Megrendelés és Ügyfélszolgálat

+36 30 737 4359

Egészség magazin: minden ami az egészséges életmód kialakításához és fenntartáshoz szükséges

Anyák napi köszöntő

Vitaminok
Ásványianyagok
nyomelemek
Szűrés törlése
Szabados Pál
Szabados Pál
2023.05.04 14:01
Anyák napi köszöntő

Minden évben eljön május különleges, első vasárnapja, amikor az édesanyákat köszöntjük.

A Testszerviz ezzel a cikkel köszönti az édesanyákat és a nagymamákat.

Boldog anyák napját kívánunk minden édesanyának!


Anyák napi köszöntő


Méltán ünnepeljük az édesanyákat május első vasárnapján, hiszen a velünk való törődésük és a rólunk való gondoskodásuk már jóval a megszületésünk előtt elkezdődött.

Az esetek túlnyomó többségében az édesanyánk az édesapánkkal együtt jóval a megfogantatásunk előtt már tervezgethette a családba érkezésünket, és együtt gondoskodtak rólunk megszületésünk óta.

A várandósság sokszor kimerítő hónapjai után a megszületésünk után érzett boldogság feledtetett minden nehézséget és fájdalmat.

Csecsemőként rá voltunk utalva, ő táplált, féltett, gondozott bennünket, amiért egy-egy mosollyal, nevetéssel fizettünk, bár biztos vagyok benne, hogy többször sírtunk, nyafogtunk, hisztiztünk, és mindezt ő zokszó és a felénk megnyilvánuló örök szeretetének csorbítása nélkül csinált végig egészen addig, amíg fel nem cseperedtünk, kamaszokká nem lettünk, hogy kilépjünk az otthonunk ajtaján, hogy önálló életbe kezdünk.

És tudjuk jól, neki még a felnőtt évtizedeink múlása ellenére is az ő kislánya vagy kisfia leszünk.

Így hálatelt szívvel köszöntjük édesanyánkat minden év május első vasárnapján, meglátogatjuk őt, virágot viszünk neki, és aztán továbbra is ugyanígy szeretettel és hálával gondoljunk rá minden nap, amíg csak élünk.

Az anyák napján ne feledkezzünk meg a nagymamákról sem, akik édesanyánk vagy édesapánk édesanyja, neki is kijár a szeretet és a hála.

És hasonlóképpen pár pillanatra hálatelt szívvel gondolhatunk azokra az ismeretlen édesanyákra is, akik az előző generációk során hosszú évszázadokra, évezredekre visszanyúlva éltek, és felnevelték a saját lányaikat és fiaikat, hogy a szinte megszámlálhatatlan utódaik között élhessünk mi magunk is.

Jól példázza az édesanyák jelentőségét a következő közmondás:

„A Jóisten anyákat teremtett, mert ő maga nem lehet ott mindenhol személyesen.”

Anyák napi történelem


Az édesanyák megünneplésének hagyománya az ókori Görögországban kezdődött. Akkoriban tavaszi ünnepségeket tartottak Rheának, az istenek anyjának, és vele együtt az édesanyák tiszteletére.

A történelem során később is voltak olyan ünnepek, amikor az édesanyákat felköszöntötték.

A maihoz hasonló anyák napja köszöntés az Egyesült Királyságban és Írországban az 1600-as évektől kezdődött, és keresztény vallási ünnep volt, ami a húsvéti időszakhoz kapcsolódott, és akkoriban a húsvétot követő negyedik vasárnap tartottak meg.

Az Egyesült Államokban először 1872-ben ünnepelték meg Bostonban az anyák napját Julia Ward Howe Anyák Napi Kiáltványa alapján. Howe az ünnepséget azoknak az édesanyáknak szánta, akiknek a polgárháborúban elvesztették a fiaikat, férjüket.

1907-től Anna Marie Jarvis próbálta az USA-ban az anyák napját nemzeti ünneppé nyilváníttatni. Az ünnepet május második vasárnapjára tűzte ki, az elhunyt édesanyja emlékére. Ezt a törekvését 1914-re siker koronázta.

Magyarországon 1925-ben a Magyar Ifjúsági Vöröskereszt tartotta az első ünnepet, a májusi Mária-tisztelet hagyományaival összekapcsolva.

Magyarországra az ünnep ötletét Petri Pálné, egy államtitkár felesége hozta Amerikából, és a legelső anyák napi ünnepséget 1925. március 8-án a MÁV gépgyár foglalkoztatójában munkásgyerekeknek tartották.

1928-ban már miniszteri rendelet sorolta a hivatalos iskolai ünnepélyek közé az anyák napját.

Ennek a történelmi résznek a forrása: Anyák napja cikk Wikipédia

Vitalissimo egészségáruház anyák napi ajánlata


A Testszerviz ezzel a rövid cikkel köszönti az édesanyákat és nagymamákat, akiknek szívből ajánlja a nagyon hatékony folyékony multivitamin készítményeit.

Kétféle, kifejezetten hölgyeknek készült ilyen terméket kínálunk az édesanyák és nagymamák egészségének támogatására az életkoruk szerint.

Multivitamin az édesanyáknak

Ez a hölgyeknek készült folyékony multivitamin koncentrált formában tartalmazza azokat a szükséges vitaminokat, ásványi anyagokat, aminosavakat, szuperélelmiszereket és bioaktív gyógynövény-kivonatokat, amelyek energizálnak, illetve biztosítják a szellemi és fizikai egyensúlyt.

A komplex immunerősítő termék olyan vitaminok, ásványi anyagok, antioxidánsok és aminosavak koncentrációját tartalmazza, amelyek elengedhetetlenek az izmok és csontok egészségének megőrzéséhez, valamint a jó közérzet és erőnlét javításához.

Ez a nők számára készült multivitamin zöldségkivonatokat is tartalmaz, és folyékony formulája biztosítja a gyors felszívódást.

Ebben a folyékony multivitaminban megtalálható vitaminok és más tápanyagok gondoskodnak a női szervezet megfelelő működéséről, az egészséges szív- és érrendszerről, valamint támogatják a hormonrendszer egyensúlyát.


Kattints ide, és rendeld meg a „Woman” folyékony multivitamint!

Multivitamin a nagymamáknak


A Woman 50+ folyékony multivitamin egyedülálló szuperélelmiszer és gyógynövény-kivonat keverék idősebb hölgyek tápanyagígényeinek kielégítésére.

A gyorsan felszívódó készítmény összetételénél fogva gondoskodik a mindennapokhoz elengedhetetlen energiáról és vitalitásról.

A hatékony összetétel növeli a teljesítőképességet, támogatja az agyműködését és immunerősítő hatású is.

Kattints ide, és rendeld meg a „Woman 50+ folyékony multivitamint!

 MEGOLDÁSOK ÉDESANYÁKNAK ÉS NAGYMAMÁKNAK!
KATTINTS IDE, MOST!