Megrendelés és Ügyfélszolgálat

+36 70 771 42 52

Egészség magazin: minden ami az egészséges életmód kialakításához és fenntartáshoz szükséges

Törődj magaddal is!

Kulcs könyvek
Stressz
Szűrés törlése
Szabados Pál
Szabados Pál
2022.10.10 15:46
Törődj magaddal is!

Mindent megteszünk a gyerekeinkért, a családunkért, a szeretteinkért. Csak éppen túl gyakran saját magunkra nem figyelünk eléggé, magunkat tesszük a sor végére.

Ezen változtatnuk kell! Erre hívja fel a figyelmet az október 10-én megtartott Lelki Egészség Világnapja is! Olvasd el a teljes cikket!

Mindent megteszünk a gyerekeinkért, a családunkért, a szeretteinkért. Csak éppen túl gyakran saját magunkra nem figyelünk eléggé, magunkat tesszük a sor végére.

Ez pedig sebezhetővé teszi a testi-lelki jólétünket, az egészségünket. Betegen, lelkileg sérülten, összetörten nem sokat tehetünk a szeretteinkért.

Éppen ezért fontos lenne, hogy törődjünk magunkkal. Ezt segítik a Testszerviz szolgáltatások, a Kulcs könyvek és azok az egészséges termékek, amik a Testszerviz Vitalissimo webáruház kínálatában kaphatók.

Vitán felül áll, hogy a stressz hosszú távon aláássa az egészségünket, és éppen ezért fontos a stressztűrő képességünk szinten tartása, sőt fokozása. Erre irányítja rá világszerte a figyelmet az október 10-én tartott Lelki Egészség Világnapja is.

Mit tehetünk a stressz ellen? Mit tehetünk saját stressztűrő képességünk fokozásáért?

 1. Először is táplálkozzunk helyesen, azaz csökkentsük az étrendünkben a gyorsan felszívódó szénhidrátokat, zárjuk ki a glutént, ami túl gyakran okoz emésztési problémákat.
  Ehhez nyújt segítséget az Éléskamra megoldáslisztek termékcsaládja és a Testszerviz Fodroskel Por, valamint a Testszerviz Vidd Magaddal Zöldturmix Por.
 2. Ismerjük meg a stresszhatás elleni ásványi anyagokat és azokat a harmonizáló, egyensúlyt elősegítő táplálék-kiegészítőket, amik segítik a stressz elleni ellenállóképességünket.
  Ilyen termékek a következők: magnézium+B6 vitamin, B-vitamin-komplex, ashwagandha komplex és a rózsagyökér.
 3. Javítsuk az alvásunk minőségét. Erre ajánljuk az alvásjavító termékcsomagunkat.
  Ha rossz alvó vagy, akkor segíthet még a nyugodt tudatért készítményünk, a pihentető alvásért termékünk.
 4. Legyen jól használható tudásunk a stresszről! A Kulcs a stresszhez című könyvünket itt rendelheted meg!
 5. Szinte mindegyik Kulcs könyvünkben olvashatsz a stresszről, és a stressztűrő képesség növeléséről! Itt találhatók a különböző Kulcs könyvcsomagjaink!
 6. Végezd el a Testszerviz Csináld Magad Programok valamelyikét! Ezekre itt jelentkezhetsz!
 7. Legyen saját Testszerviz Konzultánsod 3 hónapon keresztül! Lépj rá az életmódváltás útjára egy jól felkészült szakértővel!
  Jelentkezz itt egy ingyenes konzultációra, ahol megtudhatod, hogy miben tud neked egy Testszerviz Konzultáns segíteni!

A fenti lehetőségek közül egyszerre többel is élhetsz, hiszen a tudás megszerzése, a jó minőségű táplálék-kiegészítők szedése, és a szakértő személyes segítség igénybevétele nem zárja ki egymást!

Lépj rá a még több lelki egészséghez vezető útra, és válts életmódot a Testszervizzel!