A Dél-Amerikában termesztett narancssárga aranybogyó nagy tápanyag tartalommal rendelkezik. Az inka bogyó más nevei: aranybogyó, physalis, azték bogyó és perui cseresznye. Az inka bogyó egy modern szuperélelmiszer, amely vitaminban gazdag és gyulladásgátló bioflavonoidokkal rendelkezik. A perui hegyvidéken termesztett inka bogyót betakarítják, a legjobb minőségűeket kiválogatják, majd természetes vízben tisztítják és szárítják. Ez a folyamat megőrzi a természetes, nyers tápanyagtartalmukat. Az édes inka bogyó nagyszerű nassoláshoz vagy sütési összetevőként is. A bogyók ideális összetevői sokféle süteménynek, kekszeknek, csokoládéknak és finom desszert öntetnek is.
Bio; Vegán; Természetes anyagokból; Nem besugárzott; Mesterséges ízesítőmentes; Mesterséges színezékmentes; Tartósítószermentes; BSE/TSE mentes; GMO mentes; Hozzáadott cukrot nem tartalmaz; Allergénmentes; Telített zsírban szegény; Élelmi rostban gazdag; Nátriummentes/Sómentes
Adagolás, javasolt felhasználás, tárolás
Egy adag = 10-15 g
1 adag naponta, közvetlenül vagy ételbe keverve
Tárolás: Jól zártan, száraz, hűvös, fényvédett helyen, gyermektől elzárva
Összetevők
100% bio inka bogyó (physalis peruviana)
Összetevők táblázata
Energia |
1348 kJ/322 kcal |
Zsír |
12,2 g |
- amelyben telített zsírsav |
1,4 g |
- amelyben egyszeresen telítetlen zsírsav |
1,3 g |
- amelyben többszörösen telítetlen zsírsav |
8,7 g |
Szénhidrát |
38,4 g |
- amelyben cukor |
38,4 g |
Rost |
18,1 g |
Fehérje (protein) |
5,8 g |
Só |
0,0 g |
Átlagos értékek. Táplálkozási információinkat rendszeresen felülvizsgáljuk.
Figyelmeztetések
- Minőségi: Természetes termékről lévén szó, a táplálkozási tulajdonságok változhatnak a környezeti feltételektől függően, illetve az idő múlásával.