Megrendelés és Ügyfélszolgálat

+36 30 737 4359

TÖRTÉNETEK ÉS ÉRDEKESSÉGEK AZ EGÉSZSÉG UTÁNI KUTATÁSOKBÓL, FELFEDEZÉSEKBŐL

Kinek szól a Kulcs a nőiséghez könyv?

Kulcs könyvek
Testszerviz életmód
Kulcs a nőiséghez
Szűrés törlése
Burget Péter
2022.10.03 13:59
Kinek szól a Kulcs a nőiséghez könyv?

Amikor elkezdtük reklámozni fantasztikus új könyvünket, több férfitársam írt, hogy "kikérem magamnak, én férfi vagyok, miért kaptam meg ezt a reklámot?"

Úgy gondoltam, itt az idő, hogy a könyv hátsó borítóján lévő pár mondatot most ide is leírjam!


Kinek szól?

Ez a könyv nem egyszerűen bevezetés a női test működésének rejtelmeibe. Ez a könyv visszaadja a nőknek a nőiségbe és saját magukba vetett hitet.

Szól azoknak, akik valahol elvesztették a nőiség érzését és nem értik mi történt.

Szól azoknak, akik meg akarják ismerni önmagukat, hogy milyen változásokon megy keresztül egy női test és ennek milyen érzelmi és mentális következményei vannak.

Azoknak is szól, akiknél valami elromlott a testben, hormonális, vagy egyéb női problémáktól szenvednek és ezzel nem akarnak tovább együtt élni.

Azoknak, akiknél minden rendben va, és szeretnék, hogy ez így maradjon életük végéig.

Annak a több mint 1 millió hölgynek, akik női hormonproblémáik miatt nem élhetik meg nőiségüket teljes egészében.

Azoknak is, akik szeretnék megérteni az életmód és a szexuális aktivitás alapjai közötti kapcsolatot és szeretnének ezen a területen változtatni.

Szól édesanyáknak, akik végig követik leánygyermekük fejlődését és segíteni szeretnének nekik abban, hogy a testi fejlődésük tökéletes legyen. Szeretnének segíteni gyermeküknek abban, hogy értsék és megfelelő módon kezeljék a női test változásait.

És nagyon is szól férfitársaimnak. Nekünk, akiknek feladatunk, hogy védelmezzük, támogassuk, szeressük és megértsük a nőket, akik nélkül az életünk mit sem érne.

Azoknak a férfiaknak, akik szeretnék a körülöttük élő nőket megérteni, és megadni nekik a nőiséghez szükséges helyes férfi nézőpontot, nagyra becsülést, szeretetet, rajongást.


Ha megszólítva érzed magad és úgy gondolod ,

hogy a fenti felsorolából valamelyik illik rád,

akkor kattints a képre és rendeld meg most

ezt a kivételes könyvet!