Megrendelés és Ügyfélszolgálat

+36 30 737 4359

TÖRTÉNETEK ÉS ÉRDEKESSÉGEK AZ EGÉSZSÉG UTÁNI KUTATÁSOKBÓL, FELFEDEZÉSEKBŐL

WOMAN folyékony vitamin - Megoldás hölgyeknek!

Vitaminok
Ásványianyagok
Egészséges táplálkozás
Swedish Nutra
folyékony vitaminok
női multivitamin
Vitalissimo
nyomelemek
fitotápanyagok
Szűrés törlése
Testszerviz
2023.05.08 15:12
WOMAN folyékony vitamin - Megoldás hölgyeknek!

A női szervezet speciális tápanyagigényének biztosítása kiemelten fontos a Vitalissimo webáruháznak és a folyékony multivitamin készítményeket gyártó svéd partnerünknek.

A Vitaissmo webáruház elindulása óta hű jelmondatához: "termékeinkkel házhoz visszük az egészséget".

Ennek értelmében ajánljuk most a hölgyvásárlóink figyelmébe a svéd folyékony multivitaminokat!


Korunk megnövekedett tápanyagigénye


Évek óta törekszünk arra, hogy a Testszerviz webáruházban korszerű, nagy hatékonyságú termékeket kínáljunk az egészségtudatos vásárlóinknak!

Ennek a rendíthetetlen törekvésnek az eredménye a svéd folyékony multivitaminok felvétele volt az áruházunk termékkínálatba.

A Swedish Nutra termékcsaládon belül most kifejezetten a nőknek készült két termékünket mutatjuk be, amelyekről az eltelt idő alatt kiderült, hogy nagyon népszerűen lettek igen rövid időn belül!

A svéd folyékony termékcsaládba tartozó készítmények minden igényt kielégítenek, és megfelelnek a legmagasabb minőségi követelményeknek is. A termékek tápanyagösszetétele hatékonyan támogatja a szervezet működését a mai kor kihívásainak megfelelően.

Folyékony  - hatékony  - finom – hölgyeknek készült!


Swedish Nutra 50 alatti hölgyeknek

Swedish Nutra 50 feletti hölgyeknek

A Swedish Nutra női multivitaminok nagy hatékonyságú készítmények, amelyekben több mint 140 aktív összetevő van a női egészségére specializált arányokban az életkornak megfelelően.

Egyetlen 15 ml-es adag magában foglalja a napi szükségletet minden alapvető vitaminból, ásványi anyagból és nyomelemből,  aminosavakból és szuper zöldekből.

  • 13-féle vitamin
  • 9-féle ásványi anyag és nyomelem
  • 72-féle további nyomelem az óceánból
  • 19-féle szuper élelmiszer
  • 22-féle aminosav

Ezekben a folyékony multivitaminokban egyedülálló szuperélelmiszer és gyógynövény-kivonat keverék is van a megszokott vitaminokon és ásványi anyagokon, nyomelemeken kívül.

Ezek az értékes összetevők energiát és vitalitást biztosítanak a mindennapokban. Növelik az álló- és teljesítőképességet. Támogatják a női szervezet működését a hormonrendszertől az immunrendszerig.

Az idősebb generációnak készült termékek a nekik fontos ízület- és bőrvédelemmel, hajerősítéssel vannak kiegészítve.

Bármilyen körülmények között, gyorsan hasznosul!


A svéd folyékony készítmények nagy előnye, hogy még emésztőrendszeri panaszok esetén is alkalmazhatók, és felszívódásuk és hasznosulásuk meghaladja a hagyományos tablettás táplálék-kiegészítőkét.

Az emberi szervezet általános állapotának életkorral való romlása a modern korunkra jellemző életvitel és étrend miatt a korábbi évtizedekhez mérten felgyorsult, és ma már egyre nagyobb szükség van a különféle tápanyagok pótlására. Ez még akkor is igaz, ha az elfogyasztott ételek táplálóbbak, mint a napjainkban megszokott, sok cukrot és feldolgozott élelmiszert előnyben részesítő étrend.

Ez a tápanyagkiegészítés különösen fontos a nőknek, hiszen a hölgyek hormonrendszere érzékenyebb mint a férfiaké, náluk gyakrabban fordul elő csontritkulás és más, speciális egészségromlás.

A svéd folyékony multivitaminok kiváló segítséget nyújtanak ezekben a speciális esetekben is, növelve a női szervezet tápanyagellátottságát a korcsoportnak megfelelően.

Alkalmazás 


A termékek használat előtt jól felrázandók! A folyékony multivitaminok napi adagjai 15 ml, lehetőleg reggel fogyasztva. Felbontás után hűtőszekrényben tároljuk és két hónapon belül használjuk fel!

Az 500 ml-es kiszerelés 33 napra elegendő.

Folyékony és hatékony megoldás itt!


Kattints ide, és rendeld meg a svéd WOMAN folyékony multivitamint 50 év alatt!

 

Kattints ide, és rendeld meg a svéd WOMAN 50+ folyékony multivitamint 50 év felett!

 

 

Kiegészítés


Terhesség, szoptatás, gyógyszer szedés vagy bármilyen egészségügyi probléma esetén, kérjen tanácsot kezelőorvosától. Gyermekektől elzárva tartandó!

A táplálékkiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, egészséges étrendet és a rendszeres testmozgást. A rendszeres termékfogyasztással elérhető eredmények egyénenként eltérőek lehetnek, a termék fogyasztása nem helyettesíti a szakszerű orvosi kezelést és diagnózist.