Megrendelés és Ügyfélszolgálat

+36 70 771 42 52

Egészség magazin: minden ami az egészséges életmód kialakításához és fenntartáshoz szükséges

Tavaszi méregtelenítés

Életmódváltás
Myrobalan
Szűrés törlése
Dr Suba Réka
2022.02.21 16:29
Tavaszi méregtelenítés

Nem tudom, te hogyan tapasztaltad, de így a tél vége felé, a tavasz közeledtével valahogy gyakrabban gondolunk arra, hogy megszabaduljunk a testünket leterhelő anyagoktól. Valahogy jó lenne könnyebbnek érezni magunkat!

Ilyenkor rengeteg ember vág bele lébőjt kúrába, méregtelenítő teák, kapszulák és bogyók használatába, de a különböző oldatokkal történő beöntések is gyakran kerülnek szóba!

Maga a vágy egy jobb állapotra és a megtett lépések ebbe az irányba mindig hatalmas elismerést érdemelnek!

Ha alaposabban beleássuk magunkat a témába, megnézzük a kúra szó jelentését, akkor azt látjuk, hogy egy olyan tevékenység, ami egy meghatározott ideig tart és utána lejár. Ezzel azt akarom sugalni neked, hogy amíg a méregtelenítésre kiválasztott anyagokat használod, addig ezek tisztítják a szervezeted. Ha abbahagyod ezek használatát, akkor szép lassan a tested visszatelik a káros anyagokkal, ha nem változtatsz a rossz szokásokon, beidegződéseken.

Tehát a valódi gond, az, hogy ezek a kúraszerűen használt dolgok, nem javítanak a test méregtelenítési folyamatain, hanem elvégzik a méregtelenítést a test helyett. Így a kúra végére ugyanazt a lassan működő, lusta szervezetet kapjuk vissza, mint a kúra előtt!

Vajon nem lenne-e hatékonyabb úgy táplálni a testet, hogy az újra minden nap tisztítsa önmagát? Így egy egész évben zajló méregtelenítést nyernénk a szervezet részéről.

Amennyiben vallási meggyőződésből vágunk bele egy kúrába, amelyben valamilyen alaptápanyagról kell lemondani, ne feledjünk el vitamint fogyasztani, hogy pótoljuk a táplálkozással be nem jutó vitaminokat.

Amennyiben szeretnéd megtudni, hogyan érheted el, hogy a tested egész évben méregtelenítsen, javaslom, hogy nézd meg az alábbi méregtelenítési lehetőséget!

A méregtelenítés alapja a béltisztítás!

Kattints a képre és kezd el most!

Ugyanakkor ha hatékony és jó minőségű vitaminokkal egészítenéd ki a böjti időszakod, javaslom keresd fel a webáruházunk vitaminrészlegét és rendelj magadnak azokból a vitaminokból melyeket gondosan válogattunk össze az élelmiszermérnök kolléganőnkkel és melyeket mi is használunk napi szinten már több éve!

Kattints a képre és válogass!