Megrendelés és Ügyfélszolgálat

+36 70 771 42 52

Egészség magazin: minden ami az egészséges életmód kialakításához és fenntartáshoz szükséges

Az ajándékozás 5 aranyszabálya

Karácsony
Szűrés törlése
Testszerviz
2022.11.29 16:30
Az ajándékozás 5 aranyszabálya

Hideg idők vannak...egyre hidegebbek. November is lassan lejár. Éppen lezajlott a "Blek Frájdéj", amikor az emberek igyekeznek lecsapni a legjobb ajándékokra a szeretteik számára. Ha még nincs meg mindenki számára az ajándékod olvass tovább... Még nem késő megtalálni a legjobbakat, én, mint Mikulás vagy Angyal, tudok neked segíteni!

Milyen szempontot veszek én szemügyre?

5 aranyszabályom van, amit ha szeretnél, te is követhetsz...

  1. Szabály: Azokat jutalmazd, akik segítenek neked! Ki azok a személyek, akik neked az elmúlt évben a legtöbbet segítettek? Tudod, gyakran azok, akik a legtöbbet adják, a legkevesebbet kapják vissza az emberektől. Ne hidd azt, hogy te nekik nem adhatsz semmit. Te legyél az, aki megjutalmazod azokat, akik a te életedben a legnagyobb segítők. Az is szempont, hogy mindenki a saját erejéhez, képességéhez és lehetőségeihez mérten segít.

 

  1. Szabály: A kevesebb néha több! Mit is jelent ez pontosabban? Azt, hogy ne költekezd túl magad, pláne olyan ajándékokra ne költs pénzt, amelyek csak megtöltik az ember lakását de a lelkét nem. Ha kell, nyomozd ki, ki mit szeretne, s igazodhatsz ehhez az ezelőtti szempontot is betatva.

 

  1. Szabály: Gyerekeknek ne adj akármit! A gyerekek hamar megunják a játékokat és hamar felfalják az édességeket. Tanácsom, hogy kérdezd meg a szülőket, hogy mire volna szüksége szerintük a gyereküknek, aztán mérlegelj, hogy mi az, amit te ebből be tudsz szerezni és azt ajándékozd.

 

  1. Szabály: Legyen egy valami, ami megmarad, egy valami, ami pedig elfogy. Vagyis az ember szeret ünnepekkor enni, de szeret az ember emlékezni is a kellemes dolgokra. Így vehetsz, készíthetsz valami finomságot és vehetsz, készíthetsz valami ajádék tárgyat. Ez egyszerű és mégis nagyszerű ajándék lehet.

 

  1. Szabály: A boldog ember egészséges és az egészséges ember boldog! Itt értem a testi és a mentális egészséges is. Gondoskodj ilyenkor a szeretteid testi és lelki egészségéről is.

 

+ Ne feledkezz meg a Mikulásról és az Angyalról sem, aki ajándékoz.

Lásd el őt is minden jóval, mert a sok ajándékozás mellett ő is el tud ám fáradni!

Ajándékozz maradandó értéket, egészséget, szépséget és olyan dolgokat, amiről szívesen és szeretettel emlékeznek rád!