Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/1905017

ŐRIZD MEG A FOGAIDAT! ONLINE ISMERETANYAG
ŐRIZD MEG A FOGAIDAT! ONLINE ISMERETANYAG
12 900 Ft
9 990 Ft

ŐRIZD MEG A FOGAIDAT! ONLINE ISMERETANYAG

ŐRIZD MEG A FOGAIDAT! ONLINE TANFOLYAM

 

Az Őrizd meg a fogaidat! online tanfolyamon 40 részben, rövid videókkal mutatja be mindazt, amit a fogakról, a fog és szájbetegségekről és azok kezeléséről tudni KELL! Nem ajánlott tudni, hanem KELL!
"Dr. Jakab Imola fogorvos tanfolyama a szájbetegségekről, fogorvostól való félelemről, a helyes táplálkozásról, a fogmosás eszközeiről és technikáiről, valamint a fogaink ideális állapotáról - egyszerűen!"
Szint: Bevezető tanfolyam
Nyelve: magyar
100% online
40 lecke: 29 videó, 5 kvíz, 2 felmérés és 3 letölthető dokumentum
A tanfolyam elvégzésének becsült ideje: 4-5 óra

Kérjük, hogy a tanfolyam megrendelése esetén mindenféleképpen várja meg az e-mail címére érkező díjbekérőt, aminek kiegyenlítése után, a számlalevélben kapja majd meg a tanfolyam elkezdésével kapcsolatos tudnivalókat!
23
Megtakarítás 2 910 Ft
9 990 Ft
12 900 Ft
Részletek

A tanfolyamot elvégzettek írták:


„Elvégeztem a tanfolyam videóit, és el vagyok ragadtatva!

Olyan életbevágó információk vannak a videókon közérthető és azonnal használható módon előadva, amelyek sehol máshol nem érhetők el.

Ez egy nagyon jól felépített tematikájú tanfolyam.

Ez a kurzus egy valódi gyöngyszem, igazi kincs. Mindenkinek meg kell csinálni!”

P. SZ. – vállalkozó

 

Nagyon tetszett a fogászati tanfolyam!!!!

Azt szűrtem le hogy mennyire fontos a helyes szájápolás! Hiszen sok betegség kiindulópontja lehet, ha figyelünk rá. Nagyon sok új információt kaptam pl a fogkefe es fogkrém .... -mikor van kezdődő fogszuvasodás stb... sorolhatnám

Mennyire fontos a szájüreg jó állapota, hogy ne kapjunk stroke-ot, szívinfarktust, agyvérzést!!!!!!

Nagyon jó a videó!!!

Ezt nagyon sok embernek minimum el kellene végezni, hogy a gyerekeinek míg kicsik megtudja tanítani, mert bizony, ha kiskorban nem kapunk róla tudást már elcsúszhat a dolog!

Köszönöm a lehetőséget!! Nagyon tetszett!!

Anikó – ügyfélszolgálatos

 

Ezt mindenkinek ismernie kell. Megint egy olyan anyag, amit nem tanítanak az iskolában, pedig alapismeretekről van szó.

Az előadó hiteles, felkészült és szimpatikus. Érthetően magyaráz. Jó a piros ruha, jól mutat a képernyőn. :) Klassz, hogy felhívta a figyelmet a megelőzés fontosságára. Szülőként is nagyon hasznos, hogy a gyermekek fogápolásáról is átfogóan beszélt

Rita – gyógytornász

 

Nagyon élvezhető, egyszerű és hasznos volt az anyag! Azonnal megértettem és kaptam eszközöket ahhoz, hogy helyesebben ápoljam a fogaim! Szerintem ezt ilyen formán az iskolákban is kellene tanítani!

Gratulálok!!!

Minden elismerésem Imolának!

R. S. – belgyógyász

 

Ahogy a weboldalra közvetített a link, az első érzésem, gondolatom az volt, hogy milyén „steril". Steril, a szó jó értelmében. Olyan, mint egy - csak, hogy a témánál maradjunk-, egy minőségi fogászati rendelő. Tiszta, profi, letisztult.

Elkezdtem a videókat. Teljesen a monitorra tapasztott. Mondjuk ebben az is közrejátszik, hogy tisztában vagyok vele, hogy sajnos nagyon hiányosak az ismereteim a fogápolásról és az ehhez kapcsolódó témákról. És éppen ezért, azt mondhatom, hogy nagyon hasznos és valóban a gyakorlatban is jól alkalmazható tudást ad a videósorozat.

Lényegretörő, tetszik, hogy rövid blokkokban dolgozza fel a témát, így is könnyítve a megértést.

E. S. – könyvesbolti eladó

Adatok
Cikkszám:
718800