Pontosan mit tartalmaz a Bourbon vaníliás krémpuding por?
Összetevők: nyílgyökér liszt, zabliszt, rizs liszt, bambuszrostliszt, bourbon vanília őrlemény, béta-karotin por
Hozzáadott adalékoktól, konzerváló szerektől, aromáktól, ízfokozóktól mentes, csak természetes alapanyagok felhasználásával előállított termék.
Hogyan készítsd el?
Hozzávalók:
- 1 csomag pudingpor
- 450 ml növényi tej vagy egyéb tej (pl TOTU tej)
- ízlés és diéta szerint 30-50 g édesítő
Egy csomag pudingpor 3 adag desszertet tartalmaz.
Elkészítési javaslat:
A tasak tartalmát a 30-50 g diéta szerinti édesítővel, kb. 1 dl növényi tejjel csomómentesre keverjük. Hozzáadjuk a további 350 ml tejet, majd folyamatos kevergetés mellett, lassú tűzön felforraljuk, ekkor el is készült. Ügyeljünk arra, hogy ne forraljuk enné tovább, mert visszahígulhat. A desszert édességét a főzés előtt állítsuk be, utólag már ne édesítsük. A pudingot fogyaszthatjuk melegen, langyosan vagy kihűtve is.
Ha tortakrémnek vagy süteményekbe használjuk, akkor 300 ml növényi tejjel készítsük, hogy jóval sűrűbb legyen.
Milyen tápértékkel számolhatsz?
Átlagos tápérték 100g termékben (tájékoztató adat):
Energia kJ |
1372,7 |
Energia kcal |
324,5 |
zsír |
2,4g |
amelyből telített zsírsavak |
0,4g |
szénhidrát |
68,1g |
amelyből cukrok |
0,6g |
ebből hasznosuló szénhidrát |
68,1g |
ebbő poliolok |
0g |
fehérje |
5,9g |
só |
0,2g |
rost |
14,3g |
Csak természetesen előforduló rostokat és cukrokat tartalmaz.
Szezámmagot és dióféléket felhasználó üzemben készült.
A paleos (türkiz színű) Éléskamra lisztkeverékektől időben elkülönítve kerül legyártásra, csak erre használt tiszta eszközökkel. Ezzel törekszünk a keresztszennyeződések kivédésre maglisztekkel, tojásfehérje porral. Így tudjuk garantálni a vegán alapanyagokat.
A manufaktúra műhely területe teljes egészében gluténmentes, étel sem kerül be ilyen formában.
Száraz, hűvös helyen tartandó.