Megrendelés és Ügyfélszolgálat

+36 30 737 4359

CAFFÉ GIOIA KOFFEINMENTES SZEMES KÁVÉ 100% ARABICA 250G
CAFFÉ GIOIA KOFFEINMENTES SZEMES KÁVÉ 100% ARABICA 250G
1 990 Ft

CAFFÉ GIOIA KOFFEINMENTES SZEMES KÁVÉ 100% ARABICA 250G

CAFFÉ GIOIA KOFFEINMENTES SZEMES KÁVÉ 100% ARABICA 250G
CAFFÉ GIOIA KOFFEINMENTES SZEMES KÁVÉ 100% ARABICA 250G

A kávé fogyasztása a társasági események elmaradhatatlan eleme, de napindítóként, vagy a hétköznapi hajtásból kicsit kiszakadva, egyedül is remek választás. A Caffé Gioia koffeinmentes szemes kávé ideális mindazok számára, akik egészségügyi okokból, vagy várandósság apropóján nem fogyaszthatják a hagyományos, koffeines változatot. Akkor is megéri a minimális koffein-tartalommal rendelkező alapanyag mellett letenni a voksot, ha késő délután vagy estefelé sem szeretnénk lemondani a gőzölgő fekete jelentette gasztronómiai élményről. A kiváló aroma, az édes és a savas ízek közötti harmonikus egyensúly koffein nélkül biztosítja a kávéfogyasztással járó klasszikus hangulatot. A Caffé Gioia koffeinmentes kávé szemes kivitelben is elérhető, így a mindig frissen őrölt kávé hívei garantáltan megtalálhatják benne számításukat. Minőségi olasz kávé koffeinmentes változatban. A kávékeverék elérhető; szemes kávé, őrölt kávé, kávépárna, és kávékapszula kivitelben is, legyen az Nespresso kompatibilis, Dolce Gusto kompatibilis, vagy Lavazza Espresso Point kompatibilis kapszula.

1 990 Ft
Részletek
SZEMES KÁVÉK
Az olasz kávé jellegzetességeit magukon viselő szemes kávék a frissen őrölt kávé szerelmeseinek kedvence. A Caffé Gioia termékcsalád 100% arabica lágy ízei mellett azok is megtalálhatják számításukat, akik a testes, egyedülálló kávékeverékek kedvelői. Míg a Gold Blend szemes kávé intenzív ízeket kínál, addig a White Blend felhasználásával sűrű, magas koffeintartalmú ital készíthető.A bio szemes kávék kizárólag organikus módszerekkel termesztett alapanyagot rejtenek magukban, a Superior Taste Award díj garantálta minőségben. A koffeinmentes szemes kávék lehetővé teszik, hogy bármely napszakban átélhessük a kávézás kínálta élményt. A díjnyertes minőség és az egyedülálló ízvilág találkozása a kávérajongók igazi kedvenceivé válhat. A Caffé Gioia termékcsalád szemes kávéival garantáltan elvarázsolja a gőzölgő feketét szívesen fogyasztó ínyenceket. A kávékeverékek elérhetőek; szemes kávé, őrölt kávé, kávépárna, és kávékapszula kivitelben is, legyen az Nespresso kompatibilis, Dolce Gusto kompatibilis, vagy Lavazza Espresso Point kompatibilis kapszula.

100% ARABICA KÁVÉ
Kávé és kávé között is nagy különbség van. Nem véletlen, hogy a 100% arabica kávé nagy népszerűségnek örvend a gőzölgő fekete kedvelőinek körében. Az arabica kávécserje speciális körülményeket követel meg, ám ezek megléte esetén tökéletes ízélményt kínál a belőle készült ital. A Caffé Gioia termékcsalád 100% arabica kávét tartalmazó készítménye az igazi olasz kávé jellegzetességeivel büszkélkedik. Ennek megfelelően a lágy ízek kedvelői éppen úgy rátalálhatnak közöttük kedvenceikre, mint azok, akik egy erőteljes és intenzív kávéval indítanák a napot. A termék elérhető; szemes kávé, őrölt kávé, kávépárna, és kávékapszula kivitelben is, legyen az Nespresso kompatibilis, Dolce Gusto kompatibilis, vagy Lavazza Espresso Point kompatibilis kapszula.

BIO KÁVÉ

A természetes megoldások és a környezettudatos gondolkodásmód a kávézás világát is elérte. A Caffé Gioia bio kávéi között azok is megtalálhatják számításukat, akiknek nem mindegy, milyen körülmények között termesztett a kávé. Az olasz kávé jellegzetességeit magukon viselő bio kávék organikus módszerekkel termesztettek, méghozzá műtrágyák és rovarirtók nélkül. A mogyorós, csokoládés ízek kedvelői éppen úgy megtalálhatják számításukat a bio kávék között, mint azok, akik inkább részesítik előnyben az aromás, gyümölcsös, vagy éppen karakteres ízvilágot.

A 2019-ben Superior Taste Award díjat nyert bio arabica kapszulás és kávépárnás kivitelben is elérhető, de természetesen a szemes és őrölt kávét választók is rábukkanhatnak új kedvencükre. Ismerje meg a bio kávékban rejlő lehetőségeket, és fedezze fel a bio gazdálkozás során szerzett hozzáadott értéket a kávézás világában! A termék elérhető; szemes kávé, őrölt kávé, kávépárna, és kávékapszula kivitelben is, legyen az Nespresso kompatibilis, Dolce Gusto kompatibilis, vagy Lavazza Espresso Point kompatibilis kapszula.


Adatok
Cikkszám
398094
Hasonló termékek