Megrendelés és Ügyfélszolgálat

+36 30 737 4359

BioMenü bio spirulina por 250 g
BioMenü bio spirulina por 250 g
5 310 Ft

BioMenü bio spirulina por 250 g

Immunerősítő, antioxidáns, méregtelenítő hatású spirulina alga por Igazi vitamin- és fehérjeraktár a szervezet számára, emészthető fehérjetartalma több, mint 50%

5 310 Ft
Részletek

Részletek:

A spirulina alga a vitaminok, fehérjék és aminosavak gazdag forrása. A spirulina egy modern szuperétel, egy természetes spirál alakú kék-zöld alga. A spirulina tenyésztő tavakból betakarított mikroszkopikus növény, amelyet a Dél-Kínai-tenger egyik szigetén termesztenek. A spirulinát természetes porlasztási eljárással szárítják, a spirulina por elkészítéséhez. Ez a folyamat segít a tápanyagtartalom megőrzésében. 10 kg friss algából 1 kg por készíthető.

A magas antioxidáns tartalmáról jól ismert spirulina algák élőhelyei a természetes élővizek, de – miután a növény a fotoszintézis során önmagát sokszorozza meg – mesterséges körülmények között is sikerrel termesztik.

Nincs még egy olyan növény, amely ennyire gazdag lenne mikrotápanyagokban: az algák rengeteg fajta vitamint és ásványi anyagot tartalmaznak.

A spirulinának nincs erős sejthártyája, ezért szervezetünk könnyen juthat hozzá a benne lévő létfontosságú vegyületekhez. Fehérjékben rendkívül gazdag, amelyek mind a nyolc esszenciális aminosavat tartalmazzák, amelyeket a szervezetünk nem képes önmagától előállítani. A sportolók körében a nagy mennyiségű vitamin- és fehérjetartalma teszi népszerűvé. Több B1-vitamint tartalmaz, mint a tehéntej és jelentős szerepe van az A-, B2-, B6-vitamin, valamint a magnézium, a vas és a króm szervezetbe juttatásában.

A spirulina hatékony méregtelenítő, amely a tenger gyógyító erejét hordozza magában, ezért hosszú ideje az egészség-slágerlista élén áll.

Bio; Vegán; Természetes anyagokból; Mesterséges ízesítőmentes; Mesterséges színezékmentes; Tartósítószermentes; BSE/TSE mentes; GMO mentes; Nem besugárzott; Hozzáadott cukrot nem tartalmaz; Allergénmentes; Zsírszegény; Telített zsírban szegény; Élelmi rostban gazdag; Fehérjében gazdag

Adagolás, javasolt felhasználás, tárolás:

Egy adag = 3x2 g

Háromszor egy-egy teáskanállal vízbe, teába keverve, fogyasztása során feltétlenül emeljük a bevitt folyadék mennyiségét!

Tárolás: Száraz, hűvös helyen, erős fénytől védve, tilos lefagyasztani

Összetevők:

Vitaminok
A-vitamin 1 204 µg
B2-vitamin (riboflavin) 0,3 mg
B6-vitamin (piridoxin) 0,7 mg
Ásványi anyagok, nyomelemek
Magnézium 259 mg
Vas 53,2 mg
Króm 22 µg
Átlagos tápérték adatok
Energiatartalom 337 Kcal
Zsír 0,8 g
telített zsírsavak 0,4 g
Szénhidrát 12,8 g
ebből cukrok 3 g
Fehérje 65,3 g
Só 3 g
Élelmi rost 6,4 g
Figyelmeztetések!
Egészségügyi: Dohányzók és azbeszttel dolgozók számára béta-karotin szupplementáció nem javasolt.
Tárolás: Elzárva és gyermekek számára hozzáférhetetlen helyen tartandó.
Adagolás: Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!
Helyes táplálkozás: Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
Nyilatkozatok!
ALLERGÉNEK: Tartalmazhat a természetben előforduló szulfitokat – amelyek káros reakciókat okozhatnak az erre érzékeny egyénekben – a 1169/2011/EU rendelet II. mellékletében felsorolt allergének alapján. Kén-dioxid és/vagy szulfitok 10 mg/kg vagy 10 mg/l-nél nagyobb koncentrációban a teljes SO2-ban kifejezve, amelyet a fogyasztásra kész vagy a gyártó utasításai szerint elkészített termékekre kell kiszámítani.
HITELESÍTÉS: A termék 100%-ban természetes és nem tartalmaz olyan adalékanyagokat, mint cukrok, savak, színezékek, tartósítószerek stb.
GMO MENTES: A termék genetikai módosítástól mentes. Folyamatszabályozás van érvényben annak biztosítására, hogy a géntechnológiailag módosított anyagokkal való véletlen szennyeződés ne történjen. A termék nem szerepel a géntechnológiával módosított élelmiszerekről és takarmányokról szóló 1829/2003/EK és 1830/2003/EK rendeletekben.
ROVARIRTÓKA termék megfelel a 834/2007/EK tanácsi rendeletben (és az azt követő módosításokban) meghatározott követelményeknek. Szintén megfelel a Soil Association szigorú ökológiai gazdálkodási szabványainak. A gyártási folyamat során a termék és a csomagolóanyag nem érintkezik peszticidekkel vagy növényvédőszer-maradványokkal. Peszticideket nem tárolnak a helyszínen és nem használják a gyártási vagy raktározási területeken.
SUGÁRZÁSA termék nem besugárzott és megfelel az EU 1999/3/EC rendeletének.
BSE NYILATKOZAT: A termék kizárólag növényi eredetű és nem tartalmaz állati eredetű összetevőket. Nem állati eredetű és nem került kapcsolatba állati eredetű összetevőkkel.
OLDÓSZEREK: A gyártási folyamat során oldószerhasználat nem történt.
NEMKÍVÁNATOS ANYAGOK SZINTJE: A termék szigorúan ellenőrzött gyártási folyamata biztosítja, hogy a nemkívánatos anyagok (nehézfémek, PAH, mikotoxinok stb.) szintje az uniós jogszabályok által meghatározott határérték alatt maradjon (2073/2005/EK, 1881/2006/EK rendelet és módosításai), beleértve az EFSA által az élelmiszer-szennyező anyagokra vonatkozó ajánlásokat.
ÁLLATKÍSÉRLETI NYILATKOZAT: A termékkel kapcsolatban semmilyen állatkísérlet nem történt.

Adatok
Kiszerelés
250 gr
Termék típusa
por
Vonalkód
5999886305246
Gyártó
BioMenü
Cikkszám
366882
Hasonló termékek