Megrendelés és Ügyfélszolgálat

+36 30 737 4359

CAFFE GIOIA DOLCE GUSTO KOMPATIBILIS KAPSZULA BIO 100% ARABICA 10 DB
CAFFE GIOIA DOLCE GUSTO KOMPATIBILIS KAPSZULA BIO 100% ARABICA 10 DB
1 785 Ft

CAFFE GIOIA DOLCE GUSTO KOMPATIBILIS KAPSZULA BIO 100% ARABICA 10 DB

CAFFE GIOIA DOLCE GUSTO KOMPATIBILIS KAPSZULA BIO 100% ARABICA 10 DB
CAFFE GIOIA DOLCE GUSTO KOMPATIBILIS KAPSZULA BIO 100% ARABICA 10 DB
CAFFE GIOIA DOLCE GUSTO KOMPATIBILIS KAPSZULA BIO 100% ARABICA 10 DB
Aromás, lágy, édes, és nem utolsó sorban a 2019-es Superior Tase Award díjnyertese. Igen, ez nem más, mint a Caffé Gioia Bio Arabica kapszula. A 100% arabica kávé ökológiai gazdaságból származik, és a természeti folyamatok maximális tiszteletben tartásával született meg az ízletes alapanyag. Az egyébként gluténmentes termék kompatibilis a Dolce Gusto gépekkel, s ennek köszönhetően gyorsan és egyszerűen varázsolható a gőzölgő fekete a csészékbe. Alacsony koffein-tartalmának hála akár délután is alkalmas egy cappuccino készítésére, így ekkor sem kell lemondani a minőségi kávézás élményéről. Az olasz kávé kedvelői garantáltan megtalálják számításukat a Caffé Gioia termékcsalád lágy, édes, aromás Bio Arabica kávéjában. A prémium kategóriás kapszulás kávé nagy népszerűségnek örvend a könnyed, mégis aromás kávé szerelmeseinek körében. A kávékeverék elérhető; szemes kávé, őrölt kávé, kávépárna, és kávékapszula kivitelben is, legyen az Nespresso kompatibilis kapszula, Dolce Gusto kompatibilis kapszula, vagy Lavazza Espresso Point kompatibilis kapszula.
1 785 Ft
Részletek
DOLCE GUSTO KÁVÉGÉPEKKEL KOMPATIBILIS KAPSZULÁK
Az olasz kávé minősége és a kávékapszulás kávékészítés egyszerűsége találkoznak a Caffé Gioia termékcsalád Dolce Gusto kompatibilis kapszulái esetében. Az erős fekete szerelmesei éppen úgy rátalálhatnak kedvenceikre, mint azok, akik inkább egy könnyed, alacsonyabb koffeintartalmú kávé szerelmesei.
A minden korábbinál nagyobb népszerűségnek örvendő kávékapszulás megoldás lehetővé teszi a gyors és mégis minőségi kávékészítést az otthon kényelmében. A természeti források tiszteletben tartásával készült bio kapszulák mellett a koffeinmentes kapszulák is elérhetőek a kínálatban. A termékcsalád Dolce Gusto kompatibilis kapszulái közül három keverék is elnyerte a Nemzetközi Íztudományi Intézet Superior Taste Award díját. 2018-ban a strong, 2019-ben az ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó bio arabica, 2020-ban pedig a classic keveréke nyert két arany csillagot. A kávékeverék elérhető; szemes kávé, őrölt kávé, kávépárna, és kávékapszula kivitelben is, legyen az Nespresso kompatibilis kapszula, Dolce Gusto kompatibilis kapszula, vagy Lavazza Espresso Point kompatibilis kapszula.

100% ARABICA KÁVÉ
Kávé és kávé között is nagy különbség van. Nem véletlen, hogy a 100% arabica kávé nagy népszerűségnek örvend a gőzölgő fekete kedvelőinek körében. Az arabica kávécserje speciális körülményeket követel meg, ám ezek megléte esetén tökéletes ízélményt kínál a belőle készült ital. A Caffé Gioia termékcsalád 100% arabica kávét tartalmazó készítménye az igazi olasz kávé jellegzetességeivel büszkélkedik. Ennek megfelelően a lágy ízek kedvelői éppen úgy rátalálhatnak közöttük kedvenceikre, mint azok, akik egy erőteljes és intenzív kávéval indítanák a napot. A termék elérhető; szemes kávé, őrölt kávé, kávépárna, és kávékapszula kivitelben is, legyen az Nespresso kompatibilis, Dolce Gusto kompatibilis, vagy Lavazza Espresso Point kompatibilis kapszula.

BIO KÁVÉ
A természetes megoldások és a környezettudatos gondolkodásmód a kávézás világát is elérte. A Caffé Gioia bio kávéi között azok is megtalálhatják számításukat, akiknek nem mindegy, milyen körülmények között termesztett a kávé. Az olasz kávé jellegzetességeit magukon viselő bio kávék organikus módszerekkel termesztettek, méghozzá műtrágyák és rovarirtók nélkül. A mogyorós, csokoládés ízek kedvelői éppen úgy megtalálhatják számításukat a bio kávék között, mint azok, akik inkább részesítik előnyben az aromás, gyümölcsös, vagy éppen karakteres ízvilágot.
A 2019-ben Superior Taste Award díjat nyert bio arabica kapszulás és kávépárnás kivitelben is elérhető, de természetesen a szemes és őrölt kávét választók is rábukkanhatnak új kedvencükre. Ismerje meg a bio kávékban rejlő lehetőségeket, és fedezze fel a bio gazdálkozás során szerzett hozzáadott értéket a kávézás világában! A termék elérhető; szemes kávé, őrölt kávé, kávépárna, és kávékapszula kivitelben is, legyen az Nespresso kompatibilis, Dolce Gusto kompatibilis, vagy Lavazza Espresso Point kompatibilis kapszula.

Adatok
Gyártó
Caffé Gioia
Cikkszám
398541
Hasonló termékek