Megrendelés és Ügyfélszolgálat

+36 70 771 42 52

Egészség magazin: minden ami az egészséges életmód kialakításához és fenntartáshoz szükséges

A hajhagymák egészségének támogatói a bőrápoló ceramidok

Testszerviz
2023.08.01 12:11
A hajhagymák egészségének támogatói a bőrápoló ceramidok

A bőrproblémák mellett hasonló jelentőségűek a hajjal kapcsolatos gondok.  Sokakat érint a hajhullás, a hajszálak kiszáradása vagy az egyre növekvő, ritkuló területek megjelenése a fejbőrön.

Nekik nyújtanak új reményt a ceramidok, amik a kollagénekkel együtt nagyon hatékony megoldást kínálnak ezekre a problémákra!

Kattints, és tudj meg többet!


Mik azok a ceramidok?


Egyre gyakrabban hallani főleg a korszerű bőrápolókkal kapcsolatban a ceramidokról. Ezek lennének azok a fantasztikus hatású új anyagok, amiktől megfiatalodhat a bőrünk, a hajunk?

A ceramidok a bőr saját zsírtartalmú molekulái, amik a 20-as, 30-as éveinkig a felső bőrrétegnek körülbelül a felét teszik ki. A ceramidok a bőrréteg kötőanyagai, amelyek úgy akadályozzák meg a vízvesztést, hogy összetartják a bőrsejteket. A ceramidoknak fontos szerepük van a bőr hidratálásában, és segítenek a külső hatások elleni védelemben is. A kor előrehaladtával és a káros környezeti hatások (például a Napból érkező ultraibolya sugárzás) miatt azonban mennyiségük lecsökkenhet, ezért érdemes őket pótolni a bőrünk egészségének megőrzése érdekében.

 

Egy különleges ceramidhatás!


A ceramidok, ezek a zsírszerű természetes anyagok benne vannak a fejbőrünkben is, és itt már a szerepük kiterjed a hajhagymák egészségének és a haj állapotának fenntartására is.

A hajszálak a hajhagymákból nőnek ki, és ezek a hagymák a fejbőr mélyéig érnek. Ahhoz, hogy a hajszálak egészségesek és erősek legyenek, a hajhagymáknak megfelelő táplálékra és védelemre van szükségük.

A ceramidok részt vesznek a hajhagymák körüli bőr egészségének fenntartásában. A ceramidok megakadályozzák a nedvességvesztést, és segítenek megvédeni a hajhagymákat a külső káros hatásoktól. A megfelelő ceramidszint a fejbőrben nem csak elősegíti a hidratáltságot, hanem hozzájárul a haj egészségének a megőrzéséhez is.

Amikor a ceramidok szintje csökken a fejbőrben a hajhagymák környezetében, az hajhullást, a fejbőr irritációját és a hajszálak töredezését is okozhatja. Ezért, ha valaki hajproblémákkal küzd, a ceramidokat tartalmazó termékek használhatók a haj és a fejbőr egészségének a támogatására is.

A ceramidok így segítik a haj gyorsabb növekedését, sűrűbbé válását, illetve hajhullás esetén annak megállítását és a haj visszanövesztését is.

 

Vitalissimo egészségáruház és a ceramidok

 

A Vitalissimo Testszerviz webáruház kínálatában már megtalálható a G&G Vibrant Glow Bőrfiatalító formula.

Ennek a nagyszerű terméknek a kapszulái csak hatóanyagokat tartalmaznak, így beszedésükkor nem kerül be semmi felesleges anyag a szervezetünkbe. A kapszulákban 27-féle értékes összetevő van.

Ezek között az összetevők között vannak vitaminok, ásványi anyagok, enzimek, növényi hatóanyagok, és természetesen megtalálhatók köztük a ceramidok is, mégpedig CERAMOSIDESTM védjeggyel szabadalmaztatott különleges lipid-komplexben. Ezek olyan összetett zsírok, amelyek könnyen beépülnek a bőrbe, így a fejbőrbe is, és ott is kifejtik jótékony hatásaikat.

Amennyiben te is szeretnél egészségesebb, sűrűbb hajat, feszesebb bőrt, akkor javasoljuk a Vibrant Glow formula rendszeres szedését.

Kattints ide, és tedd a kosaradba a G&G Vibrant Glow formulát!Folyékony kollagének és a haj, bőr egészsége


Amikor a bőr és a haj, valamint a körmök egészségéről van szó, akkor nem feledkezhetünk meg a folyékony kollagénekről sem. A svéd hatékony kollagéntermékek tartalmazzák azokat a vitaminokat és más beépülést segítő és hatásfokozó összetevőket is, amelyek kötelezőek egy igazán jó készítményben!

Kattints ide, és tedd a kosaradba a svéd folyékony haj-, bőr- és köröm formulát is!

A Vitalissimo webáruház többféle folyékony kollagénterméket kínál, így bárki megtalálhatja közöttük azt, ami a kedvencévé válhat.

Kattints ide, és tedd a kosaradba a saját kedvenc folyékony termékeidet is!