Szavazás

Mi a legfontosabb ok, hogy itt vásárol?

Őrizd meg a fogaidat!

Kulcs a stresszoldáshoz

Házhozszállítás

ANTI AGING - ÖREGEDÉSGÁTLÓ PRÉMIUM CSOMAG

ANTI AGING - ÖREGEDÉSGÁTLÓ PRÉMIUM CSOMAG

ANTI AGING - ÖREGEDÉSGÁTLÓ PRÉMIUM CSOMAG

ANTI AGING - ÖREGEDÉSGÁTLÓ PRÉMIUM CSOMAG

Az emberiség történetével egyidős az a törekvés, hogy örökre fiatalok maradjunk, ne öregedjünk meg. Fürdők, különleges élelmiszerek, kúrák hosszú sora, krémek és millió próbálkozás. A ténnyel szembe kell néznünk, az öregedés egy visszafordíthatatlan folyamat. Vagy mégsem? Van egy természetes folyamata, amikor azt mondjuk, szépen öregedett meg. És van egy napról napra aggasztó ütemben történő állapotromlás.

A Testszerviz anti aging – öregedésgátló csomag abban különleges, hogy természetes anyagokkal, a szervezet belső táplálásával támogatja a test és bőr regenerálódását. Így a csomag rendszeres fogyasztásával fokozatosan javíthatjuk a szervezet ellenállását az idővel bekövetkező változásokkal szemben.

Abban az esetben, amikor tápanyag-, vitamin-, ásványianyag-hiányos állapot áll fenn, a csomagban található összetevők sikerrel pótolhatják ezeket.

Bővebben
29 442 Ft

Részletek

A csomag tartalma:

  1. BIOVERZUM Bio Tönkölybúzafú csíra 200g

https://www.testszervizwebaruhaz.hu/spd/ML053906/BIOVERZUM-BIO-TONKOLYBUZAFU-CSIRA-200-G

Ezek az apró kis hajtások a kifejlett növény eszenciáját tartalmazzák. Minden megvan bennük, (életerő és tápanyag), amelyre a csírából fejlődő növénynek egész életében szüksége van. Ezekre a vitaminokra, ásványi anyagokra, nyomelemekre, rostanyagokra, enzimekre szüksége a szervezetnek. Kis mennyiség fogyasztása esetén is komoly tápanyapótlást érhetünk el.

A búzafűnek magas a fehérjetartalma, sok benne a kálium, magnézium, cink, és sok benne a C- és E-vitamin. Kifejezetten jelentős az immunerősítő hatása. Nagy koncentrációban tartalmaz vitaminokat, ásványi anyagokat.

  1. Fodros kel por 200g

https://www.testszervizwebaruhaz.hu/Fodros-kel-por

Kiváló általános immunerősítő, megszépítheti a bőrt, erősítheti a csontokat, javíthatja a látást, hozzájárulhat a fogyókúrák sikeréhez. Segít feltölteni a szervezet saját cukorraktárait, így jelentősen csökkenheti a sóvárgást a gyorsan felszívódó szénhidrátok iránt.

 

  1. GAL halkollagén peptidek 150g

https://www.testszervizwebaruhaz.hu/Halkollagen-Peptidek-GAL-150-g

Rendszeres fogyasztása csökkentheti a nagyobb ráncok mélységét, és megállíthatja újabbak kialakulását, a kisebb ráncokat segít eltünteti.

Rendszeres fogyasztása fokozhatja a bőr hidratáltságát és feszességét, a bőr kollagén- és elasztin-tartalmát, így a rugalmasságát.

Növeli a bőrben mért hemoglobinszintet, tehát javítja a mikrocirkulációt.

 

  1. G&G Anti-aging vitamin csomag

https://www.testszervizwebaruhaz.hu/OREGEDESGATLO-ANTI-AGEING-NAPI-VITAMINCSOMAG-GG

Hatásos csapást mérnek az öregedés első jeleire. A G&G ÖREGEDÉSGÁTLÓ – ANTI -AGEING NAPI CSOMAG olyan speciális összetevőt is tartalmaz, mint a Kollagén, amely láthatóan feltölti a dekoltázs és az arcbőr apró ráncait, és segít megőrizni a fiatalos bőr hatását. Tartalmaz még olyan erőteljes Antioxidáns-komplexet, amely elősegíti a szervezet teljes körű védelmi rendszerének a kiépítését a környezeti ártalmakkal és a súlyosan sejtkárosító szabad gyökökkel szemben, és így lassíthatja az öregedési folyamatokat.

 

Figyelmeztetés! A Testszerviz csomag fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott étrendet.

A csomagok nem egészségügyi problémák kezelésére lettek összeállítva, így nem minősülnek gyógyászati megoldásoknak.

Kérjük, minden esetben ellenőrizze a vásárlás előtt, hogy nincs-e bennük olyan anyag, amire ön allergiás.

Amennyiben további információkra, segítségre van szüksége a csomaggal kapcsolatban, kérjük írjon a testszerviz@testszerviz.hu e-mail címre.

Adatok

Cikkszám
290727