Megrendelés és Ügyfélszolgálat

+36 30 737 4359

VITAKING Multi Liquid Alap Új formula (30)
VITAKING Multi Liquid Alap Új formula (30)
2 190 Ft

VITAKING Multi Liquid Alap Új formula (30)

VITAKING Multi Liquid Alap Új formula (30)
VITAKING Multi Liquid Alap Új formula (30)
VITAKING Multi Liquid Alap Új formula (30)
14-60 év közöttieknek összeállított könnyen lenyelhető multivitamin. Egyedülállóan komplett folyékony vitamin, ásványi anyag és nyomelem készítmény lágy-zselatin burokban, amely extra mennyiségben tartalmaz a szervezet számára szükséges alapvető tápanyagokat. Tartalmaz 12 különféle vitamint, 8 ásványi anyagot, számtalan nyomelemet arányosan és bőségesen.
2 190 Ft
Részletek
Leírás
Multi Liquid Alap – folyékony vitamin lágyzselatin burokban

A Vitaking Multi Liquid Alap komplett, folyékony multivitamin, ásványi anyag és nyomelem készítmény lágyzselatin burokban, amely extra mennyiségben tartalmaz a szervezet számára létfontosságú tápanyagokat.
Mi van a dobozban?

Minden doboz öt darab blistert tartalmaz, egyenként hat gélkapszulával. Ez a multivitamin tartalmazza azokat a minden napra szükséges vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket, amelyeket be kell juttatnunk a szervezetbe. Kialakításának köszönhetően nagyon könnyű lenyelni. Egyrészt minden adag egyforma méretű zselatin burokba van csomagolva, másrészt az összetevők minden szemben egyforma mennyiségben vannak jelen. A zselatin burok nedvesség hatására síkossá válik, ezzel is megkönnyítve a lenyelését. Nem tapad le a nyelvre, így nem lesz kellemetlen utóíze. Csomagolása praktikusan lett megtervezve, hogy Ön bárhová magával tudja vinni.
Kinek ajánljuk?

Átlagos terheltségű felnőtteknek és iskolásoknak 14 éves kor felett mindennapi fogyasztásra. Komolyabb szellemi terhelés esetén válassza inkább a Multi Liquid Plusz termékünket.
Mit várhat az alkalmazásától?

Vitaminokból bőségesen el lesz látva a szervezete. A Multi Liquid Alap vitamin ásványianyag és nyomelem tartalma megakadályozza, hogy még a mai rossz táplálkozási szokások mellett is hiány keletkezzen bármelyik összetevőből.
Kinek nem javasoljuk a Multi Liquid Alap szedését?

Bárki, aki ismert betegséggel rendelkezik vagy gyógyszert szed, a multivitaminjaink alkalmazását mindenképpen beszélje meg orvosával. Valószínűleg a vitaminok és a csomagban található egyéb tápanyagok befolyásolni fogják a gyógyszerének adagolását. Amennyiben az átlagnál aktívabb életet él, mondjuk sportol, nehezebb fizikai vagy szellemi munkát végez, akkor érdemes megnéznie a Multi Liquid Plusz vitamint, magasabb hatóanyag-tartalommal, és extra összetevőkkel. Napjainkban is megy a vita arról, hogy kinek mennyi vitaminra van szüksége. A legrégebbi javaslatok azt a mennyiséget írják le, amennyi ahhoz kell, hogy hiánybetegség ne alakuljon ki. Ám azt érdemes észben tartani, hogy a minimális szükséglet, és az optimális adag közt jelentős különbségek lehetnek. Hogy valaki elég vitamint fogyaszt, vagy nem, annak például lehet egy mutatója az, hogy valaki megfigyeli a saját közérzetén, vagy teljesítményén az eredményt.

Tömeg 30 g
Figyelmeztetés A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A doboz gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!
Napi ajánlott mennyiség 3 gélkapszula étkezés közben
OÉTI-szám 14942/2014
Tudnivalók Száraz, hűvös helyen, sugárzó hőtől elzárva tartandó!
Kiszerelés 1 doboz vitamincsomag, összesen 30 gélkapszula

Adatok
Kiszerelés
30 kapszula
Termék típusa
kapszula
Étrend
Vegán, Paleo, Testszerviz
Kinek ajánljuk?
50 felett, férfiak, nők
Vonalkód
5999561252599
Gyártó
VITAKING
Cikkszám
208664
Hasonló termékek