Megrendelés és Ügyfélszolgálat

+36 70 771 42 52

Egészség magazin: minden ami az egészséges életmód kialakításához és fenntartáshoz szükséges

Ép-test online rádió interjúk az egészséges testről

Testszerviz termék
Szűrés törlése
Testszerviz
2022.03.28 17:29
Ép-test online rádió interjúk az egészséges testről

ÉP-TEST Testszerviz Podcast (online rádióinterjúk)

A podcast egy olyan hanganyag, amit készítője interneten tesz közzé. Olyan rádióadás szerű tartalom, ami feltöltést követően online érhető el. 

A podcast egy olyan hanganyag, amit készítője interneten tesz közzé. Olyan rádióadás szerű tartalom, ami feltöltést követően online érhető el.A közzétett epizódok nem csak meghallgathatóak, hanem általában letölthetőek is. Ráadásul a technológiának köszönhetően a podcastra fel is lehet iratkozni. A csatornára történő feliratkozás teszi lehetővé, hogy az epizódok automatikusan megjelenjenek és/vagy letöltődjenek az feliratkozó mobiltelefonra, táblagépre, laptopra. Ezért bátorítunk majd Titeket mindig, hogy iratkozzatok fel.

Miről szólnak ezek az adások: terveink szerint minden olyan témával fogunk foglalkozni, melyek az egészséges életmódról (táplálkozás, mozgás, regenerálódás és így tovább) szólnak. Az ügyfeleinktől, olvasóinktól és követőinktől kapott visszajelzések és igények alapján, tudással, hasznos tanácsokkal fogunk segíteni Titeket.

A mai adásban arról fogunk beszélni, hogy milyen fejlesztések, újítások vannak a Testszerviz háza táján és, hogy ez miért jó nektek.

A tavalyi évben elindult a Testszerviz saját márkás termékcsalád. Van epres, citromos kollagénünk, van vegán csokis fehérjénk és nagyon olaszos, ízesített kölestésztáink. Amiket nagyon imádnak a vásárlók. Ez volt tavaly, most új év, új termékek jöttek.