Megrendelés és Ügyfélszolgálat

+36 70 771 42 52

VITAKING Echinacea kivonat 250mg 90 kapszula
VITAKING Echinacea kivonat 250mg 90 kapszula
3 180 Ft

VITAKING Echinacea kivonat 250mg 90 kapszula

VITAKING Echinacea kivonat 250mg 90 kapszula
VITAKING Echinacea kivonat 250mg 90 kapszula
VITAKING Echinacea kivonat 250mg 90 kapszula

VITAKING ECHINACEA 90 kapszula

Az echinacea (bíbor kasvirág) egy Amerikából származó növény, amelyet már őseink is alkalmaztak különböző sérülések kezelésére.

Hozzájárulhat a szervezet védekező képességének megfelelő működéséhez.

A Vitaking legújabb kasvirág terméke Bíbor kasvirág kivonatot tartalmaz porítva (4:1), ami megfelel 1000 mg friss bíbor kasvirág növénynek.

A bíbor kasvirág – más néven echinacea, élőhelye eredetileg Észak-Amerika középső része, kontinensünkön a száraz nyílt erdők, füves puszták.

A kasvirág, a margarétához hasonló, nyáron virágzó, gyöktörzses, évelő növény. Már indián törzsek, majd európai telepesek is gyakran alkalmazták, sebek gyógyítására, különböző fertőzésekre. Az echinacea az egyik legjobb természetes gyógynövény a hatóanyagainak köszönhetően.

Elég régi gyógynövény, a legősibb, legrégibb írások a kasvirágról 7000 évesek. Hétezer évvel ezelőtt már használták. A növény neve, az echinacea a sündisznóból származik.

Ezt a különleges gyógynövényt hosszú időn keresztül használták, ám a kasvirág a modern antibiotikumok felfedezésével a háttérbe szorult. Népszerűsége azonban napjainkban visszatért, mivel biztonságos immunerősítő szer.

Hogyan használjuk a kasvirágot?
Meg kell enni. Hiába csinálunk belőle teát, a hatóanyagok nagy része zsírban oldódik. Tehát valamelyik étkezésnél kell megenni, ami lehetőleg tartalmaz némi zsíradékot is. És majd ez a vékonybélben szépen fel fog szívódni a zsírokkal együtt.

A gyógynövény hatásaként a sejtek egy természetes antimikrobás anyagot, az interferont fokozottabban termelik.

Az echinacea pozitív hatásai a szervezetre:

  • az immunrendszer egészsége: hozzájárulhat a szervezet megfelelő védekezőképességhez
  • alsó húgyutak egészsége: hozzájárulhat az alsó húgyúti szervek egészségének fenntartásához
  • légzőszervi egészség: segíthet enyhíteni a torok és garat kaparását, valamint nyugtató és kellemes hatással lehet a torokra, garatra és hangszálakra
  • felső légúti egészség: segíthet a visszatérő felső-légúti fertőzések kezelésében, és a visszatérő felső-légúti fertőzések megelőzésében

Napjainkban ismét kezd egyre népszerűbb lenni. Szerezz be magadnak egy dobozzal, hogy mindig kéznél legyen, ha szükség van rá!

A Vitaking Echinacea készítménye 250mg bíbor kasvirág kivonatot tartalmaz kapszulánként, ami megfelel 1000 mg friss bíbor kasvirág növénynek.

Terhesség vagy szoptatás idején nem ajánlott a fogyasztása!

Napi ajánlott mennyiség: 1 kapszula étkezés közben

OGYÉI bejegyzési szám: 19603/2017

A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A doboz gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!

 

3 180 Ft
Adatok
Vonalkód
'2106909260
Cikkszám
806070
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek