Megrendelés és Ügyfélszolgálat

+36 70 771 42 52

Hírek

Erdély csodája megérkezett
2021.10.19 16:48

A PUR HERBET TÖRTÉNET – MINDEN, AMIT ADSZ, VISSZATÉR

Kézműves csoda Erdélyből

Erdélyben születnek a csodák. Aki járt ott annak először az emberek, a tájak, a levegő tisztasága tűnik szembe. Nyitottság, ősi őszinteség, csodás természeti kincsek, erdők, hegyek, tavak, természeti kincsek jönnek lépten nyomon velünk szembe. Egy újabb csodát találtunk és elhoztuk nektek. Erdély illata, természetessége, finomsága, ősi ereje most natúr kozmetikumok formájában ott lehet veled!

/Az alábbi interjú Marosvásárhelyen készül Suba Lóránd és Kovács Erzsébet beszélgetése alapján/

Nemrég leültem és készítettem egy rövid interjút, vagyis inkább egy rövid baráti beszélgetést a Pur Herbet termékcsalád megálmodójával és háziasszonyával, Kovács Erzsébettel.

Suba Lóri: Tudni kell, hogy 2020 decemberében döntöttem úgy, hogy a webáruházunknak a vitaminok és a gluténmentes termékek mellett szüksége van natúr kozmetikumokra is. Ekkor találtam rá a Pur Herbet-re. Egyik kismama ismerősöm osztotta meg, hogy mennyire elégedett a Pur Herbet popsikrémével.

Gyorsan rá is kerestem, majd utána érdeklődtem, hogy tényleg olyan jó?

- Igen. Érdemes megkeresned..." - kaptam meg a választ.

Én, így is tettem. Pár napon belül találkoztunk a Testszerviz irodában. Istenem... ha ti éreztétek volna azt illat felhőt, amelyet magával hozott a kedves hölgy... most is érzem... a mediterrán illa és a vele járó hangulat egyszerűen beköltözött az irodába.

És akkor jött a bemutatkozás. Elmondtuk mi Rékával (dr. Suba Réka), hogy kik vagyunk és valójában mit prezentálunk. Majd jött ő, mármint Erzsébet és a termékek.

/Tudod vannak termék értékesítők., akik annyira tudják mit kell mondani. Betanulva. Felkészülten. És ezt egy értékesítő így is kell, hogy csinálja./

Viszont Erzsébet nem egy értékesítő volt. Ő maga volt a Pur Herbet.

A természetesség

Az elegancia

Az egyediség megtestesítője.

A beszélgetés végére tudtuk, mi szeretnénk közösen dolgozni vele. Az ügyfeleinknek szükségük ezekre a termékekre.

Azóta eltelt több, mint egy fél év... Szereztünk terméktapasztalatot. Kipróbáltuk a termékeket. Munkatársaktól és ügyfeleinktől is a visszajelzések azt mutatják, jól döntöttünk. Így augusztus vége felé, ismét megkérdeztem Erzsébettől azokat a kérdéseket, amelyeket decemberben már egyszer megkérdeztem.

Szeretném veled is megosztani, hiszen lehetséges Téged is, mint olvasó, leendő termék vásárló érdekel és fontosnak tartasz.

Íme:

Lóri: - Honnan indultál? Mi motivált?

Erzsébet: - Minden onnan indult, hogy a kislányom bőr problémájára kerestem valami természetes megoldást. Sajnos nem voltak hatásosak azok a készítmények, amelyeket javasoltak, így kénytelen voltam más megoldás után nézni. Ekkor jött az ötlet: készítsem el saját magam a "megoldást".

L.: - De jó. Így akkor biztosra mehettél, hogy természetes alapanyagokból készült, natúrkozmetikumot használsz. Meghozta a kívánt eredményt?

E.: - Igen. Annyira, hogy elkezdtem még többet... és többet olvasni, keresni a témában. Szép lassan a hobbimról a környezetem is tudomást szerzett és jött egy-két rendelés. Majd még több... Egyszer csak ott találtam magam, hogy választanom kellett az akkora munkahelyem és az új hobbim között.

L.: - Értem. És mi volt az, ami segített a döntésedben?

E.: - Érdekes... az akkori főnöknőm adott egy igazán nagy bátorítást a családom és a barátaim mellett. Azt tanácsolta, amit én is tanácsolnék most egy olyan személynek, aki hasonló cipőben jár: AZT KELL CSINÁLNI, AMIT SZERETSZ!

L.: - Biztos nagyon jól esett.

E.: - Igen. Úgy gondolom a márka, illetve magának a Pur Herbet fejlődéséhez az segített hozzá, hogy rengeteg ember, ismerős, ügyfél, családtag feltétel nélkül segített nekem.

És ezért a mai napig hálás vagyok. Azt vallom, hogy minden, amit adsz, visszatér hozzád.

Mivel én a termékekkel segíteni szerettem volna az embereknek: természetes alapanyagokból készülő, valódi natúrkozmetikumokkal, amelyekkel közelebb kerülnek a természethez. Jobbá váljon a lelkiállapotuk, ragyogjanak és tele legyenek önbizalommal. És persze, ne mérgezzék magukat külsőleg.

L.: - Milyen szép cél. Gratulálok, hogy ezt az utat választottad. Erzsébet?! Mielőtt megkérdezném, hogy miért használjunk natúr kozmetikumokat, szeretném, ha elmondanád az olvasóknak is, hogy mi az a titkos hozzávaló, amely minden egyes termékbe belekerül. Én tudom a választ, hiszen rendszeresen megemlíted... Mi lenne az...

E.: - Így van. Van titkos hozzávaló. Ami valójában nyilvános is. Már az első termékekbe is belekerült. Ez nem más, mint a szeretet. Szeretettel és gondoskodással készítem/készítjük a csapatommal a termékeket. Úgy gondolom, ez az egyik kulcsa.

Tudj meg többet az erdélyi csodákról, kattints a képre!

Vissza