Megrendelés és Ügyfélszolgálat

+36 30 737 4359

Nuion B1-vitamin 50 ml
Nuion B1-vitamin 50 ml
5 080 Ft

Nuion B1-vitamin 50 ml

A B1-vitamin nélkülözhetetlen az idegrendszer, az izmok és a szívizom egészséges működéséhez. Részt vesz továbbá a táplálékból való energianyerés folyamatában. A NUION B1-vitamin alkalmazása hozzájárul a szükséges napi bevitel fedezéséhez.

5 080 Ft
Részletek

A B1-vitamin a B-vitaminok családjába tartozik. Szerepe nélkülözhetetlen az idegrendszer, az izmok és a szívizom egészséges működésében. Kedvező hatással van a szellemi teljesítményre, ezért gyakran nevezik agyserkentő vitaminnak. Az idegrendszer energiaellátása mellett, hozzájárul továbbá a létfontosságú enzimek működéséhez. A B1-vitamint a szervezet nem tudja nagy mennyiségben elraktározni, ezért pótlására folyamatosan szükség van. A kizárólag természetes összetevőkből készült NUION B1-vitamin alkalmazásával könnyedén fedezheted napi B-vitamin szükségleted.

A tiamin további fontos tulajdonsága, hogy fokozza a vérkeringést, segíti a vérképződést, emellett jelentős szerepe van a szénhidrát-anyagcserében. Pozitív hatással van az energiatermelésre, az éhségérzetre és a tanulási képességekre. A kor előrehaladtával a szervezet B1-vitamin igénye tovább növekszik. A B1-vitamin antioxidáns hatása révén védi a szervezetet az öregedés, az alkoholfogyasztás és a dohányzás degeneratív hatásaival szemben. Hiányállapota esetén olyan tünetek figyelhetőek meg, mint étvágytalanság, a bélmozgás lassulása, szív-érrendszeri panaszok, idegrendszeri károsodás.

A B-vitamin alkalmazása különösen ajánlott az 50 évnél idősebb korosztály számára, terhes nőknek, krónikus betegségben szenvedőknek, valamint a vegetáriánus és vegán étrendet követők számára. A NUION B1-vitamin biztosítja a napi B-vitamin szükségletet, folyékony formulájának köszönhetően pedig könnyedén fogyasztható és adagolható.

A termék nem tartalmazz tartosítószert, glutént, laktózt és szóját.

Összetevők

  • B1-vitamin (tiamin): 10 mg (909% DRV)
  • Desztillált víz: 490 mg

Alkalmazás

A javasolt fogyasztás felnőtteknek napi 10 csepp/nap, vízben feloldva.

100 adagra elegendő.

A táplálékkiegészitő használata nem helyettesíti a változatos, egészséges étrendet és a rendszeres testmozgást. Az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek, és nem garantáltak.

B1 vitamin kisokos

A B1-vitamin a B-vitaminok családjába tartozik. Szerepe nélkülözhetetlen az idegrendszer, az izmok és a szívizom egészséges működésében. Kedvező hatással van a szellemi teljesítményre, ezért gyakran nevezik agyserkentő vitaminnak.

Az idegrendszer energiaellátása mellett, hozzájárul továbbá a létfontosságú enzimek működéséhez. A B1-vitamint a szervezet nem tudja nagy mennyiségben elraktározni, ezért pótlására folyamatosan szükség van. A kizárólag természetes összetevőkből készült NUION B1-vitamin alkalmazásával könnyedén fedezheted napi B-vitamin szükségleted.

A B1-vitamin, más néven: tiamin további fontos tulajdonsága, hogy fokozza a vérkeringést, segíti a vérképződést, emellett jelentős szerepe van a szénhidrát-anyagcserében. Pozitív hatással van az energiatermelésre, az éhségérzetre és a tanulási képességekre. A kor előrehaladtával a szervezet B1-vitamin igénye tovább növekszik. A B1-vitamin antioxidáns hatása révén védi a szervezetet az öregedés, az alkoholfogyasztás és a dohányzás degeneratív hatásaival szemben. Hiányállapota esetén olyan tünetek figyelhetőek meg, mint étvágytalanság, a bélmozgás lassulása, szív-érrendszeri panaszok, idegrendszeri károsodás.

A B-vitamin alkalmazása különösen ajánlott az 50 évnél idősebb korosztály számára, terhes nőknek, krónikus betegségben szenvedőknek, valamint a vegetáriánus és vegán étrendet követők számára. A NUION B1-vitamin biztosítja a napi B-vitamin szükségletet, folyékony formulájának köszönhetően

Adatok
Cikkszám
958159
Hasonló termékek