Megrendelés és Ügyfélszolgálat

+36 70 771 42 52

CAFFÉ GIOIA BIO KÁVÉKAPSZULA NESPRESSO KÁVÉGÉPEKKEL KOMPATIBILIS 100% ARABICA KIVITEL 30 DB
CAFFÉ GIOIA BIO KÁVÉKAPSZULA NESPRESSO KÁVÉGÉPEKKEL KOMPATIBILIS 100% ARABICA KIVITEL 30 DB
3 920 Ft

CAFFÉ GIOIA BIO KÁVÉKAPSZULA NESPRESSO KÁVÉGÉPEKKEL KOMPATIBILIS 100% ARABICA KIVITEL 30 DB

CAFFÉ GIOIA BIO KÁVÉKAPSZULA NESPRESSO KÁVÉGÉPEKKEL KOMPATIBILIS 100% ARABICA KIVITEL 30 DB
CAFFÉ GIOIA BIO KÁVÉKAPSZULA NESPRESSO KÁVÉGÉPEKKEL KOMPATIBILIS 100% ARABICA KIVITEL 30 DB
CAFFÉ GIOIA BIO KÁVÉKAPSZULA NESPRESSO KÁVÉGÉPEKKEL KOMPATIBILIS 100% ARABICA KIVITEL 30 DB

A Caffé Gioia termékcsalád egészen különleges tagja a Bio Arabica. A 2019-ben a Superior Taste Award díjat elnyert kávé nem csak az olasz kávé utánozhatatlan aromájának köszönheti népszerűségét, hanem sajátos előállítási folyamatának is.
Az ökológiai gazdálkodásból származó Bio Arabica kávé vegyszerek használata nélkül termesztett, és a természeti folyamatok tiszteletben tartásával született 100% Arabica kávé így kerül a kapszulákba. A kapszulás kávékészítés élménye tehát azzal az alapanyaggal társul, mely éppen előállítása miatt érdemel kiemelt figyelmet. A Nespresso kávéfőzőkkel kompatibilis kapszulák aromás, édes ízű kávékeveréket rejtenek magukban, mely bármely napszakban gond nélkül fogyasztható alacsony koffein-tartalmának köszönhetően. A kávékeverék elérhető; szemes kávé, őrölt kávé, kávépárna, és kávékapszula kivitelben is, legyen az Nespresso kompatibilis, Dolce Gusto kompatibilis, vagy Lavazza Espresso Point kompatibilis kapszula.

3 920 Ft
Részletek

NESPRESSO KÁVÉGÉPEKKEL KOMPATIBILIS KAPSZULÁK
Olasz szakértelem és minőség a kávézásban? Igen ez maga az olasz kávé! A Caffé gioia termékcsalád nemzetközileg elismert prémium kategóriás Nespresso kompatibilis kapszulái ideális választásnak bizonyulnak a nap bármely időszakában. Az aromás, ízletes kávék kínálatban egyaránt megtalálhatják számításukat a könnyed tejeskávét kedvelők és a bivalyerős, új energiákat garantálók rajongói.
A termékcsalád Nespresso kompatibilis kapszulái közül három keverék is elnyerte a Nemzetközi Íztudományi Intézet Superior Taste Award díját. 2018-ban a strong, 2019-ben az ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó bio arabica, 2020-ban pedig a classic keveréke nyert két arany csillagot. Természetesen az eltérő koffeintartalmú kapszulák mellett a koffeinmentes kávézás élményét kedvelők is rátalálhatnak kedvenceikre a Nespresso készülékhez alkalmas kávékapszulák kínálatában.
Az olasz kávázás élményét akár otthonában is élvezheti, méghozzá a napszaknak és a vágyott koffeinmennyiségnek megfelelő formában. A kávékeverékek elérhetőek; szemes kávé, őrölt kávé, kávépárna, és kávékapszula kivitelben is, legyen az Nespresso kompatibilis, Dolce Gusto kompatibilis, vagy Lavazza Espresso Point kompatibilis kapszula

100% ARABICA KÁVÉK
Kávé és kávé között is nagy különbség van. Nem véletlen, hogy a 100% arabica kávé nagy népszerűségnek örvend a gőzölgő fekete kedvelőinek körében. Az arabica kávécserje speciális körülményeket követel meg, ám ezek megléte esetén tökéletes ízélményt kínál a belőle készült ital. A Caffé Gioia termékcsalád 100% arabica kávét tartalmazó készítménye az igazi olasz kávé jellegzetességeivel büszkélkedik. Ennek megfelelően a lágy ízek kedvelői éppen úgy rátalálhatnak közöttük kedvenceikre, mint azok, akik egy erőteljes és intenzív kávéval indítanák a napot. A termék elérhető; szemes kávé, őrölt kávé, kávépárna, és kávékapszula kivitelben is, legyen az Nespresso kompatibilis, Dolce Gusto kompatibilis, vagy Lavazza Espresso Point kompatibilis kapszula.

BIO KÁVÉK
A természetes megoldások és a környezettudatos gondolkodásmód a kávézás világát is elérte. A Caffé Gioia bio kávéi között azok is megtalálhatják számításukat, akiknek nem mindegy, milyen körülmények között termesztett a kávé. Az olasz kávé jellegzetességeit magukon viselő bio kávék organikus módszerekkel termesztettek, méghozzá műtrágyák és rovarirtók nélkül. A mogyorós, csokoládés ízek kedvelői éppen úgy megtalálhatják számításukat a bio kávék között, mint azok, akik inkább részesítik előnyben az aromás, gyümölcsös, vagy éppen karakteres ízvilágot.
A 2019-ben Superior Taste Award díjat nyert bio arabica kapszulás és kávépárnás kivitelben is elérhető, de természetesen a szemes és őrölt kávét választók is rábukkanhatnak új kedvencükre. Ismerje meg a bio kávékban rejlő lehetőségeket, és fedezze fel a bio gazdálkozás során szerzett hozzáadott értéket a kávézás világában! A termék elérhető; szemes kávé, őrölt kávé, kávépárna, és kávékapszula kivitelben is, legyen az Nespresso kompatibilis, Dolce Gusto kompatibilis, vagy Lavazza Espresso Point kompatibilis kapszula.

126 Ft/db


Adatok
Kiszerelés
30 Nespresso kapszula
Adag
30 adag
Termék típusa
kapszula
Egy csésze kávé ára
125 Ft
Gyártó
Caffé Gioia
Cikkszám
651068
Tömeg
180 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek