Megrendelés és Ügyfélszolgálat

+36 30 737 4359

TÖRTÉNETEK ÉS ÉRDEKESSÉGEK AZ EGÉSZSÉG UTÁNI KUTATÁSOKBÓL, FELFEDEZÉSEKBŐL

Fogyókúra bármiáron - így fogynak a celebek

Életmódváltás
Egészséges táplálkozás
Fogyás
Szűrés törlése
Szabados Pál
Szabados Pál
2022.12.09 14:00
Fogyókúra  bármiáron - így fogynak a celebek

Egyre több figyelem irányul azokra a celebekre, akik "csodás fogyáson" értek el. Utánanéztünk, hogy mi van a szenzáció mögött!

Megdöbbentő tényeket találtunk!

Soványodó celebek

Egyre gyakrabban kerülnek a média fókuszpontjába olyan hírességek, ismert emberek, akik szemlátomást jelentős túlsúlytól szabadultak meg viszonylag nagyon rövid idő alatt.

Itt gyakran szenzációs, akár 30-40 kg-os súlycsökkenésről van szó hetek alatt.

Ilyenkor mindig felmerülhet a nagyközönségben a kérdés, hogy miként sikerülhet ezt elérni nekik?

Nem csak az étrend

A túlsúly csökkentésnek két hatékony módja létezik, vagy egy pontosan megtervezett és végig vitt diéta, ami szinte teljesen lenullázza a szénhidrátokat, azaz a cukorféléket, keményítőket az étrendből, és ilyenkor beáll a folyamatos zsírégetés állapota, vagy sebészorvos segítségével egy drasztikus súlycsökkentést lehetővé tevő műtét.

Ezek a műtéti megoldások vagy a gyomor térfogatát csökkentik, ami korlátozza az egyszerre megehető étel adagját, vagy – akár az előbbi mellett még – csökkenti a tápanyagok felszívódását a bélből., azzal, hogy csökkentik a vékonybél hosszát. 

Gyomorműtét

Többféle műtét létezik, amivel korlátozni lehet az egyszerre elfogyasztható étel mennyiségét:

  • a csőgyomor kialakításán kiveszik a gyomor 85%-át,
  • a gyomorgyűrűs műtétet esetén a gyomor felső része köré egy szilikongyűrűt helyeznek, amely csökkenti a gyomor térfogatát, így hamarabb következik be a teltségérzet.

A legdurvább ilyen sebészi beavatkozás a gyomor-bypass műtét.

Ekkor a súlycsökkentő hatás a legdrasztikusabb.

A műtét során már nemcsak a gyomor térfogata csökken, hanem kiiktatásra kerül a vékonybél kb. 1 méteres szakasza is, amikor a vékonybél egy szakaszát a gyomor felső részéhez rögzítik, így az étel egy része a gyomrot áthidalva közvetlenül a vékonybélbe jut.

Így a gyorsabban kialakuló teltségérzet mellett a tápanyagok felszívódása is csökken.

Ennek azonban súlyos hátrányos következményei is vannak, hiszen a gyomor feladata a fehérjék megemésztésének az elkezdése a pepszin enzimmel. Ez ilyenkor elmarad, ezért a megműtöttnél hiánybetegségek alakulnak ki, aminek megelőzéséről folyamatos gondoskodni kell.

Ilyen hiány lehet a B12-vitamin és a vas hiánya, ami vérszegénységhez vezet. Ekkor kalciumhiány is felléphet, ami csontritkuláshoz vezethet.

Zsírégetés expressz

A másik, nem műtéti, de önfegyelmet és kitartást igénylő módszer az állandó zsírégető üzemmódra kapcsolás, ami bár nem idegen a szervezet számára, bár ez mindig az éhezésre emlékeztet bennünket.

A folyamatos zsírégetés természetes körülmények között akkor következik be, amikor nem jutunk elég táplálékhoz, különösen a cukrokat biztosító keményítőkhöz. Ez történik tartós éhezéskor is, amikor nincs vagy túl kevés az ennivaló.

Hogyan reagál erre a testünk?

Ekkor csökken az anyagcsere, azaz „tartalékos üzemmódra” kapcsol a test, illetve beáll az úgynevezett élettani inzulinrezisztencia állapota, amikor a sejtek elvesztik az inzulinhatásra való reagálóképességüket.

Testszerviz megoldások – hozzuk divatba az életmódváltást!

A Testszervizben az indulása óta a fogyókúrák helyett az életmódváltást hirdetjük.

Ezért adtuk ki a Kulcs könyveket, ezért van olyan konzultánsi hálózatunk, amely segíti a Prémium szolgáltatás során életmódváltó ügyfeleket.

Ez egy olyan 3 hónapos program, amely személyre szabottan segíti az életmódváltás első hetei alatti átállást. Ilyenkor az ügyfél a konzultáns közreműködésével maga alakítja ki a saját étrendjét, életmódját a sikeres életmódváltása érdekében.

Az életmódváltó Prémium szolgáltatást bemutató díjmentes konzultációra egy életminőség teszt kitöltésével jelentkezhetsz, ha ide kattintasz!


A másik lehetőség a Csináld Magad Testszerviz Programon való részvétel,
amire ide kattintva regisztrálhatsz.


Testszerviz Tudástár

A Testszerviz életében mindig kiemelt fontosságúak voltak a Kulcs könyvek, amelyekmel ma már 7 kötete érhető el, és felölelik a testünk működésének érthető bemutatását, és a helyes életmód kialakításához szükséges tudnivalókat.

Kattints ide, és rendeld meg a teljes sorozat mind a 7 kötetét!

 


Ha már olvastál Kulcs könyvet, akkor kattints ide,
és egészítsd ki a Testszerviz könyvtáradat!


Zsírégetés Testszerviz módra

Amennyiben téged a testsúlycsökkentés egészséges módja érdekel, és szeretnéd megismerni annak biztonságos Testszerviz módját, akkor neked a Kulcs a zsírégetéshez című könyvet ajánlom.

Ez a könyv sorra tárgyalja a zsírégetéshez szükséges tudnivalókat az it következő ábra szerint:

 

Kattints ide, és rendeld meg a Kulcs a zsírégetéshez című könyvet
ajándék heti étrenddel!

 


Testszerviz Vitalissimo webáruház megoldások

A Vitalissimo egészség webáruház kínálatában olyan termékek szerepelnek, amelyek támogatják a Testszerviz Prémium program résztvevőitől kezdve bárkit, akinek fontos az egészsége.

Mai ajánlatunk a Testszerviz csomagok közül az Alapcsomag, ami már hatékonyan segíti a szervezet működését és a testsúly egészséges csökkentését.


Kattints ide, és rendeld meg a saját Alapcsomagodat!

 Ennek a csomagnak fontos része a szuperélelmiszer Fodroskel por!

Azoknak, akik szeretnének a többi Testszerviz csomagból választani,
ide kattintsanak, hogy azokból rendeljenek, és megismerjék azok tartalmát.