Megrendelés és Ügyfélszolgálat

+36 70 771 42 52

CAFFÉ GIOIA GOLD BLEND SZEMES KÁVÉ 80% ARABICA 250G
CAFFÉ GIOIA GOLD BLEND SZEMES KÁVÉ 80% ARABICA 250G
1 490 Ft

CAFFÉ GIOIA GOLD BLEND SZEMES KÁVÉ 80% ARABICA 250G

CAFFÉ GIOIA GOLD BLEND SZEMES KÁVÉ 80% ARABICA 250G
CAFFÉ GIOIA GOLD BLEND SZEMES KÁVÉ 80% ARABICA 250G

A különleges ízek kedvelői számára a Caffé Gioia Gold Blend szemes kávéja tökéletes választásnak bizonyul. 80% Arabica és 20% Robusta szemes kávé alkotja Gold Blend fantázianévre hallgató kávékeveréket, ami egy kiváló olasz kávé. Megtalálható benne az Arabicára oly jellemző lágy ízvilág, de egyúttal a Robusta markáns aromájáról sem kell lemondani. Ennek köszönhetően egyfajta testes, savas kávé születhet, mely kakaós aromával is elvarázsolja a kávérajongókat.

A 250 g-os kivitelben kapható Gold Blend a nap bármely szakában fogyasztható és sajátos, mással össze nem hasonlítható elegyként teremti meg a minőségi kávézás élményét. A márka szemes kávéi között a koffeinmentes, sőt, akár a bio kávék iránt érdeklődők is megtalálhatják számításukat. A Caffé Gioia név egyet jelent a minőségi olasz kávé ízvilágával. A kávékeverék elérhető; szemes kávé, őrölt kávé, kávépárna, és kávékapszula kivitelben is, legyen az Nespresso kompatibilis, Dolce Gusto kompatibilis, vagy Lavazza Espresso Point kompatibilis kapszula.

1 490 Ft
Részletek
SZEMES KÁVÉK
Az olasz kávé jellegzetességeit magukon viselő szemes kávék a frissen őrölt kávé szerelmeseinek kedvence. A Caffé Gioia termékcsalád 100% arabica lágy ízei mellett azok is megtalálhatják számításukat, akik a testes, egyedülálló kávékeverékek kedvelői. Míg a Gold Blend szemes kávé intenzív ízeket kínál, addig a White Blend felhasználásával sűrű, magas koffeintartalmú ital készíthető.A bio szemes kávék kizárólag organikus módszerekkel termesztett alapanyagot rejtenek magukban, a Superior Taste Award díj garantálta minőségben. A koffeinmentes szemes kávék lehetővé teszik, hogy bármely napszakban átélhessük a kávézás kínálta élményt. A díjnyertes minőség és az egyedülálló ízvilág találkozása a kávérajongók igazi kedvenceivé válhat. A Caffé Gioia termékcsalád szemes kávéival garantáltan elvarázsolja a gőzölgő feketét szívesen fogyasztó ínyenceket. A kávékeverékek elérhetőek; szemes kávé, őrölt kávé, kávépárna, és kávékapszula kivitelben is, legyen az Nespresso kompatibilis, Dolce Gusto kompatibilis, vagy Lavazza Espresso Point kompatibilis kapszula.

100% ARABICA KÁVÉ
Kávé és kávé között is nagy különbség van. Nem véletlen, hogy a 100% arabica kávé nagy népszerűségnek örvend a gőzölgő fekete kedvelőinek körében. Az arabica kávécserje speciális körülményeket követel meg, ám ezek megléte esetén tökéletes ízélményt kínál a belőle készült ital. A Caffé Gioia termékcsalád 100% arabica kávét tartalmazó készítménye az igazi olasz kávé jellegzetességeivel büszkélkedik. Ennek megfelelően a lágy ízek kedvelői éppen úgy rátalálhatnak közöttük kedvenceikre, mint azok, akik egy erőteljes és intenzív kávéval indítanák a napot. A termék elérhető; szemes kávé, őrölt kávé, kávépárna, és kávékapszula kivitelben is, legyen az Nespresso kompatibilis, Dolce Gusto kompatibilis, vagy Lavazza Espresso Point kompatibilis kapszula.

BIO KÁVÉ

A természetes megoldások és a környezettudatos gondolkodásmód a kávézás világát is elérte. A Caffé Gioia bio kávéi között azok is megtalálhatják számításukat, akiknek nem mindegy, milyen körülmények között termesztett a kávé. Az olasz kávé jellegzetességeit magukon viselő bio kávék organikus módszerekkel termesztettek, méghozzá műtrágyák és rovarirtók nélkül. A mogyorós, csokoládés ízek kedvelői éppen úgy megtalálhatják számításukat a bio kávék között, mint azok, akik inkább részesítik előnyben az aromás, gyümölcsös, vagy éppen karakteres ízvilágot.

A 2019-ben Superior Taste Award díjat nyert bio arabica kapszulás és kávépárnás kivitelben is elérhető, de természetesen a szemes és őrölt kávét választók is rábukkanhatnak új kedvencükre. Ismerje meg a bio kávékban rejlő lehetőségeket, és fedezze fel a bio gazdálkozás során szerzett hozzáadott értéket a kávézás világában! A termék elérhető; szemes kávé, őrölt kávé, kávépárna, és kávékapszula kivitelben is, legyen az Nespresso kompatibilis, Dolce Gusto kompatibilis, vagy Lavazza Espresso Point kompatibilis kapszula.


Adatok
Gyártó
Caffé Gioia
Cikkszám
870404
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek