Megrendelés és Ügyfélszolgálat

+36 70 771 42 52

Egészség magazin: minden ami az egészséges életmód kialakításához és fenntartáshoz szükséges

Fodrász, manikűrös, kozmetikus egy üvegbe zárva!

Kollagén
hialuronsav
Szűrés törlése
Testszerviz
2023.05.24 17:24
Fodrász, manikűrös, kozmetikus egy üvegbe zárva!

A hajunk, bőrünk és körmünk egészsége egyáltalán nem "szépészeti kérdés", mert ezeknek az állapota az egészségünk tükre.

Éppen ezért 30 felett már mindenkinek törődnie kellene vele, és nemcsak a nőknek, hanem a férfiaknak is!

A bőrünk, hajunk és körmünk állapota megmutatja azokat a rejtett tápanyaghiányokat, amelyeknek nem tulajdonítunk jelentőséget, pedig hosszú távon aláássák az egészségünket.

Ebben a cikkben bemutatjuk azt a svéd folyékony és hatékony megoldást, amivel ez az alapvető probléma orvosolható!

Tudd meg, miért érint ez téged is!


Bőrünk, hajunk és körmünk egészsége


A hajunk, a bőrünk és a körmünk jelez, ha nincs elegendő vitamin és ásványi anyag a szervezetünkben, hiszen az arcbőrünk ilyenkor sápadt és szürkés, a hajunk töredezett, fénytelen lesz, és a körmünk állapota is jelentősen romlik. Ha szeretnénk, hogy a hajunk, a bőrünk és a körmünk egészséges maradjon hosszú időn át, akkor ügyeljünk a megfelelő tápanyagbevitelre, amely sajnos nem érhető el még a helyes és változatos táplálkozással sem, ahogy erről itt írtunk.

Az egyik legfontosabb vitamin a bőrünk táplálására a C-vitamin, amely amellett, hogy hatékony antioxidáns, nagy szerepe van a kollagéntermelés elősegítésében. A kollagén egy olyan fehérje, amely a bőr legnagyobb részé teszi ki, és a kor előrehaladtával egyre kevesebbet termel belőle a szervezetünk.

A kollagén serkenti a haj és a körmök növekedését, és a körmeink sokkal erősebbé és rugalmasabbá és erősebbé válnak tőle.

A kollagénpórlás bizonyos esetekben még a hajhullást is képes megakadályozni, így a hajkoronánk is dúsabb lesz tőle.

Bőr-, haj- és köröm egészsége szempontjából hatékonyabb a táplálékkiegészítővel való pótlás, mint a bőrön keresztül felszívódó, kollagént is tartalmazó kozmetikumok használata.

A kollagén nemcsak feszes bőrt ad nekünk, hanem az ízületeknek (porcoknak) és az izmoknak (inaknak) is fontos, erősítő része.

Egy bőr másik fontos tápanyaga az E-vitamin, amelynek erős antioxidáns hatása van. Segít a sejtkárosodás megakadályozásában, amit az UV-sugarak és a környezeti szennyezőanyagok okozhatnak.

A hajnak főleg két vitaminra van szüksége, az egyik a D-vitamin, a másik pedig a biotin (B7 vitamin). Amennyiben nincs elegendő D-vitamin a szervezetünkben, a hajunk hullani kezd és töredezetté válik. A biotin az erős és egészséges körmök és haj vitaminja.

A biotin mellett cinkre is szükségünk van, amely egyrészt antioxidáns, másrészt támogatja a sejtek anyagcseréjét és a megfelelő immunitást, illetve gyulladáscsökkentő hatású is.

Hatékony bőr-, köröm és hajtáplálás a folyékony SWEDISH NUTRA HAJ, BŐR, KÖRÖM készítménnyel!


A svéd folyékony multivitaminokról és más nagyszerű termékekről, amelyek ebbe a termékcsaládba tartoznak, már több blogbejegyzésben írtunk.

Most itt az ideje, hogy külön bemutassuk ezt a nagyszerű, a haj, bőr és köröm egészségét tápláló terméket, amely bármely korosztálynak hasznos, nőknek, férfiaknak egyaránt, mert a bőr, köröm és haj egészsége nem „szépészeti kérdés”, hanem a tartós egészség egyik alapja.

Az előbbi bekezdésben felsoroltuk a legfontosabb tápanyagokat, amelyek szükségesek a bőr, köröm és haj egészségéhez, és ez a svéd folyékony kollagéntermék ezekből is elegendőt tartalmaz, sőt, nem csak ezeket!


Mi az MSM, hialuronsav és a Q10 koenzim jelentősége az összetevők között?


Mi az MSM?

Az MSM a metil-szulfonil-metán elnevezés rövidítése. Ez egy természetben előforduló, sokféle biológiai hatású kénvegyület. Az MSM-et főleg ízületvédő hatásáról ismerik, de jó, ha tudjuk, hogy ez az anyag is hidratál, csökkenti a bőrpírt és a hegesedést, elősegíti a sebgyógyulást. Az MSM is támogatja a kollagén képződését. Ezen kívül az MSM fokozza az antioxidánsok hatását is.

A hialuronsav ereje

A hialuronsav a szervezetben található természetes anyag, amely segít hidratálni a bőrt. Ahogy öregszünk, a szervezetünk kevesebbet termel ebből a savból, ami száraz, fakó és rugalmatlan bőrt okoz.

A hialuronsavat tartalmazó készítmények segítik a bőrnek megtartani a nedvességet, és ez csökkentheti a finom vonalak és ráncok megjelenését.

Q10 koenzim energiát ad

A Q10 koenzim vitaminszerű tulajdonságokkal rendelkező vegyület, amit a szervezetünk is előállít, de a termelődése a kor előrehaladtával csökken, és a 30-as évekbe lépve már érdemes pótolni. A Q10 koenzimnek fontos szerepe van a sejtek energiatermelésében, és segíti a bőr, a haj és a köröm védelmét a környezetből érkező káros hatások, például az UV sugárzás ellen.

A tökéletes bőr-, haj- és körömvédelem


A SWEDISH NUTRA HAJ, BŐR, KÖRÖM készítmény összetétele és gyors felszívódása, hatékony hasznosulása miatt tökéletesen ellátja szerepét. A napi 1 adag rendszeresen fogyasztva biztosítja az értékes összetevők együttes hatását. Az 500 ml-es kiszerelés 33 adagot tartalmaz.

Kattints ide, és rendeld meg a SWEDISH NUTRA HAJ, BŐR, KÖRÖM folyékony készítményt!

 

Itt elérheted a többi svéd folyékony multivitamin terméket, és beteheted a kosaradba azokat a hatékony multivitaminokat, amelyekre még szükséged van!