Megrendelés és Ügyfélszolgálat

+36 30 737 4359

TÖRTÉNETEK ÉS ÉRDEKESSÉGEK AZ EGÉSZSÉG UTÁNI KUTATÁSOKBÓL, FELFEDEZÉSEKBŐL

A legbonyolultabb szerkezet a test - mi működteti?

Testszerviz életmód
Aminosav
AMINOPRIMO
Szűrés törlése
Dr Suba Réka
2023.04.19 17:10
A legbonyolultabb szerkezet a test - mi működteti?

Az emberi szervezet sokkal bonyolultabb és összetettebb, mint egy autó, vagy egy laptop. Ráadásul a használati útmutató sem egységes, koronként, tájegységenként, szokásonként más és más.

A táplálkozásunk szempontjából megkülönböztetünk esszenciális és nem esszenciális aminosavakat.
Ezek közül az utóbbiakat mi magunk is elő tudjuk állítani a bevitt tápanyagok segítségével. Azonban az esszenciális aminosavakhoz csak és kizárólag a táplálékon keresztül tudunk hozzájutni.

Fontosságuk azért kiemelkedő, mert elemi részei az EGÉSZ testünknek, kezdve a bőrünktől, a csontokon és izmokon át egészen a sejtszintű felépítésig. Az aminosavak számtalan kombinációban léteznek, és rengeteg folyamatban vesznek részt a szervezetünkben. Nélkülük nem lenne élet sem. 

Képzelj el 8 parányi lego kockát, amiből bármit megépíthetsz, amire szükséged van.

Bizony, összesen ennyi esszenciális aminosav van, és ezekből elő tudod állítani a szükséges fehérjéket. Már, ha éppen mind a 8 mindig a rendelkezésedre áll. Ha ez nincs így, akkor tápanyaghiány lép fel, amely hosszú távon különféle megbetegedésekhez vezet.

Az emberi test minden fehérjéje aminosavakból épül fel.

Az Amino Primo esszenciális aminosav készítmény nem tartalmaz semmilyen plusz hozzáadott anyagot,és az ideális aminosav arányainak köszönhetően, teljes egészében a fehérje szintézisben vesz részt, így nem alakul át cukorrá, vagyis kalóriává.

OLVASD EL EZEKET A VISSZAJELZÉSEKET!

Ők is úgy kezdték, hogy megértették az aminosavak fontosságát, majd megrendelték a terméket: 

„Azt figyeltem meg, hogy mióta rendszeresen szedem, sokkal kipihentebb vagyok, jobb a közérzetem és a kedvem is jobb, és valahogy könnyebben veszem az akadályokat, amik mostanában bőven vannak. Szóval nekem bejött.” (T.A.) 

„Az Amino Primo az első olyan táplálékkiegészítő, aminek rövid idő után már érezhető a hatása. Elkezdtem futni és napról-napra elég nehezen tudtam többet teljesíteni, mint előző nap, alig vártam, hogy befejezzem a futást és pihenjek! Az aminóval más a helyzet, jól teljesítettem, könnyedén futottam és többet teljesítettem, mint korábban bármikor.” (T.M.)