Megrendelés és Ügyfélszolgálat

+36 70 771 42 52

ANTI AGING - ÖREGEDÉSGÁTLÓ PRÉMIUM CSOMAG (Testszerviz Fodroskel por, SWEDISH NUTRA Folyékony Halkollagén és ULTRA+ Multivitamin)
ANTI AGING - ÖREGEDÉSGÁTLÓ PRÉMIUM CSOMAG (Testszerviz Fodroskel por, SWEDISH NUTRA Folyékony Halkollagén és ULTRA+ Multivitamin)
20 110 Ft

ANTI AGING - ÖREGEDÉSGÁTLÓ PRÉMIUM CSOMAG (Testszerviz Fodroskel por, SWEDISH NUTRA Folyékony Halkollagén és ULTRA+ Multivitamin)

ANTI AGING - ÖREGEDÉSGÁTLÓ PRÉMIUM CSOMAG

Az emberiség történetével egyidős az a törekvés, hogy örökre fiatalok maradjunk, ne öregedjünk meg. Fürdők, különleges élelmiszerek, kúrák hosszú sora, krémek és millió próbálkozás. A ténnyel szembe kell néznünk, az öregedés egy visszafordíthatatlan folyamat. Vagy mégsem? Van egy természetes folyamata, amikor azt mondjuk, szépen öregedett meg. És van egy napról napra aggasztó ütemben történő állapotromlás.

A Testszerviz anti aging – öregedésgátló csomag abban különleges, hogy természetes anyagokkal, a szervezet belső táplálásával támogatja a test és bőr regenerálódását. Így a csomag rendszeres fogyasztásával fokozatosan javíthatjuk a szervezet ellenállását az idővel bekövetkező változásokkal szemben.

Abban az esetben, amikor tápanyag-, vitamin-, ásványianyag-hiányos állapot áll fenn, a csomagban található összetevők sikerrel pótolhatják ezeket.

20 110 Ft
Részletek

A csomag tartalma:

   

  Kiváló általános immunerősítő, megszépítheti a bőrt, erősítheti a csontokat, javíthatja a látást, hozzájárulhat a fogyókúrák sikeréhez. Segít feltölteni a szervezet saját cukorraktárait, így jelentősen csökkenheti a sóvárgást a gyorsan felszívódó szénhidrátok iránt.

   

  Rendszeres fogyasztása csökkentheti a nagyobb ráncok mélységét, és megállíthatja újabbak kialakulását, a kisebb ráncokat segít eltünteti.

  Rendszeres fogyasztása fokozhatja a bőr hidratáltságát és feszességét, a bőr kollagén- és elasztin-tartalmát, így a rugalmasságát.

  Növeli a bőrben mért hemoglobinszintet, tehát javítja a mikrokeringést.

   

  Ebben a hatékony multivitaminban van: 

  • 14-féle vitamin
  • 9-féle ásványi anyag és nyomelem
  • 13-féle szuper élelmiszer
  • 22-féle aminosav

  Segít visszaállítani szervezetünk egyensúlyát és harmonikus működését.

  Fokozza az immunitást, erősíti az idegrendszert, és hatékony segítséget nyújt a mindennapi rohanás okozta kimerültség és fáradtság ellen.

   

  Figyelmeztetés! A Testszerviz csomag fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott étrendet.

  A csomagok nem egészségügyi problémák kezelésére lettek összeállítva, így nem minősülnek gyógyászati megoldásoknak.

  Kérjük, minden esetben ellenőrizze a vásárlás előtt, hogy nincs-e bennük olyan anyag, amire ön allergiás.

  Amennyiben további információkra, segítségre van szüksége a csomaggal kapcsolatban, kérjük írjon a testszerviz@testszerviz.hu e-mail címre.


  Adatok
  Cikkszám
  290727
  Vélemények
  Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
  Hasonló termékek