Megrendelés és Ügyfélszolgálat

+36 30 737 4359

Hírek

Befagyasztottuk az árakat!
2022.01.03 9:36

Befagyasztottuk az árakat

Már 2021-ben jelentősen emelkedtek a fogyasztói árak. A statisztikák szerint átlagosan 8%-kal nőttek 1 év leforgása alatt. Ez persze egy átlag, vannak olyan cikkek, amik ettől lényegesen nagyobbat ugrottak. Ilyen az üzemanyag, egy csomó termék alapanyaga, az élelmiszeralapanyagok jelentős része.

Teljesen érthető, hogy erre a kereskedelem és a vállalkozások áremeléssel reagálnak. Így lesz ez idén is és a kilátások nem túl jók.

Ez különösen a kiskereskedelemben látványos, az emelkedések ott érhetők legjobban tetten. Amikor egy boltba bemegyünk és hüledezünk az árak láttán.

A webáruházak sem vonhatják ki magukat ezek alól. Az elmúlt hónapokban például jelentősen nőttek a beszállítói árak, a futárszolgálatok pedig a drasztikus üzemanyagárakat hárították tovább.

Ilyenkor 3 lehetőség van a webáruházak előtt. Vagy jelentős mennyiségű árut szereznek be előre, vagy közvetlenül a gyártóktól szerzik be a termékeket. Ebben az esetben pedig sokkal nagyobb mennyiséget kell rendelni a gyártótól, mint egy sima viszonteladó nagykertől.

A harmadik, hogy folyamatosan veszítenek az árrésükből, egyre kevesebb a haszon és lassan elfogy a profit, nem éri meg csinálni.

A Vitalissimo-nál mi is mérlegeltük, hogy mit tehetünk a jó árak fenntartása érdekében. Úgy, hogy a szolgáltatásunk minőségéből ne kelljen engedni.

Több irányba indultunk.

  1. Ahol lehetett közvetlenül a gyártótól szerezzük be a termékeket, még akkor is, ha ez nagyobb befektetést igényel
  2. Már decemberben beszereztünk nagyobb mennyiséget azokból a termékekből, amikből jellemzően több fogy, nagyobb rájuk az igény
  3. Befagyasztottuk az árakat január végéig egész biztosan és megnézzük, hogyan tudjuk tartani

Kedves Vásárlónk!

Január végéig az áraink változatlanok, így garantáljuk a minőséget és az ár-érték arányt. Azt, hogy egy sereg termékben (folyékony vitaminok, Testszerviz kollagén, fehérjeporok, zöldturmixpor, gluténmentes tészták stb) a legjobb árakat nálunk találod.

Ha beválik a terv sikerül az árakat a legjobb szinten tartanunk, akkor a befagyasztott árakat a tavasz melegsége ellenére tartani fogjuk.

Ezzel is támogatva a helyes életmódot, az egészséges táplálkozást, a szervezet megfelelő ellátását tápanyagokkal, és minden mással amire szüksége van.

 

 

 

Vissza