Megrendelés és Ügyfélszolgálat

+36 30 737 4359

TÖRTÉNETEK ÉS ÉRDEKESSÉGEK AZ EGÉSZSÉG UTÁNI KUTATÁSOKBÓL, FELFEDEZÉSEKBŐL

Gazdik ébresztő!

Testszerviz életmód
Swedish Nutra
folyékony vitaminok
folyékony kollagén
testmozgás
Kulcs a zsírégetéshez
Szűrés törlése
Szabados Pál
Szabados Pál
2023.10.17 15:29
Gazdik ébresztő!

Amikor egy házi kedvenc kerül hozzánk, nem is gondolunk rá, hogy az új "családtag" milyen egészségügyi előnyökkel jár ránk és családtagjainkra nézve!

Kattints ide, és olvasd el nem csak gazdiknak szóló cikkünket!


Elkényeztetett kedvencek?


Nem így gondoljuk! Igazából a négylábú „családtagjaink” pont az kapják a gazdiktól, amire szükségük van a szereteten kívül is!

A modern kutya- és macskaeledelek gyártói ma már megfelelő tudományos háttérrel állítják össze a kedvenceinknek szánt eledeleket. Ezekben a előre elkészített eleségekben minden benne van, amire a cicának vagy a kutyusnak szüksége van, és semmi olyan nincs bennük, amire nincs szükségük.

De vajon a mi a helyzet a házi kedvenceik gazdáinak az étrendjével, életmódjával?


Testszerviz életmód a gazdik számára!


A Testszerviz étrend jellemzője a személyre szabottság, és a következő két pontban összefoglalható alapelv:

 • Azt adjuk a testünknek, amire szüksége van,
 • és azt nem, amire nincs szüksége!

Igazából ezt a két alapelvet a gazdik már alkalmazzák a cicáik és kutyusaik táplálására. Miért ne figyelhetnének oda a saját étrendjükre a fenti alapelvek alapján.

Mit jelent ez a gyakorlatban? Például nincs szükségünk finomított cukorra, nincs szükségünk gyorsan felszívódó, magas inzulinszinttel járó, feldolgozott élelmiszerekre, félkész ételekre, amiket az élelmiszeripar sokféle adalékanyaggal, konzerválószerrel állít elő.

A Testszerviz étrend egy gyakorlati bemutatása elérhető egy ingyenes étrendi Tudásfüzetként, ami itt rendelhető meg térítésmentesen.

Kattints ide, és rendeld meg az ingyenes, „Egyél jól, legyél jól!” Testszerviz Tudásfüzetet!


Tápanyagpótlás nem csak a házi kedvenceknek!


Amikor a kedvenceink ennivalóiról van szó, akkor a gyártók nem feledkeznek meg a számukra szükséges vitaminokról, ásványi anyagokról és nyomelemekről sem.

Az, hogy ma már mindenkinek szüksége lenne a modern életvitel mellett extra vitaminokra vagy más tápanyagokra, alig hallunk valamit.

A Testszerviz Vitalissimo webáruház ennek a problémának a megoldása érdekében vette fel a termékkínálatába a folyékony svéd multivitaminokat és kollagéntermékeket, amik tudományos alapon lettek kifejlesztve Svédországban a Swedish Nutra gyártócég laboratóriumaiban.

Ezek a multivitaminok nem csupán hatékonyan szívódnak fel és hasznosulnak, hanem még finomak is, és bárki könnyen beveheti őket a termékhez mellékelt adagolókupak segítségével.

Az alábbi linken rendeld meg a saját multivitaminodat, amit a nemed és az életkorod szerint választhatsz ki.

A folyékony termékek között találhatsz még immunerősítőt, energia fokozót és ízületvédő, valamint bőrszépítő termékeket is.

Kattints ide, és ismerd meg a Vitalissimo webáruház svéd folyékony vitaminkínálatát!


Rendszeres testmozgással a gazdik egészségéért!


Akinek kutyusa van, annak nem ismeretlen a napi séta, hogy kielégítse kedvence mozgásigényét.

Ez a rendszeres tevékenység már elegendő lehet arra, hogy a kutyus jól megsétáltassa a gazdit a saját egészségi állapotának javítása érdekében.

Ha pedig hétvégén a kutyusunkat is elvisszük magunkkal kirándulni, akkor igazán jól jár mindenki!

A rendszeres túrázás előnyeiről szól a Testszerviz Kulcs a zsírégetés című könyvéből vett alábbi részlet:

„A túrázás, a természetjárás nem csak a testünknek, de a lelkünknek is nagyon hasznos.
Az alábbiakban kilenc pontban olvasható a rendszeres túrázás előnyei.

 1. Erősíti az izmokat és az ízületeket

A gyaloglás során megerősödő lábizmok erősítik a bokát és a térdet. Az egyenetlen terepen történő haladás a has- és hátizmokat is erősíti.

 1. Támogatja a zsírégetést és testsúlyunk kézben tartását

A hegyen-völgyön túrázás erős fizikai aktivitással jár, ilyenkor többletenergiára van szükségünk. Ekkor pár óra alatt kifogynak a cukorraktárak, és ha ezt nem pótoljuk a pihenőkön elfogyasztott kakaós csigákkal vagy szalámis kenyérrel, illetve más édességekkel, cukorban, keményítőben bővelkedő szénhidrátforrásokkal, akkor a szervezetünk már hozzányúl a súlyfölöslegként magunkkal cipelt zsírpárnáinkhoz.

 1. Megerősíti a szív- és érrendszert

A túrázás során megemelkedik a pulzusszám, nő a vérnyomás. Ezzel együtt javul a vérkeringés, és utána felgyorsul az izmok regenerálódása.

 1. Gyorsítja az anyagcserét

A természetben történő mozgás nem csak kiváló edzéslehetőség, de segítséget nyújt a szervezetünknek, hogy az megtisztuljon a felhalmozódott salakanyagoktól.

 1. Csökkenti a stresszt

A rendszeresen túrázó emberek többsége szerint a túra során kitisztul a fejük és jobb lesz a hangulatuk. A túrázás, mint minden más, állóképességet növelő tevékenység a stressz egyik legjobb ellenszere, mivel csökkenti a stresszhormonok szintjét a vérben.

 1. Növeli az agy oxigénellátását

A hosszan tartó gyaloglás vérbőséget okoz nem csak az izmainkban, hanem az agyunkban is, ezáltal növeli az idegrendszerünk működésének hatékonyságát. Ettől jobban tudunk koncentrálni, növekszik a tanulási képességünk, javul a memóriánk.

 1. Javítja a hangulatunkat

A természeti környezet szépségének látványa bizonyítottan megnyugtatóan hat ránk. Ez csökkenti a bennünk levő feszültséget.

 1. Jó hatással van az immunrendszerünkre

Azok az emberek, akik rendszeresen túráznak az időjárási körülményektől függetlenül, sokkal edzettebbekké válnak és megerősödik az immunrendszerük.

 1. A legjobb recept a gyors öregedés ellen és ami boldoggá tesz

A rendszeres túrázás olyan tartós fizikai aktivitást jelent, ami általánosan javítja az egészéget, lassítja az öregedést, fenntartja a szervezet fiatalosságát, energikusságát.”

Kattints ide, és rendeld meg a Kulcs a zsírégetéshez című könyvet!


Ez a könyv nem csak az egészségesebb életmód kialakításában segít, mert a benne levő hasznos tanácsok növelik a stressztűrő képességet is, és javítják az alvásminőségünket is.

Együtt a jobb egészségért!


A négylábú családtagok tartása alapvetően javítja az egészségi állapotunkat, növeli a stressztűrő képességünket!

Kevesen tudnak az oxitocin nevű hormonról, amely a kötődés erősödésével termelődik. A simogatás, az ölelés, a jó társas kapcsolat, mind növeli ennek a stresszoldó hormonnak a szintjét a szervezetünkben.

Tehát a házi kedvencek tartása csökkenti a stressz szintet, és segít az egyedüllétben is. Ma már sok ember él magányosan, így nekik különösen fontos lehet egy négylábú társ.

Akik kutyát tartanak, azok számára extra előny a szabadban eltöltött közös idő, és az, hogy más „kutyásokkal” való találkozás megkönnyíti a társas kapcsolatteremtést a gazdik között.

A fentiek csupán egy rövid ízelítőt adnak az előnyökből, de ezek a pontok is jól mutatják, hogy a négylábú barátaink mennyit tehetnek az egészségünkért, különösen akkor, ha magunkra is úgy figyelünk, mint rájuk, és magunknak is mindent megadunk, amire szükségünk van.

Legyél egészségesebb a Testszerviz fenti ajánlásaival, és tartsd formában magadat, ne csak a négylábú kedvencedet!