Megrendelés és Ügyfélszolgálat

+36 70 771 42 52

VITAKING MÁRIATÖVIS 500mg 80 kapszula
VITAKING MÁRIATÖVIS 500mg 80 kapszula
2 845 Ft 
2 250 Ft

VITAKING MÁRIATÖVIS 500mg 80 kapszula

VITAKING MÁRIATÖVIS 500mg 80 kapszula
VITAKING MÁRIATÖVIS 500mg 80 kapszula

Naponta késztetjük májunkat a képességeit meghaladó teljesítményekre, amikor alkoholt fogyasztunk, nehéz, fűszeres, gyógyszert szedünk, zsíros ételeket eszünk, vagy gyors-éttermi ételekkel vagy előre gyártott készételekkel csillapítjuk éhségünket. Ezért nagyon fontos, hogy valamilyen módon megpróbáljuk védeni májunkat, illetve segíteni regenerálódását a rengeteg megterhelés után. Ezt szolgálja a máriatövis gyógynövény amely segít a máj megfelelő működését.

21
2 845 Ft 
2 250 Ft
Kezdete: 2024.05.11   A készlet erejéig!
Kedvezmény: 21
Megtakarítás 595 Ft
Részletek

Máriatövis kivonat

A máj az emberi szervezet legnagyobb mirigye. Ami a tápcsatornába kerül, az mind áthalad rajta (vegyszer, gyógyszer, étel, ital). Mint egy központi laboratórium, a máj elemeire bontja, átvizsgálja, a bejutó anyagokat, kiszűri az ártalmasokat és beépíti a hasznosíthatókat.

A máj körülbelül 500 féle feladatot végez el. A legfontosabbak: tisztítja a vért az anyagcsere salakanyagoktól, illetve így tesz az alkohollal, a gyógyszerekkel és a hormonokkal is.

A táplálékokat átalakítja energiává, eltárolja glikogén formájában, ezután fizikai erőfeszítés közben a glikogént szőlőcukor alakjában eljuttatja az izmokba.

Napi szinten terheljük a májunkat, a képességét meghaladó teljesítményre késztetjük, például amikor zsíros, nehéz, fűszeres ételeket eszünk, alkoholt iszunk, vagy tartósítószeres ételeket fogyasztunk, főleg mikor a gyorséttermekben étkezünk vagy előre gyártott készételeket vásárolunk az üzletekben.

A máj védelme ezért létfontosságú. Feltétlenül fontos segíteni regenerálódását a napi szintű terhelés után. Ebben nyújthat nagy segítséget ez a gyógynövény, ami hozzájárulhat a máj normál működéséhez.

A máriatövis mag:

  • Támogathatja a máj egészségét
  • Hozzájárulhat a máj méregtelenítéséhez
  • Segíthet fenntartani a májműködést, elősegíti az emésztést és a test tisztulását.
  • Hasznos lehet az élettani tisztító funkciók fenntartásában.

E gyógynövény használata a múlt század elején csökkent, majd az 1900-as évek közepe táján újra kezdett népszerűvé válni.

OGYÉI nyilvántartási szám: 25499/2020

Napi ajánlott mennyiség: 1 kapszula

A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A doboz gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!


Adatok
Vonalkód
'2106909260
Cikkszám
986738
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek