Megrendelés és Ügyfélszolgálat

+36 70 771 42 52

DAILY-SPRAY - szájpermetcsalád

Minden nappal a legjobbat adod ki magadból, viszont az egészséged, mentális fittséged és energia szinted kiegyensúlyozása bizony kihívásokkal lehet tele. Korunkban, amikor a technológiai fejlődés forradalmasítja több millió ember egészségét, a MyDailyChoice kombinálta a csúcstechnológiát a legkorszerűbb wellness tudással és megalkotott egy teljes, forradalmian új márkát, a Daily Spray termékcsaládot. (napi szájpermet)

Vitaminok, ásványi anyagok felszívódása

Daily Spray szájpermet-család a könnyed és hatékony napi wellnessért

A Daily Spray (napi szájpermet) termékcsalád egy egyszerűen alkalmazható szájpermet: nyolc befújás a nyelv alá elegendő, hogy megadd a szervezeted számára azokat a tápanyagokat, amire szüksége van. Minden egyes spray egy mikronizált tápanyag szállító rendszer, amely szájpermet formájában juttatja a testedbe a precízen összeállított hatóanyagokat. A termékcsalád nyolc tagja mind napi szinten támogatja az egészségedet, amit így a nap minden szakaszában elérhetsz, legyen az reggel, délelőtt, délután vagy este.

Mikronizáció – mi is ez?
A mikronizáció egy olyan technológiai folyamat, amivel elérjük a hatóanyag molekulák mikron méretre való lebontását. Ez teszi lehetővé a tápanyagok rendkívül jó felszívódását a nyelv alatti nyálkahártyán (vitorla) keresztül.

Pár befújás és gyors energia löket, egy kis segítség a koncentráláshoz, egy pihentető alvás! 
A toll méretű spray kényelmesen elfér a zakód zsebében, a retikülödben, vagy a kocsid kesztyűtartójában.

 

 


Keresendő kifejezés
Keresés típusa
Miben keressen
Összes kategória
Ft
Ft