Megrendelés és Ügyfélszolgálat

+36 30 737 4359

Egészség magazin: minden ami az egészséges életmód kialakításához és fenntartáshoz szükséges

Prémium Svéd Egészség Megoldások - hatékony, folyékony, finom!

Gluténmentes
Vitaminok
Egészséges táplálkozás
Ízületi gyulladás
Fogyás
Szűrés törlése
Szabados Pál
Szabados Pál
2022.12.14 11:40
Prémium Svéd Egészség Megoldások - hatékony, folyékony, finom!

Mi az oka a svédek magas várható életkorának? Lehet, hogy a táplálkozás és a minőségi tápanyagok, étrendkiegészítők?

Kerestük a titkot és találtunk valamit, ami biztosan hozzájárul a svéd minőségi egészséghez! Ez pedig a Swedish Nutra folyékony természetes vitamin és ásványianyagkomplexek.


Svédország – a világ tetején


Svédországról
két dolog juthatott eddig az eszünkbe: az egyik a magas életszínvonal és magas várható életkor, míg a másik, hogy fejlett gazdasággal rendelkező királyság.

Swedish Nutra


A múlt tudományos öröksége

A Swedish Nutra olyan 2013-ban alapított családi vállalkozás, amely magas szintű szaktudással állít elő kiváló minőségű, saját fejlesztésű táplálékkiegészítő termékcsaládod.

Az ezt lehetővé tevő szaktudás családi gyökerekből ered, mivel az előző generációk saját fejlesztésű gyógyszereket gyártottak.

A Swedish Nutra célja a bárki számára elérhető egészségebb élet a legfejlettebb és leghatékonyabb táplálékkiegészítők támogatásával.

Folyamatos gyártás- és termékfejlesztés

A Swedish Nutra folyamatosan törekszik arra, hogy a legújabb technológiák és kutatások felhasználásával tökéletesítse a termékeit és a gyártási rendszereit.

Ennek köszönhetően a magas minőségű termékek mindig a legjobb áron juthatnak el a fogyasztókhoz szerte a világon.HACCP

A Swedish Nutra cégen belül alkalmazott HACCP élelmiszer-biztonsági rendszer garantálja a gyártás megbízhatóságát. Tudni kell, hogy ez a biztonsági rendszer az 1970-es évekre alakult ki, mert az űrutazásokhoz szükséges élelmiszerek rendkívüli gyártási előírásokat igényeltek.

A HACCP minőségbiztosítási rendszer a „termőföldtől az asztalig” kíséri végig a gyártási és forgalmazási gyakorlatot, ezzel garantálva a termékek megbízhatóságát.

A folyékony vitamin, ami működik


A Swedish Nutra termékcsalád olyan különlegesség a folyékony táplálékkiegészítők között, amely a világ legjobb tápanyagokforrásait teszi elérhetővé bárki számára.

A folyékony készítmények napi adagjai 30-szor hatékonyabb összetevőket biztosítanak az emberi szervezet számára, mint a más formájú piaci versenytársaik, mindezt nagyon jól felszívódó változatban.

Miért olyan fontos ez?


Egyre több embert érint a gluténérzékenység, amikor a vékonybélben hosszú ideje felszívódási zavar gátolja a szervezet ellátását életfontosságú tápanyagokkal. Ez nem azonos a cöliákia elnevezésű betegséggel, ami ehhez hasonló okból alakul ki.

Mindkét esetben nem jó a búzában és más gabonákban levő glutén megemésztése, és ez a gabonafehérje kölcsönhatásba lép a vékonybél nyálkahártyájával, valamint az immunrendszerrel, melynek következtében ellenanyag-termelődés indul meg a saját szövetek ellen.

Ezért ma már egyre több ember szenved felszívódási zavarral, ami jelentős tápanyaghiánnyal jár.

A gluténérzékenységről itt olvashatsz részletesen!


A Swedish Nutra termékek a kiváló felszívódás miatt gyorsan képesek pótolni a kialakult tápanyaghiányt, és a glutén elhagyásával jelentősen javulhat a vékonybél állapota.

A Swedish Nutra termékek jóval nagyobb felszívódási képességgel rendelkeznek, mint a hagyományos tabletták vagy más formájú készítmények.

Fontos tény, hogy a folyékony hatóanyagok stabilitásához nem szükséges térfogatnövelő, kötőanyag, töltőanyag vagy zselatin.

Ma már a Swedish Nutra folyékony és por alakú készítményei eljutnak a világ minden földrészére, a termékek 37 országban kaphatók.

Minden készítmény kifejlesztése és tesztelése a Malmöben működő gyáron belüli laboratóriumban történik.

Testszerviz és a Swedish Nutra


A Testszerviz célja a jobb életminőség, a több egészség elérhetővé tétele bárki számára.

Ebbe a küldetésbe tökéletesen beleillik a Swedish Nutra termékek mögött álló filozófia, a bárkinek elérhetővé tett hatékony hatóanyagbevitel, ami gyorsan szívódik fel, és a lehető legjobban hasznosul a szervezetben.

Kattints ide, és ismerd meg a Vitalissimo webáruház
Swedish Nutra termékkínálatát!SWEDISH NUTRA TERMÉKEKHEZ KATTINTS IDE!

SVÉD MINŐSÉG - MAGYAR ÁRON!