Megrendelés és Ügyfélszolgálat

+36 70 771 42 52

Egészség magazin: minden ami az egészséges életmód kialakításához és fenntartáshoz szükséges

Gyermekeink bélflórája - így segíts nekik!

Cukormentes
Egészséges táplálkozás
Szűrés törlése
Dr Suba Réka
2022.11.20 11:02
Gyermekeink bélflórája - így segíts nekik!

Szemünk fényei és ki ne a legjobbat akarná nekik? Ezen a héten is a gyerekeink egészségével fogunk foglalkozni, mégpedig a bélflóra és a felszívódás fontossága fog előtérbe kerülni! - Dr Suba Réka orvos és édesanya segít most nektek!

Szia kedves olvasóm! Szeretettel üdvözöllek!

Ezen a héten is a gyerekeink egészségével fogunk foglalkozni, mégpedig a bélflóra és a felszívódás fontossága fog előtérbe kerülni!

Tapasztalataim alapján a szülők körében gyakori dilemma a parazitákkal való küzdelem. Nincs olyan anyukás traccsparti, ahol ez a téma ne jönne fel.

Sajnos a kolléganőnk, Bogi által végzett biorezonanciás felméréseken is rendszeresen fény derül arra, hogy paraziták vannak jelen a testben úgy a felnőttek, akár a gyerekek körében.

Több mint 7 év távlatából az a tapasztalatom, hogy ha sikerült a gyerek táplálkozásában a cukrokat jelentősen lecsökkenteni vagy helyettesíteni „egészségesebb cukrokkal”, egyre ritkábban jelentkezett ez a probléma!

Ha úgy tapasztalod, hogy e téren nagyon nehezen tudsz változtatni, akkor nem benned van a hiba, hiszen a cukrok erős függőségérzetet okozhatnak.

Természetesen ilyenkor is lehet azért még valamit tenni! Az élősködők nagyon nem szeretik a rostokat, ezért, ha sikerül rostos élelmiszereket rendszeresebben fogyasztani, máris tettünk egy lépést a paraziták elleni küzdelemben.

Nagyon jó rosttartalommal rendelkezik a zöldségek közül a káposzta-, valamint a salátafélék. Természetesen a többi zöldség is tartalmaz rostokat és ezeket változatosan ajánlott fogyasztani. Lehet ezen sorok olvasása közben lehajtod a fejed, mondván, hogy az én gyerekem nem eszik elég zöldséget és erőszakkal nem tömhetem belé.

Teljesen egyetértek veled!

Minden gyerek más! Szerencsére több megoldás létezik a paraziták problémájára és remélem az egyik a te gyerekednél is be fog jönni!

Szóval, ha nem fogyasztja szívesen a zöldségeket, adhatsz neki rostkészítményt, például egy kis yoghurtban elkeverve, de akár az ebédjébe vagy vacsorájába is belekeverheted!

Így bekerülnek a rostok és az élősködők szép lassan elhagyják a testet. Egy másik pozitív mellékhatása a rostoknak, hogy javítják az élelmiszerek felszívódását a bélrendszerből.

Tehát ha szeretnéd, hogy a gyereked az elfogyasztott táplálék minél nagyobb részét hasznosítsa, érdemes a táplálkozásába a rostokat belecsempészned!

Ha a rostfogyasztás egyik formája sem kerülne szóba nálatok, akkor javasolni tudnék olyan gyógynövény keverékeket, mely a férgek, élősködők elhajtásában a segítségünkre lehetnek!

Látod, sok lehetőség van! Kívánom, hogy találd meg azt, amelyik a legjobban működik a számotokra!

Legyen gyönyörű heted! 

Dr Suba Réka orvos és édesanya

PARASIC JUNIOR 

Gyógyfüves anti-parazita kiegészítő cseppek gyermekek és felnőttek számára

FIBER 16 ROSTKOMPLEX

A Fiber.16 egy értékes rost komplex, mely 16 növényi rost keveréke