Megrendelés és Ügyfélszolgálat

+36 30 737 4359

TÖRTÉNETEK ÉS ÉRDEKESSÉGEK AZ EGÉSZSÉG UTÁNI KUTATÁSOKBÓL, FELFEDEZÉSEKBŐL

Fodrász, manikűrös, kozmetikus egy üvegbe zárva!

Kollagén
Swedish Nutra
folyékony kollagén
Vitalissimo
marhakollagén
MSM
hialuronsav
biotin
Szűrés törlése
Testszerviz
2023.05.24 17:24
Fodrász, manikűrös, kozmetikus egy üvegbe zárva!

A hajunk, bőrünk és körmünk egészsége egyáltalán nem "szépészeti kérdés", mert ezeknek az állapota az egészségünk tükre.

Éppen ezért 30 felett már mindenkinek törődnie kellene vele, és nemcsak a nőknek, hanem a férfiaknak is!

A bőrünk, hajunk és körmünk állapota megmutatja azokat a rejtett tápanyaghiányokat, amelyeknek nem tulajdonítunk jelentőséget, pedig hosszú távon aláássák az egészségünket.

Ebben a cikkben bemutatjuk azt a svéd folyékony és hatékony megoldást, amivel ez az alapvető probléma orvosolható!

Tudd meg, miért érint ez téged is!


Bőrünk, hajunk és körmünk egészsége


A hajunk, a bőrünk és a körmünk jelez, ha nincs elegendő vitamin és ásványi anyag a szervezetünkben, hiszen az arcbőrünk ilyenkor sápadt és szürkés, a hajunk töredezett, fénytelen lesz, és a körmünk állapota is jelentősen romlik. Ha szeretnénk, hogy a hajunk, a bőrünk és a körmünk egészséges maradjon hosszú időn át, akkor ügyeljünk a megfelelő tápanyagbevitelre, amely sajnos nem érhető el még a helyes és változatos táplálkozással sem, ahogy erről itt írtunk.

Az egyik legfontosabb vitamin a bőrünk táplálására a C-vitamin, amely amellett, hogy hatékony antioxidáns, nagy szerepe van a kollagéntermelés elősegítésében. A kollagén egy olyan fehérje, amely a bőr legnagyobb részé teszi ki, és a kor előrehaladtával egyre kevesebbet termel belőle a szervezetünk.

A kollagén serkenti a haj és a körmök növekedését, és a körmeink sokkal erősebbé és rugalmasabbá és erősebbé válnak tőle.

A kollagénpórlás bizonyos esetekben még a hajhullást is képes megakadályozni, így a hajkoronánk is dúsabb lesz tőle.

Bőr-, haj- és köröm egészsége szempontjából hatékonyabb a táplálékkiegészítővel való pótlás, mint a bőrön keresztül felszívódó, kollagént is tartalmazó kozmetikumok használata.

A kollagén nemcsak feszes bőrt ad nekünk, hanem az ízületeknek (porcoknak) és az izmoknak (inaknak) is fontos, erősítő része.

Egy bőr másik fontos tápanyaga az E-vitamin, amelynek erős antioxidáns hatása van. Segít a sejtkárosodás megakadályozásában, amit az UV-sugarak és a környezeti szennyezőanyagok okozhatnak.

A hajnak főleg két vitaminra van szüksége, az egyik a D-vitamin, a másik pedig a biotin (B7 vitamin). Amennyiben nincs elegendő D-vitamin a szervezetünkben, a hajunk hullani kezd és töredezetté válik. A biotin az erős és egészséges körmök és haj vitaminja.

A biotin mellett cinkre is szükségünk van, amely egyrészt antioxidáns, másrészt támogatja a sejtek anyagcseréjét és a megfelelő immunitást, illetve gyulladáscsökkentő hatású is.

Hatékony bőr-, köröm és hajtáplálás a folyékony SWEDISH NUTRA HAJ, BŐR, KÖRÖM készítménnyel!


A svéd folyékony multivitaminokról és más nagyszerű termékekről, amelyek ebbe a termékcsaládba tartoznak, már több blogbejegyzésben írtunk.

Most itt az ideje, hogy külön bemutassuk ezt a nagyszerű, a haj, bőr és köröm egészségét tápláló terméket, amely bármely korosztálynak hasznos, nőknek, férfiaknak egyaránt, mert a bőr, köröm és haj egészsége nem „szépészeti kérdés”, hanem a tartós egészség egyik alapja.

Az előbbi bekezdésben felsoroltuk a legfontosabb tápanyagokat, amelyek szükségesek a bőr, köröm és haj egészségéhez, és ez a svéd folyékony kollagéntermék ezekből is elegendőt tartalmaz, sőt, nem csak ezeket!


Mi az MSM, hialuronsav és a Q10 koenzim jelentősége az összetevők között?


Mi az MSM?

Az MSM a metil-szulfonil-metán elnevezés rövidítése. Ez egy természetben előforduló, sokféle biológiai hatású kénvegyület. Az MSM-et főleg ízületvédő hatásáról ismerik, de jó, ha tudjuk, hogy ez az anyag is hidratál, csökkenti a bőrpírt és a hegesedést, elősegíti a sebgyógyulást. Az MSM is támogatja a kollagén képződését. Ezen kívül az MSM fokozza az antioxidánsok hatását is.

A hialuronsav ereje

A hialuronsav a szervezetben található természetes anyag, amely segít hidratálni a bőrt. Ahogy öregszünk, a szervezetünk kevesebbet termel ebből a savból, ami száraz, fakó és rugalmatlan bőrt okoz.

A hialuronsavat tartalmazó készítmények segítik a bőrnek megtartani a nedvességet, és ez csökkentheti a finom vonalak és ráncok megjelenését.

Q10 koenzim energiát ad

A Q10 koenzim vitaminszerű tulajdonságokkal rendelkező vegyület, amit a szervezetünk is előállít, de a termelődése a kor előrehaladtával csökken, és a 30-as évekbe lépve már érdemes pótolni. A Q10 koenzimnek fontos szerepe van a sejtek energiatermelésében, és segíti a bőr, a haj és a köröm védelmét a környezetből érkező káros hatások, például az UV sugárzás ellen.

A tökéletes bőr-, haj- és körömvédelem


A SWEDISH NUTRA HAJ, BŐR, KÖRÖM készítmény összetétele és gyors felszívódása, hatékony hasznosulása miatt tökéletesen ellátja szerepét. A napi 1 adag rendszeresen fogyasztva biztosítja az értékes összetevők együttes hatását. Az 500 ml-es kiszerelés 33 adagot tartalmaz.

Kattints ide, és rendeld meg a SWEDISH NUTRA HAJ, BŐR, KÖRÖM folyékony készítményt!

 

Itt elérheted a többi svéd folyékony multivitamin terméket, és beteheted a kosaradba azokat a hatékony multivitaminokat, amelyekre még szükséged van!