Megrendelés és Ügyfélszolgálat

+36 70 771 42 52

Testszerviz prémium termékek

Ebben a webáruházban kizárólag olyan termékek találhatók, gondos válogatásunk eredménye képpen, melyeket jó szívvel tudunk ajánlani.

A test számára építő, jól hasznosítható, nem káros termékek ezek. Mert adjuk a testnek, amire szüksége van és nem adjuk, amire nincs szüksége.

Mindezek mellett vannak kedvenceink, és olyanok, melyek a Testszerviz életmód-váltó technológiához kifejezetten kapcsolhatók, hozzá tartoznak.

Ezeket itt külön is összegyűjtöttük és pár szóban leírjuk azt is, hogy miért!

Fodros kel por - avagy Őskáposzta por. A káposzták nemesítetlen ősi változata. Rendkívül ellenálló minden növényi kártevő ellen, jól bírja a hideget, meleget, szárazságot. Magas rost, ásványianyag, fitotápanyag, vitamintartalma van. Zöld leveles növényekhez képest magas a fehérja tartalma. Gazdag kálium tartalma segít a szervezt saját cukorraktárainak feltöltésében. Igazi szuperélelmiszer.

Bővebben a http://testszerviz.hu/webaruhaz/meg--rkezett-a-fodros-kel-por-/ címen olvashat róla! 

Felhasználási javaslat: Naponta legalább 1 alkalommal 1 púpos teáskanállal keverjük el vízben, vagy tegyük hozzá turmixhoz.

Testszerviz Vidd Magaddal Zöldturmix! Az világos, hogy a mindennapi táplálkozás egyik alapvető kelléke a zöldség lenne. Sokaknak problémát jelent ezek fogyasztása. Ezért javasoljuk a Zöldturmixokat napi rendszerességgel. Ügyfeleink tudják pontosan, hogy miért fontos mindez. Ugyanakkor nehézséget okozhat a turmix elkészítése, ha nem otthon vagyunk, nyaralunk, utazunk, vagy éppen dolgozunk. Ezért alkottuk meg a Testszerviz standardok alapján a Symbol - Zöldturmix port.

Összetevői - spenót és fodros kel por, csipkebogyó, sárgarépa és zöldalma por. Mindössze ennyi és semmi más! Naponta akár többször is ajánlott alkalmanként 1 púpos teáskanállal elkeverni 2 dl vízben. Végre egy "zöldpor", ami finom! Tudjuk, mi ezt isszuk naponta többször!

Bővebben a http://testszerviz.hu/webaruhaz/symbol-----testszerviz-vidd-magaddal-zoldturmix-/ címen olvashat róla!

Bio almaecet - Rendkívüli szuperélelmiszer. Segíti a máj regenerálódását, támogatja a jó bélflóra visszaállítását, vízhajtó és emésztés segítő hatása van. Napont érdemes fogyasztani.