Megrendelés és Ügyfélszolgálat

+36 30 737 4359

TÖRTÉNETEK ÉS ÉRDEKESSÉGEK AZ EGÉSZSÉG UTÁNI KUTATÁSOKBÓL, FELFEDEZÉSEKBŐL

A máj rejtett hatása az alakodra és a hormonális egészségedre

Hormonok
Májtisztítás
Gyógynövények
Vitalissimo
Myrobalan
Tibeti gyógyászat
Kulcs a hormonokhoz
méregtelenítés
Szűrés törlése
Szabados Pál
Szabados Pál
2023.10.24 15:45
A máj rejtett hatása az alakodra és a hormonális egészségedre

A májunk egészségünkre gyakorolt hatásának fontosságát nem lehet elégszer hangsúlyozni.

Ebben a cikkünkben egy új oldaláról mutatjuk be ezt a létfontosságú szervünket, aminek rejtett titkaitól csupán egy kattintás választ el!


Hormonális központ


Nincs olyan ember, aki ne tudná, hogy az agyunk az idegrendszerünk központja. A „kiagyal” szavunk jól mutatja azt a gondolkodási tevékenységet, amikor valamilyen megoldást gondolunk ki.

Olyan szavunk viszont nincs, hogy „kimájal”, pedig ennek is lenne alapja, mert a májuk olyan sokféle folyamattal járul hozzá az életben maradásunkhoz, hogy igazán megérdemelne egy ilyen különleges igét. :)

A májunkban lejátszódó folyamatok között sokféle, a hormonrendszerünket segítő folyamat is lejátszódik. Az egyik ilyen folyamatos „májmunka” az inaktívként termelődő pajzsmirigy hormon aktívvá tétele, ami így már képes szabályozni az anyagcserénket.

A májunkban van cukorraktár is, aminek mozgósítását vagy feltöltését hormonok szabályozzák.

A májunk többféle hormon inaktiválását, lebontását is végzi. Ilyen hormon az inzulin, a glukagon, a pajzsmirigy tiroxin hormonja, a mellékvesekéreg stresszhormonjai, illetve a férfi-, női nemi hormonok.

Ha a májunk működése romlik, akkor ez is hozzájárul a férfiak elnőiesedéséhez, mivel a férfihormonok májproblémák miatt a májon kívül női hormonná, ösztrogénné alakulnak át.

A májunk egészségességéről nemcsak az orvosi vizsgálatok során kapott laboreredményekből kaphatunk felvilágosítást, mivel a testalkatunk jellegzetes megváltozása is árulkodhat a májunkkal kapcsolatos problémákról.

Máj alkat


A májunk a jobb oldali bordakosár alatt levő szervünk a rekeszizom alatt. A rekeszizom határolja el a mellkasunkat a hasüregtől. A máj működésében beálló tartós zavar okozza ezt a testalkatot.

A máj alkatúaknak jellemzően vékony lábuk és kiálló, feszes, dobszerű hasuk van. Ilyenkor a megterhelt májból folyadék szivárog ki a felső, máj felöli hasüreg részbe. Mivel a májtípusnak feszes hasa van, az emberek gyakran egyenlőségjelet tesznek köztük és a kövér hasúak között, de a máj alkatúak igazából nem is híznak meg, már ami a túl sok testzsírt illeti. Az ő nagy hasuk a májból szivárgó folyadéktól van.

Az egészséges embereknél a vércukorszint a hormonális állapotuk miatt természetesen emelkedik meg reggel, de a májtípusok reggel az éjszakai koplalás után alacsony vércukorszinttel és ingerlékenyen ébrednek. Nekik emésztési problémáik is vannak, például puffadás és gyomorégés étkezés után. A rossz emésztés miatt az étel nem bomlik le eléggé, és nincs elég epe se, és az illető gyors szénhidrátokra, azaz gyorsan felszívódó keményítős, cukros ételekre, italokra, édességekre vágyik.

Kulcs a hormonokhoz


Nem véletlen, hogy a Kulcs a hormonokhoz című Testszerviz könyv, ami rengeteg alapvető tudnivalót tartalmaz a hormonrendszerünk működéséről, és hasznos javaslatokkal van tele annak egyensúlyba hozásáról, kiemelten foglalkozik a májjal.

Ez a könyv érhetően megismertet a máj működésével és azokkal a megoldásokkal is, amikkel sokat javíthatsz a májad állapotán.

Kattints ide, és rendeld meg a Kulcs a hormonokhoz című könyvet!


Myrobalan májtámogatás


A Vitalissimo Testszerviz webáruház széles termékkínálatában kiemelt helyen szerepelnek a Myrobalan gyógynövény-komplex termékei.

Ezek közül a termékek közül a máj LivR készítmény az, ami:

  • regenerálja és védi a májat,
  • segíti a máj működését és az epe termelődését,
  • akadályozza a máj körüli zsírfelhalmozódást,
  • csökkenti a zsírmáj kialakulásának a kockázatát.

A LivR gyógynövény-komplex 14 egymás hatását erősítő gyógynövény egyedülálló hatásával támogatja a máj működését.

A LivR egy 100% természetes készítmény:

  • nem okoz mellékhatást,
  • nem károsítja a szervezetet,
  • folyamatosan szedhető.

Kattints ide, és rendeld meg a Myrobalan LivR májtámogató termékét!


Nem csak a májunk egészsége fontos!


A májunk működése elválaszthatatlan a szervezetünk méregtelenítési folyamataitól, így a Myrobalan mellékhatásmentes gyógynövény termékei között megtalálhatók azok a tisztító és méreganyag lebontást segítő termékek és termékcsomagok is, amiket érdemes „bevetni” a májuk működésének támogatására.

A Myrobalan termékcsalád az alternatív tibeti gyógyászat gyógynövényeit és a modern kutatásokkal igazolt rostokat felhasználva segíti a máj, a vesék és az emésztőrendszer, az immunrendszer egészségének a helyreállítását és tehermentesítését.

Van olyan készítmény, ami célzottan kitakarítja a bélrendszert.

Van májsegítő és nyirokrendszer-támogató készítmény, van olyan készítmény is, ami segít az immunrendszert lekötő gombák és paraziták ellen.

Mindezek a készítmények különféle csomagokba rendezve, egymás hatását erősítve hatékonyan érik el a céljukat.

Teljes nagytakarítás


Elsőként azt a komplex csomagot ajánljuk, amely belső nagytakarítást végez a testünkben. Évente legalább egyszer érdemes ezt megtennünk. Aki még nem tette meg, most itt a nagyszerű alkalom rá!

A csomagban levő készítmények segítik a szervezetünk védelmét a gombák és paraziták ellen, támogatják a máj és a nyirokrendszer munkáját, és végül elősegítik az emésztőrendszer egészségét, hogy már az első védelmi vonalunk, a bélflóra is hatékonyan működhessen. Ez az első védvonal a velünk barátságban élő baktériumok milliárdjaiból áll.

Ezekről a baktériumokról itt olvashatsz bővebben!

Kattints ide, és rendeld meg a teljes nagytakarítást, amelyhez nem kell mást tenned, mint a csomagban levő készítményeket a rajtuk olvasható előírás szerint alkalmazni!Rendszeres támogatás az egészségért


Egészségmegőrző máj- és nyirokrendszer támogatást kínál a következő Myrobalan csomag, amelyet rendszeres időközönként érdemes alkalmazni, hogy az immunrendszerünk és a májunk a legjobb erőben legyen.

Ez a csomag két készítmény kombinációja, így ezek a termékek egymás hatását erősítik a hatékonyság érdekében.

Kattints ide, és rendeld meg most a „Cleanse” termékcsomagot!


Az egészséges bélrendszer is fontos


A Myrobalan termékcsalád része a bélrendszer karbantartására szolgáló 30 napos DETOX termékcsomag is.

A csomag használatával elérhetőek a következő előnyök:

  • megszünteti a puffadást,
  • megszünteti a székrekedést vagy a hasmenést,
  • az immunrendszer működését is hatékonyabbá tesz.

Kattints ide, és rendeld meg most a „Bélrendszert karbantartó DETOX” termékcsomagot!

Fontos kiemelni, hogy a „FULL BODY DETOX” termékcsomag tartalmaz minden olyan készítményt, ami benne van a Cleanse-csomagban és 30 napos béltisztító programban!