Megrendelés és Ügyfélszolgálat

+36 30 737 4359

TÖRTÉNETEK ÉS ÉRDEKESSÉGEK AZ EGÉSZSÉG UTÁNI KUTATÁSOKBÓL, FELFEDEZÉSEKBŐL

Energia és egészség

Vitaminok
Ásványianyagok
Egészséges táplálkozás
Swedish Nutra
Szűrés törlése
Szabados Pál
Szabados Pál
2022.12.20 12:44
Energia és egészség

Az egészség olyan érték, amiről nap mint nap gondoskodnunk kell. Nem elég csak akkor ráébrednünk arra, hogy tennünk kellett volna érte, amikor már orvos kell.

Olvasd el a cikkünket, és tudd meg, mit tehetsz érte!


Egészségtünetek


Ahogy az orvos a beteg panaszai alapján meghatározza az érzett tüneteket okozó betegséget, úgy az egészségességünkről is felállíthatnánk egy hasonló, a betegségtünetekkel ellentétes felsorolást.

Itt az elsők között lenne az energikusság, a jókedv és a tettrekészség.

Amikor a szervezetünk le van terhelve valamilyen kórokozó támadásával vagy gyulladással, akkor az energiáink egy részét ez a küzdelem emészti fel.

Ez azt jelenti, hogy már nem vagyunk olyan fittek, már „bujkál bennünk valami”, és ezt mi magunk is megérezzük.

Stressz és a napi kihívások


A bágyadtságnak vagy az elkedvetlenedésnek azonban nemcsak egy - még lappangó - betegség lehet az oka.

Ilyen érzést okozhat az is, hogy a szükségünk lenne több pihenésre, regenerációra vagy olyan tápanyagokra, amelyek ahhoz kellenének, hogy bírni tudjuk a mindennapjainkkal járó stresszt, a munkánkkal járó koncentrációt és erőt.

Szükséges tápanyagok


Ahhoz, hogy a szervezetünk meg tudjon birkózni akár a stresszel, akár egy kórokozóval, vagy eredményesen küzdjön meg egy pislákoló gyulladással, bizony nemcsak vitaminokra és ásványi anyagokra van szüksége, hanem aminosavakra (ezek a fehérjék alkotórészei), a növényekben és gyümölcsökben elérhető ún. fitotápanyagokra, antioxidánsokra is.

Ezek olyan értékes anyagok, amiket a növény a káros sugárzás vagy rá nézve veszélyes kórokozók ellen termel. Ezek az anyagok számunkra és nagyon hasznosak.

Miben segítenek ezek a tápanyagok?


Védik
a bőrünket, javítják a látást, támogatják az immunrendszert, segítik a máj méregtelenítő munkáját, védik a sejtjeinket, segítik a hormonrendszer egyensúlyát, segítik az öngyógyító folyamatokat.

Nemek és korok szerint más és más


A Testszerviz Vitalissimo webáruházban a „Swedish Nutra” folyékony táplálékkiegészítő család nőknek és férfiaknak, illetve az 50+ feletti korosztálynak is külön-külön kínál több mint 140 féle hatóanyagot tartalmazó készítményeket.

Az alapvető vitaminokon (A, B-vitaminok, B12, C, D és K) kívül tartalmaz ásványi anyagokat (kalcium, kálium, magnézium), nyomelemeket (pl.: cink, jód, réz) is.

Ezeken az életfontosságú anyagokon kívül létfontosságú aminosavakat, és szuperélelmiszerekből származó koncentrált hatóanyagokat is, mint az áfonya, aloe vera, brokkoli, lucerna, zöld tea és még sorolhatnám.

Ezek a készítmények tehát olyan értékes tápanyagokat biztosítanak könnyen felszívódó, ízletes formában, amik eljutva minden sejtünkbe, védik őket és elősegítik a bennük lezajlódó folyamatokat.

Kattints ide, és rendeld meg a 50 alatti nőknek készült termékünket!

Kattints ide, és rendeld meg a 50+ nőknek szóló termékünket!

Kattints ide, és rendeld meg a 50 alatti férfiaknak készült termékünket!

Kattints ide, és rendeld meg a 50+ férfiaknak szóló termékünket!

Kattints ide, és ismerd meg a teljes
„Swedish Nutra” folyékony multivitamin termékcsaládot! 

Egy különleges könyv, ami megváltoztatja olvasói életét!


Ez a könyv végigköveti egy nő életét, bemutatja az életkor szerint a szervezetében lejátszódó hormonális folyamatokat és azoknak lelki-érzelmi kihatásait. Röviden a
bban segít, hogy bárki megérthesse a női test működését.

A könyv olvasója képes lesz arra, hogy kezelje azokat a női problémákat, amik megnehezíthetik az életet.

„Ez a könyv visszaadja a nőiségbe és önmagunkba vetett hitet!”

Dr. Suba Réka orvos

Kattints ide, és rendeld meg a Kulcs a nőiséghez című könyvünket!