonikus egyensúly koffein nélkül biztosítja a kávéfogyasztással járó klasszikus hangulatot.

A Caffé Gioia koffeinmentes kávé, szemes kivitelben is elérhető, így a mindig frissen őrölt kávé hívei garantáltan megtalálhatják benne számításukat. Minőségi olasz kávé koffeinmentes változatban. A kávékeverék elérhető; szemes kávé, őrölt kávé, kávépárna, és kávékapszula kivitelben is, legyen az Nespresso kompatibilis, Dolce Gusto kompatibilis, vagy Lavazza Espresso Point kompatibilis kapszula.

15
1 990 Ft 
1 699 Ft
Kezdete: 2023.11.15   A készlet erejéig!
Kedvezmény: 15
Megtakarítás 291 Ft
Részletek
SZEMES KÁVÉK
Az olasz kávé jellegzetességeit magukon viselő szemes kávék a frissen őrölt kávé szerelmeseinek kedvence. A Caffé Gioia termékcsalád 80% arabica lágy ízei mellett azok is megtalálhatják számításukat, akik a testes, egyedülálló kávékeverékek kedvelői.
Míg a Gold Blend szemes kávé intenzív ízeket kínál, addig a White Blend felhasználásával sűrű, magas koffeintartalmú ital készíthető.A bio szemes kávék kizárólag organikus módszerekkel termesztett alapanyagot rejtenek magukban, a Superior Taste Award díj garantálta minőségben. A koffeinmentes szemes kávék lehetővé teszik, hogy bármely napszakban átélhessük a kávézás kínálta élményt. A díjnyertes minőség és az egyedülálló ízvilág találkozása a kávérajongók igazi kedvenceivé válhat.
A Caffé Gioia termékcsalád szemes kávéival garantáltan elvarázsolja a gőzölgő feketét szívesen fogyasztó ínyenceket. A kávékeverékek elérhetőek; szemes kávé, őrölt kávé, kávépárna, és kávékapszula kivitelben is, legyen az Nespresso kompatibilis, Dolce Gusto kompatibilis, vagy Lavazza Espresso Point kompatibilis kapszula.

Adatok
Gyártó
Caffé Gioia
Cikkszám
398094
Hasonló termékek