Megrendelés és Ügyfélszolgálat

+36 70 771 42 52

G&G Q10 KOENZIM 100mg 60 kapszula
G&G Q10 KOENZIM 100mg 60 kapszula
9 900 Ft

G&G Q10 KOENZIM 100mg 60 kapszula

Az elmúlt évek során több, átfogó kutatás eredménye is publikálásra került a koenzim Q10 egészségjavító hatásaival kapcsolatban. Ezek mindegyike kiváló eredményekről számolt be a Q10 nagyobb, terápiás dózisú alkalmazása után. Mit jelent az, hogy nagyobb dózis? Bár bizonyos esetekben akár napi 1200mg-ot is előírtak, a legtöbb klinikai tesztben 100-300mg/nap dózisú Q10 bevitel hatásait figyelték meg. Az eredmények meggyőzőek voltak több területen is, amelyeknek hatására az étrendkiegészítő gyártók egy új trendet alakítottak ki a nagyobb dózisú Q10 készítmények piacra dobásával. Az innovációban élenjáró G&G sem maradt ki az újítók sorából és 50 éves jubileuma alkalmából piacra dobta az eddigi 10mg-os formátum helyett az új, 100mg-os Q10 kapszulát! A minőség természetesen most is garantált! További jó hír, hogy az új termék ára nem lett a korábbi tízszerese, csak kb. a duplája, így most a régi G&G Q10-hez viszonyítva 20mg áráért 100mg-ot kapunk! Sőt, most az őszi időszakban még ebből az árból is elengedünk 20%-ot, tovább könnyítve vásárlóink dolgát, hogy sokkal hatékonyabb eredményeket érhessenek el egészségük megőrzése, javítása érdekében.
Miben segít?

serkenti a sejtek energiatermelését
erősíti a szív működését
támogatja az érrendszer működését
elősegíti idegrendszer működését
csökkenti az infarktus kockázatát
normalizálja a vérnyomást
támogatja a gyomor és a nyombél működését
asztma allergia esetén segíti a légutak zavartalan működését
lassítja az öregedési folyamatokat
ínysorvadás estén enyhíti a tüneteket
normalizálja a vércukorszintet
csökkentheti a migrén előfordulását, intenzitását
9 900 Ft
Részletek
Termékleírás:

Természetes forrásai a lazac, a makréla, a szardínia és a marhamáj. A szervezet sejtjeinek energiatermeléséhez szükséges enzim. A Q10 szervezetünkben szinte minden biokémiai folyamathoz szükséges anyag. Ha szervezetünkben nincs elegendő Q10 koenzim, akkor alapvető biológiai folyamatok borulhatnak fel, és hiánya komoly betegségek kialakulásához vezethet. Folyamatosan termelődik a szervezetben, viszont 30-35 éves kor után egyre kevesebb keletkezik, ennek következtében a legjobban igénybe vett szöveteknél (szív-, ér-, ideg-, immunrendszer) hiánytünetek és működési zavar léphet fel, ezért nagyon fontos a pótlása.Ez a készítmény a G&G által kifejlesztett és szabadalmaztatott speciális TRUFILTM kapszulázási eljárásmóddal készült. Ez a forradalmi technológia lehetővé teszi, hogy a termék csak az aktív hatóanyagokat tartalmazza, és semmi mást! Ezért a készítmény nem tartalmaz semmilyen mesterséges vivőanyagot, kötőanyagot, töltőanyagot, hordozóanyagot, tömegnövelő szert, szinezéket vagy tartósítószert. Szintén nem tartalmaz cukrot, élesztőt, glutént, gabonát vagy laktózt. Garantált antiallergén formula.

Az összetevők 100% természetes alapúak és a termékek jelentős részében növényi eredetűek. A gyógynövény készítmények esetében jónéhány kivonat organikus (bio-) tisztaságú, melyet a címke külön jelez. A gyártás során semmilyen hőt nem alkalmaznak. A kapszulahéj, amibe az aktív hatóanyagok kerülnek, minden esetben növényi eredetű. Bizonyos kapszulás G&G termékeknél természetes alapként, kövön őrölt barnarízs lisztet vagy lucerna port alkalmaznak. A G&G készítmények túlnyomó többsége alkalmas vegánoknak és vegetáriánusoknak is.

A közel 50 éves szakmai tapasztalat alapján, válogatott, minőségi alapanyagokból készített formulák biztosítják a probléma mentes, könnyű fogyasztást, a gyors, nagy arányú felszívódást, és a hatékony eredményeket.

Öszetevők (1 kapszulában):

100 mg Koenzim Q10

Alkalmas vegetáriánusoknak, vegánoknak?

igen

Szedési javaslat:

napi 1 kapszula reggeli vagy ebéd után bő folyadékkal

Figyelmeztetések:
A készítmény szedése nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A szedési javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A dobozt gyermekek elől gondosan elzárva kell tartani! Száraz, hűvös helyen tartandó! Minőségét megőrzi a dobozon feltüntetett időpontig (eredeti angol címke jobb alsó sarka (nap/hó/év)) A legtöbb készítmény átlagos minőség megőrzési ideje kb.1-2 év. Terhes vagy szoptatós anyák, továbbá bárki, aki orvosi kezelés alatt áll, vagy erre szorul, konzultáljon kezelőorvosával!

Adatok
Cikkszám
126527
Tömeg
60 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek