Megrendelés és Ügyfélszolgálat

+36 30 737 4359

KULCS A KARRIERHEZ
KULCS A KARRIERHEZ
5 250 Ft

KULCS A KARRIERHEZ

KULCS A KARRIERHEZ

Ön mit gondol, min múlik a karrierje? És hogy függ ez össze az egészséggel?

Sajnos kevesen tartoznak azon szerencsések közé, akik őszintén szeretik a munkájukat és jól érzik magukat a munkahelyükön. Hasonlóan kevesen elégedettek a testükkel, és egészségükkel.
A jó hír, hogy mindkettő cél teljesen reális és elérhető, és közös bennük, hogy semmi más nem kell hozzájuk csak egy kis tudatosság, munka, és persze nem árt szakértő segítséget igénybe venni.

Azt már tudják, hogy a Testszerviz szolgáltatásai miként támogatják az ideális test és egészségügyi állapot elérését, most bemutatjuk, mi a legegyszerűbb és leghatékonyabb módja a karrierjük fellendítésének.
Beck Zsolt 15 éve van jelen a toborzás-kiválasztás területén, fejvadász cége több ezer álláskeresőnek segített megtalálni álmai munkahelyét. Most a Kulcs a karrierhez c. könyvben foglalt össze mindent, amivel sikerrel nyerhetjük el az ideális pozíciót. A könyv segítséget nyújt egészen a célkitűzéstől, az állásportálokon való tájékozódáson át a bértárgyalásig. Olyan titkokat, praktikákat oszt meg az olvasóval, amelyeknek hála biztosan nem marad válasz nélkül a pályázás, vagy amelyekkel akár keresnünk sem kell, minket találhatnak meg az állásajánlatokkal.

5 250 Ft
Részletek

Adatok
Cikkszám
943597
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek