Megrendelés és Ügyfélszolgálat

+36 30 737 4359

EXPLORE 7 TURMIXGÉP
EXPLORE 7 TURMIXGÉP
85 990 Ft 
72 900 Ft

EXPLORE 7 TURMIXGÉP

EXPLORE 7 TURMIXGÉP
EXPLORE 7 TURMIXGÉP
EXPLORE 7 TURMIXGÉP
EXPLORE 7 TURMIXGÉP
EXPLORE 7 TURMIXGÉP
EXPLORE 7 TURMIXGÉP
EXPLORE 7 TURMIXGÉP
EXPLORE 7 TURMIXGÉP
EXPLORE 7 TURMIXGÉP
EXPLORE 7 TURMIXGÉP

A legjobb elérhető ár!

Az Explore 7 turmixgéppel a finomságok egyetlen gombnyomással elkészíthetők. A PowerTilt® technológiának köszönhetően, a döntött kehelyben az alapanyagok megőrzik színüket és frissességüket, míg az állítható sebességfokozatokkal megelőzhető a túlkeverés, így a végeredmény mindig a tökéletes állag és íz.

 • Döntött kehely, frissebb ízek
 • PowerTilt® Technológia
 • Intelligens sebességszabályozás
 • Változó sebességű programok

15
85 990 Ft 
72 900 Ft
Kezdete: 2023.02.01   A készlet erejéig!
Kedvezmény: 15
Megtakarítás 13 090 Ft
Részletek

Döntött kehely a frissebb ízekért

Tudta, hogy ha az alapanyagokkal kellő odafigyeléssel bánik, akkor a turmixolás során megőrzik eredeti színüket, állagukat és ízüket? A 10 fokkal megdöntött kehelyben a zöldség- és gyümölcsdarabok folyamatosan áramlanak a kések körül, nem „tömbökbe tömörödve” keringenek benne. Mivel az Explore 7 turmixgép nem csupán az alapanyagok levét préseli, hanem a rostokat is felaprítja apró darabokra, ezért tartalmasabb és egészségesebb lesz a turmix.

Az Explore 7 turmixgépben bizonyítottan lassabban melegednek fel az összetevők, ezért frissebb ízűek és élénkebb színűek lesznek a benne készült italok és ételek.

Értékes alapanyag

Az alapanyagok, amelyeket a turmixgépbe tesz, sok apró részből állnak – ha túl magas sebességfokozaton aprítja őket, ezek az apró részek (rostok, leveket tartalmazó kis „tartályok” stb.) annyira károsodnak, hogy a zöldségek és gyümölcsök elveszítik élénk színük és telt ízük egy részét.

Ezért nagyon fontos, hogy a turmixgép a megfelelő sebességfokozaton dolgozzon. Ha az alapanyagok nem veszítik el színüket, aromájukat és ízüket, akkor az elkészült ital vagy étel is friss és jó ízű lesz.

PowerTilt® technológia a bizonyítottan jobb ízért

A PowerTilt® technológia egy Electrolux szabadalom, melyet prémium turmixgépeinkben használunk. A világszerte ismert és elismert Le Cordon Bleu szakácsiskola séfjei is nagyra értékelik hatékonyságát. Ezt a technológiát építettük be az Explore 7 turmixgépekbe is, hogy Ön is élvezhesse otthon annak a technológiának az előnyeit, amit a profi szakácsok is használnak.

A PowerTilt® technológiának köszönhetően a kehelyben lassabban emelkedik a hőmérséklet, ezért tökéletes lesz a turmixok állaga.

Intelligens sebességfokozatok

A turmixgép állandó sebesség fenntartására törekszik, függetlenül attól, hogy mennyi és milyen típusú alapanyag van a kehelyben. Turmixoljon fagyasztott vagy friss alapanyagokat, saját magának vagy családjának – az eredmény mindig kifogástalan lesz!

Mindig pont olyan lesz, ahogy Ön szereti, és közben az alapanyagok tökéletesen megőrzik eredeti minőségüket.

Smoothies in a glass

Egyedülálló impulzus funkció – a tökéletes textúra titka

A többi turmixgéptől eltérően az Explore 7 turmixgépben az impulzus funkció bármely sebességfokozaton használható. Az impulzus funkció a kehely aljában lévő pengék felé húzza az alapanyagokat, ezáltal csökkenti a légbuborékok kialakulását és megakadályozza, hogy az alapanyagok fölfelé mozogjanak.

Mindennek eredményeképpen egyenletesebb lesz a turmixok textúrája – legyen szó finomabb vagy darabosabb állagú hozzávalókról. Az Explore 7 turmixgépben az impulzus funkciónak köszönhetően minden étel és ital tökéletes állagú lesz.

Előre beállított receptprogramok

A különböző összetevőkből álló turmixokat más-más módon (sebességfokozat, impulzus funkció, időtartam) lehet tökéletesre turmixolni. Ezért a smoothiek, törtjég, koktélok és levesek készítéséhez is előre beállított receptprogramok állnak rendelkezésére.

Az ideális állagú smoothiek készítéséhez való program az alapanyagokat a kehely aljára, a pengékhez húzza. A krémlevesek készítéséhez ajánlott program csak lassan engedi hűlni a levest, így megőrzi a benne lévő finom ízeket. A tökéletes koktélokhoz szükséges törtjég elkészítéséhez is van egy program. Mindegyik a lehető legkiválóbb eredményt hozza!

Pisa recipe programmes

A legfontosabb adatok
 • Termékcsalád: Explore 7
 • Márkanév: Electrolux
 • Modellnév: E7TB1-8SSM
 • Szín: homokszín
 • Nettó súly (kg): 4.2
 • Teljesítmény (W): 900
 • Vezérlés: Fokozatmentes
 • Funkciók: 3 előre beállított sebesség, 4 előre programozott funkció levesek, smoothie- k, italok és jégzúzás
 • Mosogatógépben elmosható üvegedény: Mosogatógépben elmosható üvegedény

Adatok
Cikkszám
E7TB1-8SSM
Hasonló termékek