Megrendelés és Ügyfélszolgálat

+36 30 737 4359

TÖRTÉNETEK ÉS ÉRDEKESSÉGEK AZ EGÉSZSÉG UTÁNI KUTATÁSOKBÓL, FELFEDEZÉSEKBŐL

Kiütéses svéd gyózelem

Vitaminok
Ásványianyagok
Swedish Nutra
folyékony vitaminok
folyékony multivitaminok
Vitalissimo
Natur Tanya
Szűrés törlése
Szabados Pál
Szabados Pál
2023.03.29 15:43
Kiütéses svéd gyózelem

A ringben a napi vitamincsomagok és a folyékony multivitaminok mérkőznek meg egymással. A többmenetes küzdelem végéről a cikkben kapsz infót.

Árak, összetétel, hatékonyság és egyéb fontos összehasonlítási elemek alapján a győztes a...


Svéd folyékony multivitaminok


A svéd folyékony vitaminok méltán nevezhetők a 21. század vitaminjainak.

A Malmöben működő Swedish Nutra gyár termékei minden igényt kielégítenek, és megfelelnek a gyártó cég mottójának:

„Célunk, hogy a legfejlettebb és leghatékonyabb étrend-kiegészítők kifejlesztésével pozitívan befolyásoljuk az egészséget.”

Íme a részletek, mit is jelent ez!

Folyékony készítmények, amelyek működnek

Hatékony felszívódás


Dr. Pejman Taghavi (USA, Kalifornia)
, Orvosigazgató, „Hollywood Healthcare” a következő mondja a folyékony táplálékkiegészítőkről:

A folyékony vitaminok és más folyékony készítmények jobban felszívódnak mint a tabletták. A folyékony vitaminadag bevétele után gyorsabban jelentkezik a hatás, hiszen a szervezet szinte késedelem nélkül hozzájut a készítményben levő hatóanyagokhoz.”

Ezekben a készítményekben nincsnek töltőanyagok, vagy más hozzáadott plusz vegyületek, csak víz, amiben fel vannak oldva.

A zsírban oldódó hatóanyagok olyan formában vannak a termékekben, amelyeket már probléma nélkül befogadja a vizes közeg.

A folyékony készítmények bárkinél hatékonyak


Ma már sajnos szinte nincs olyan ember, akinek ne lennének emésztési és/vagy felszívódási zavarai.

A bélflóránk is sérült, azaz gyakori, hogy olyan baktériumok vagy gombák élnek bennünk, amelyek gyakran okoznak betegségeket, illetve ezek a káros baktériumok az elterjedt antibiotikumok használatára már nem reagálnak, vígan élnek tovább.

A folyékony vitaminok és más készítményeket nem kell megemésztenünk, a bennük levő hatóanyagok felszívódása már a gyomor nyálkahártyáján keresztül elkezdődhez, és a maradék is gyorsan felszívódik a vékonybél gyomrot követő rövid szakaszában.

Így a napi adag bevétele után már perceken belül bejut a vitamin és más hasznos összetevő a vérkeringésbe. Ez főleg akkor van így, ha még evés előtt kb. negyedórával megisszuk a pohár vízbe öntött napi adagot.

Egyedülálló összetétel


Még a legjobb minőségű más multivitamin termékek sem tartalmaznak annyiféle hatóanyagot, mint a svéd folyékony multivitaminok. Itt nem csak arról van szó, hogy a bennük levő vitaminok mellett még ásványi anyagok és nyomelemeket is találunk bennük!

A készítmények többsége tartalmaz még teljes szuperélelmiszerekből, azaz szuperzöldekből és tápanyagdús gyümölcsökből nyert koncentrált hatóanyagokat is, amiknek egészségtámogató hatása egyedülálló.

A termékek különlegessége, hogy a fentieken kívül aminosavakat is tartalmaznak, amelyek többletenergiához juttatnak bennünket.

Ezek az aminosavak lehetnek a bőrünket és ízületeinket védő kollagénfehérjéket alkotó összetevők is, amelyeket így a többi hasznos összetevővel együtt kerülnek be a vérkeringésünkbe.

Néhány konkrét példa


Swedish Nutra Multivitamin Nőknek
termékben több mint 140 értékes összetevő van, mely kötött 13-féle vitamint, 8-féle ásványi összetevőt, kiegészítve további 72-féle nyomelemmel, valamint 20-féle szuperélelmiszer kivonatot találnunk.

Ezek mellett vannak benne még aminosavak, és más összetevők is. A felsorolás megtekinthető a termék részletes leírásban.

Swedish Nutra Multivitamin Férfiaknak termék a női multivitaminhoz hasonlóan tömve van hatóanyagokkal. Ebben a készítményben is több mint 140 értékes összetevő van, hasonló számokkal, mint a női multivitamin esetén. Az összetevők részletes felsorolása itt is megtalálható a termék részletes ismertetőjében.

Hasonló széles hatóanyagskálát kínálnak az idősebb korosztály számára készült termékek is.

A Swedish Nutra Multivitamin 50 év feletti hölgyeknek készítmény 149 aktív összetevőt tartalmaz. Az összetevők között 21-féle szuperzöld és szupergyümölcs kivonatát találjuk, illetve itt is megtalálhatók a női szervezet számára szükséges aminosavak is a vitaminok, ásványi anyagok és nyomelem mellett.

A Swedish Nutra Multivitamin 50 év feletti uraknak készítmény sem fukarkodik a hatóanyagokban. Ebben is 149 biológiailag aktív összetevő van, melyek támogatják a férfiak szervezetét.

Felhívjuk a figyelmet, hogy minden termékünk oldalán megtekinthető az összetevők teljes listája!

Hatékony ár/érték arány


A fentiek már világbajnokká teszik a folyékony multivitaminokat, de nézzünk meg még egy nagyon fontos szempontot, hogy mindezek az előnyök milyen áron kerülnek a megrendelőinkhez!

Nézzünk itt is egy konkrét terméket, mégpedig a 50 év feletti hölgyeknek szóló készítményt!

Néhány összetevőt kiemelünk, és összehasonlítunk más gyártótól származó kapszulás és tablettás termékkel.

Jó, ha tudjuk a felszívódási arányt is, ami körülbelül 1:3-hoz aránylik a folyékony készítmények javára, azaz a folyékony készítményben levő hatóanyagmennyiségnél kb. 3-szor több tablettás vagy kapszulás hatóanyagnak felel meg.

A C-vitamintartalom a fentiek alapján a folyékony multivitaminban másfélszeres, 500 mg, a tablettás 1000 mg-hoz viszonyítva, amiből csak 330 mg szívódik fel jó esetben.

A D-vitamin tartalomnál hasonló arány jön ki a folyékony vitamin javára.

A B-vitamincsalád esetén a példaként vett női multivitaminban 30 mg van, míg a tablettásban 50 mg, azonban ha figyelembe vesszük a hasznosulási arányt, akkor már a folyékony készítménynek van előnye, hiszen a tablettás 50 mg-ból jó esetben 15-20 mg szívódik fel, ami alatta van a 30-nak.

Az ásványi anyagokat és nyomelemeket nem igazán lehet így összehasonlítani, mert függ az adott ásványi anyagot, például kalciumot, magnéziumot, káliumot stb. tartalmazó vegyülettől a hasznosulás.

De van itt még más előny is, ami talán még hangsúlyosabb!

A svéd folyékony vitamin esetén csupán egyetlen pohár vízhez öntött adagot kell meginnunk, míg a tablettás multivitamin esetén, 4 db tablettát, és 4 db kapszulát.

Mennyivel könnyebb az egyetlen pohár víz megivása!

További folyékony multivitamin előny, hogy a tablettás készítményekben nem igen van szó szuperzöldség vagy szupergyümölcs bioaktív összetevőkről, illetve aminosavakról.

Ha ezekhez is hozzá szeretnénk jutni, akkor mélyen be kell nyúlni a pénztárcánkba!

De nézzük a konkrét pénzösszegeket!


hagyományos, szintén az idősebb korosztálynak szánt multivitamin legolcsóbb változata 9900,- Ft és innen a határ a csillgos ég.

És ha hozzávesszük, hogy szeretnénk még szedni szuperzöldeket is, és aminosavakat is, akkor további 4500,- Ft és 6500,- Ft közötti költséggel kell még számolni.

Azaz most tartunk minimum 20.000 Ft-nál, ha komolyabban vesszük, akkor már inkább 30.000 Ft felett. Havonta.

Ezzel szemben a svéd folyékony női 50+ multivitamin ára 6990,- Ft. Havonta.

És ne felejtsük, hogy a folyékony multivitaminban 149 aktív összetevő van, míg a tablettás multivitaminban 33, ami valójában nem is kevés egy tablettás multivitaminhoz képest. Más, hasonló termékben jó, ha van 20-25 összetevő.

Ezek alapján már nem lehet kérdés, hogy a svéd folyékony multivitaminok és más készítmények rendszeres fogyasztása miért kifizetődő.


Kattints ide, és tedd a kosaradba a kedvenc folyékony multivitamin készítményeidet!