Megrendelés és Ügyfélszolgálat

+36 30 737 4359

CAFFÉ GIOIA STRONG KÁVÉKAPSZULA NESPRESSO KÁVÉGÉPEKKEL KOMPATIBILIS 100% ROBUSTA KIVITEL 30 DB
CAFFÉ GIOIA STRONG KÁVÉKAPSZULA NESPRESSO KÁVÉGÉPEKKEL KOMPATIBILIS 100% ROBUSTA KIVITEL 30 DB
3 100 Ft

CAFFÉ GIOIA STRONG KÁVÉKAPSZULA NESPRESSO KÁVÉGÉPEKKEL KOMPATIBILIS 100% ROBUSTA KIVITEL 30 DB

CAFFÉ GIOIA STRONG KÁVÉKAPSZULA NESPRESSO KÁVÉGÉPEKKEL KOMPATIBILIS 100% ROBUSTA KIVITEL 30 DB
CAFFÉ GIOIA STRONG KÁVÉKAPSZULA NESPRESSO KÁVÉGÉPEKKEL KOMPATIBILIS 100% ROBUSTA KIVITEL 30 DB
CAFFÉ GIOIA STRONG KÁVÉKAPSZULA NESPRESSO KÁVÉGÉPEKKEL KOMPATIBILIS 100% ROBUSTA KIVITEL 30 DB

A Nespresso kompatibilis kapszulák között előkelő helyet foglal el a Caffé Gioia Strong kávéja. A 2018-ban Superior Taste Award díjat elnyert robuszta kávé testes, intenzív ízvilággal biztosítja az új energiákat. Vannak, akik kifejezetten íze miatt kedvelik az olasz kávé nyújtotta intenzív, minőségi kávékeveréket, mások az általa jelentett hatás apropóján teszik le mellette a voksot. Abban azonban mindenki egyetért, hogy a minőség és az egyszerű használhatóság kiemelt szereppel bírnak. A kapszulás kávéfőzők világában nem hiányozhat a konyhából egy olyan kávé, mely díjazással elnyerve garantálja a prémium kávéélményt.

A Caffé Gioia Strong kávéja ízletes, mégis minden cseppjében erőteljes hatásával könnyen a reggelek elmaradhatatlan elemévé válhat. A kávékeverék elérhető; szemes kávé, őrölt kávé, kávépárna, és kávékapszula kivitelben is, legyen az Nespresso kompatibilis, Dolce Gusto kompatibilis, vagy Lavazza Espresso Point kompatibilis kapszula.

3 100 Ft
Részletek

NESPRESSO KÁVÉGÉPEKKEL KOMPATIBILIS KAPSZULÁK
Olasz szakértelem és minőség a kávézásban? Igen ez maga az olasz kávé! A Caffé gioia termékcsalád nemzetközileg elismert prémium kategóriás Nespresso kompatibilis kapszulái ideális választásnak bizonyulnak a nap bármely időszakában. Az aromás, ízletes kávék kínálatban egyaránt megtalálhatják számításukat a könnyed tejeskávét kedvelők és a bivalyerős, új energiákat garantálók rajongói.
A termékcsalád Nespresso kompatibilis kapszulái közül három keverék is elnyerte a Nemzetközi Íztudományi Intézet Superior Taste Award díját. 2018-ban a strong, 2019-ben az ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó bio arabica, 2020-ban pedig a classic keveréke nyert két arany csillagot. Természetesen az eltérő koffeintartalmú kapszulák mellett a koffeinmentes kávézás élményét kedvelők is rátalálhatnak kedvenceikre a Nespresso készülékhez alkalmas kávékapszulák kínálatában.
Az olasz kávézás élményét akár otthonában is élvezheti, méghozzá a napszaknak és a vágyott koffeinmennyiségnek megfelelő formában. A kávékeverékek elérhetőek; szemes kávé, őrölt kávé, kávépárna, és kávékapszula kivitelben is, legyen az Nespresso kompatibilis, Dolce Gusto kompatibilis, vagy Lavazza Espresso Point kompatibilis kapszula

100% ARABICA KÁVÉK
Kávé és kávé között is nagy különbség van. Nem véletlen, hogy a 100% arabica kávé nagy népszerűségnek örvend a gőzölgő fekete kedvelőinek körében. Az arabica kávécserje speciális körülményeket követel meg, ám ezek megléte esetén tökéletes ízélményt kínál a belőle készült ital. A Caffé Gioia termékcsalád 100% arabica kávét tartalmazó készítménye az igazi olasz kávé jellegzetességeivel büszkélkedik. Ennek megfelelően a lágy ízek kedvelői éppen úgy rátalálhatnak közöttük kedvenceikre, mint azok, akik egy erőteljes és intenzív kávéval indítanák a napot. A termék elérhető; szemes kávé, őrölt kávé, kávépárna, és kávékapszula kivitelben is, legyen az Nespresso kompatibilis, Dolce Gusto kompatibilis, vagy Lavazza Espresso Point kompatibilis kapszula.

A CAFFÉ GIOIA KÁVÉKRÓL

A Caffé Gioia ejtsd ’dzsoja’ kávékészítmény a dél-olaszországi Campania megyéből származik, melynek megyeszékhelye Nápoly. A termékcsalád 1949 óta van jelen az olasz kávépiacon, termékeivel népszerűsítve azt az egyedien erőteljes intenzív ízvilágot, ami a térség kávékultúráját jellemzi. Észak-olaszországban nem ugyanolyan az olasz kávé, mint dél-olaszországban.  

Délen a karakteres ízek elérése érdekében sötétebbre pörkölik a kávét, mint azt Olaszország más területein megszokhattuk, valamint előszeretettel keverik a két legelterjedtebb kávéfajtát, az arabicát, és a robustát. Az így kapott keverékben az arabica kávé lágy ízei keverednek a robusta kávé savakban gazdagabb intenzív ízvilágával. Ezért lehet a Caffé Gioia tökéletes választás mindazoknak, akik elfogyasztanának, egy kompromisszumoktól mentes kiváló csésze olasz kávét. A folyamatosan bővülő termékpalettán megtalálhatóak; szemes kávék, őrölt kávék, kávépárnák, specialty kávék, kávékapszulák, legyen akár Nespresso kompatibilis, Dolce Gusto kompatibilis, vagy Lavazza Espresso Point kompatibilis kávékapszula.

 

A Nemzetközi íztudományi Intézet, a termékcsalád strong kávékeverékét 2018-ban, a bio 100% arabica keverékét 2019-ben, és a classic keverékét 2020-ban is Superior Taste Award díjjal jutalmazta!

 


Adatok
Gyártó
Caffé Gioia
Cikkszám
350323
Hasonló termékek